Senin hangi arabanla denemişim ben ?
Printable View
maşallah iki aracada rs iyi gidiyor herşeye ragmen
hey maşallah RS'e
golf le ben denemeyelim boşuna demiştim.zorla denetmişiniz beni.bende bi 7 8 boy geçmiştim uzaya uzaya da gidiyodum geldim kopruye ben dedım boşuna denemeyelim diye dedim.aradan zaman geçti sormuşlar sana ne oldu diye sen 3 4 boy falan geçiyo demişin.bende öbür hafta sırf senle denemeye gelmiştim aha murat çelik te hatırlar yani hatta onada söylemiş olabilirim golf sagda solda 3 4 boy geçiyo dedi diye.ben böyle bişey hatırlıyorum yani sonra denemek nasıp olmadı tabi de video cekemedik
nyse hadi uyduruyum araba icin tartismayalim :) ztn deneme sansimiz da yok artk eskiye donup sorgulama snsimiz da yok o yuzden gerek yok ben byle htirliorum ama
Rs leri hafife almamak lazim ki saglikli rs bi kac specle ve söküklükle neler yapabilecegi ortada !
Golfte oldukca iyi gidiyo bence.tartismak hos deil.
Nazar degmesin 2 aracada.
olm ibo yaslaniyosun....enka'da turbo arabayla denerken 180 -190 dan sonra yakacan 4 luleri tamam:D
bn iki araci da begendim, rs'in devirlenmesi ztn ne kdr guclu oldugunu gosteriyor. ama N/A olmanin dezavantajiyla yuksek hizda golfe yine de iyi tutunmus.
maşallah ibo tic rs herzamanki güzel yürüyor ;) açıkça söyleyim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar emeğe daha fazlasını beklerdim golf ten..(konularını görmüştüm aracın epey bir emek harcanmış) maşallah umarım dahada iyi gider keyifli gazlamalar olur...denk gelirsek bir gün denemek isterim bende..
Oncelikle beyler zaten oradaki denemeler herkesin arabasinin ne konumda oldugunu, yaptigi degisikliklerin +/- sisini gormesi amacli degil miydi? Buna ragmen ucun bes boyun hesabini buraya tasimak anlamsiz, kimse orada sen mi gecersin ben mi diye denemedi yanlis hatirlamiyorsam...
Ancak hakan zamaninda baska arkadaslarla da karkislarindan hatirladigim senin boy hesabinda genel gecer hep bir problem vardi, milletin 3dedigi sana gore 5ti, senin 3 dedigin millete gore 5ti, ben art niyet olmadigina inaniyorum ama senin boy hesabi mesafe olcmede bi sikinti var gibi.. Bu kadar insan bunu diyorsa bunu biraz dusun bence...
Bence hicbirinizi tanimiyorum Ankaradaki arkadaslar yanlis anlamasinlar ancak roll olayini fazla ciddiye aliyorsunuz gibi geliyor .Orda cikip stresini atip iki sohbet muhabbetdir aslolan ancak bu o gecti bu gectiler olaylari hep baska yerlere goturur.
Ben bu konuda forum ortamindaki yazinin sebep oldugunu dusunuyorum yuz yuze 1 dk da anlatacagin seyi yazarak 10 dk da anlatamiyorsun cunku mimik yok.
Alti ustu araba gonul koymaya degmez tadini cikartin hepiniz duzgun akli basinda adamlarsiniz.
ibo atmosferigin sesi keyfi baska :) Kafama bi daha kaput kapatma bak videoyu izleyince aklıma geldi :) Masallah RS e güzel yürümüş yine ;)
kvnc dogru soylemıs.
simdi abi sen bana kanıtlamayan ne olsun dıyosun da ben videocu bı adam deılım bunu cumle alem de bilir .her bastıgıma vıdeo cekmem kaale almadıklarımı hiç cekmem.biz senle zor bela denemedıkmı yoksa başka golf mu vardı ben senle denemedıysem lafımı geri alacam ama denediysek ben bu soylenen herşeyden adım gibi eminim.ilk pd130 larla denetmeye calısıodunuz benı sonra sen bi araba daha cıktık bı de ben yada 2mızmı tam hatırlamıorum he hatırlamam sebebım de kaale alarak yarışmadıgımdan cok ısrarınız ustuneydi.sonra geçti bi kaç hafta sagdan soldan bızım 7 8 olmuş 3 4 bende obur hafta yıne geldım golf le deneyım dıye o da senın arabanmış yani olay buydu.
kotu nıyet tasıdıgını dusunmuyorum ama araban zaten olması gerektıgı gıbı yuruyo ha onu 1 geçmiş ha geçmemiş dier araba dusunsun.senin boy kavramların farklı olabilir ama gerçek şu ki bu video ıcınde soyleyım sana ibo nun dedıgı dogru.180den sonra cok gecıyorum 7 8 boy geçmektir ki öyle bişey de yok ortada.
ama tekrar soyluyorum şunu senin araban yaptıklarının hakkını vermiş yuruyo.başkası o setup la daha ıyı yuruturmu bilmem ama yurusede 1 boy onde gider o olur başka bişey olmaz o yuzden bence biraz hırs girince işin içine boy kavramların değişiyo
hee şunuda ekleyim benim 7 8 i sen 3 e 4 e indirirken sen camur atmıomusun bızım arabaya??? noluyo golf gti yurumuyo olmuyomu tsi golfu 3 boy geçmiş demiyolarmı gelip millet sormuyomu adamın tepesi atmıyomu sanıyosun ?