User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
133 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O gün öyle oldu zaten de niye böyle yazılıyor ben anlamadım hala sen anladın mı.
    Sanki ben biraz anlar gibi oldum ama kötü niyetli düşünmek istemiyorum.
    abi bana diyosan deme bak tanıyosun az çok beni hiç işim olmaz eve gel farklı şey yaz yarışa git farklı konuş.boy kavramımda ıyıdır herkez de bilir 5 se 5 dir sayarım 5 çıkar 3 demez yani kötü de anlama bunu .bunlar hep yaşanılan şeyler yani benim de olmuştur illaki göz kararı arkadan gozukenle ondeki bir değilki anlaşılmıyo bazen videoyuda ızlemedıysen çok geçtim sandıgını halbukı 3 boy geçmiş oluosun yani
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kvnc dogru soylemıs.

simdi abi sen bana kanıtlamayan ne olsun dıyosun da ben videocu bı adam deılım bunu cumle alem de bilir .her bastıgıma vıdeo cekmem kaale almadıklarımı hiç cekmem.biz senle zor bela denemedıkmı yoksa başka golf mu vardı ben senle denemedıysem lafımı geri alacam ama denediysek ben bu soylenen herşeyden adım gibi eminim.ilk pd130 larla denetmeye calısıodunuz benı sonra sen bi araba daha cıktık bı de ben yada 2mızmı tam hatırlamıorum he hatırlamam sebebım de kaale alarak yarışmadıgımdan cok ısrarınız ustuneydi.sonra geçti bi kaç hafta sagdan soldan bızım 7 8 olmuş 3 4 bende obur hafta yıne geldım golf le deneyım dıye o da senın arabanmış yani olay buydu.

kotu nıyet tasıdıgını dusunmuyorum ama araban zaten olması gerektıgı gıbı yuruyo ha onu 1 geçmiş ha geçmemiş dier araba dusunsun.senin boy kavramların farklı olabilir ama gerçek şu ki bu video ıcınde soyleyım sana ibo nun dedıgı dogru.180den sonra cok gecıyorum 7 8 boy geçmektir ki öyle bişey de yok ortada.
    ama tekrar soyluyorum şunu senin araban yaptıklarının hakkını vermiş yuruyo.başkası o setup la daha ıyı yuruturmu bilmem ama yurusede 1 boy onde gider o olur başka bişey olmaz o yuzden bence biraz hırs girince işin içine boy kavramların değişiyo

O olay şöyle ; araban çok iyi gittiğini düşündüğün için gerek yok dedin , hatta çok ısrar ettiler denesenize filan diye ve teklifimi geri çevirdin , bizle senle araba filan denemedik , keşke deneseydik o zaman da geçseydin de beni de bunları konuşmuş olmasaydık , ama yanlış hatırlıyorsun , kimi ne kadar geçtin ve sana nasıl aktardılar bilmiyorum. Eminim son kararım.

Konu başkasının konusu benim konum değil , konuda yanlış bilgilendirmeler oluyor ben düzeltiyorum , düzeltmeye devam edeceğim.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bana diyosan deme bak tanıyosun az çok beni hiç işim olmaz eve gel farklı şey yaz yarışa git farklı konuş.boy kavramımda ıyıdır herkez de bilir 5 se 5 dir sayarım 5 çıkar 3 demez yani kötü de anlama bunu .bunlar hep yaşanılan şeyler yani benim de olmuştur illaki göz kararı arkadan gozukenle ondeki bir değilki anlaşılmıyo bazen videoyuda ızlemedıysen çok geçtim sandıgını halbukı 3 boy geçmiş oluosun yani
    Ben boy kavramını tartışmıyorum , sen olmayan şeylerden bahsediyorsun onu düzeltiyorum.
    Konuyu başlatan sensin ben değil , yazdıklarını bir daha oku , olmadık şeyleri yazıyorsun habire , ben mi hatalıyım şimdi.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi o zaman ustunden zaman geçti çok kişiyle denedim kim nerde ne zmn dı hatırlamam ama ben sırf golf için bi hafta cıktım geldım enkaya onu bilirim ya bi kıyaslama oldu ya da sen biz 2 kişi cıktı sende bastın diye hatırlıyorum hatta yanımda fatiii de vardı forumdan neyse ben hiç yazmamış olayım ..konu saçma sapan yerlere gelsin forum uzerınden istemem ama bu konu için konuşursak ibo haklı. hee senin araban gerçekten olması gerektıgı gibi gidiyo benım göz dynom iyidir kaç kere de demişimdir hırs olması da normaldir ama boy kavramı farklı bişey.şimdi sen 3 boy geçtim dersen arkadakı arabanın hakkını yememiş olursun ama 3 u 6 dersen arkadaki arabanın ustune attıgın camur nolacak? konu bu başka bişey deil
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi o zaman ustunden zaman geçti çok kişiyle denedim kim nerde ne zmn dı hatırlamam ama ben sırf golf için bi hafta cıktım geldım enkaya onu bilirim ya bi kıyaslama oldu ya da sen biz 2 kişi cıktı sende bastın diye hatırlıyorum hatta yanımda fatiii de vardı forumdan neyse ben hiç yazmamış olayım ..konu saçma sapan yerlere gelsin forum uzerınden istemem ama bu konu için konuşursak ibo haklı. hee senin araban gerçekten olması gerektıgı gibi gidiyo benım göz dynom iyidir kaç kere de demişimdir hırs olması da normaldir ama boy kavramı farklı bişey.şimdi sen 3 boy geçtim dersen arkadakı arabanın hakkını yememiş olursun ama 3 u 6 dersen arkadaki arabanın ustune attıgın camur nolacak? konu bu başka bişey deil
    Tamam ben de onu diyorum ben iboya 180 den sonra fark açılıyor dedim , ona takılmış düzelttim , ondan sonra ben ne 3 dedim ne 5 dedim , başkaları dedi 3ü 4ü ibo kendisi yazmış baya bir fark olmuyor diye , ben de videodan farkı göremiyorum yazdım sonlarda , sonra oda önemli değil yazdım , sen gittin nerelere kadar hatırlamadığın şeylerden bahsettmeye .

Ben kimsenin arabasına çamur atmadım , ibrahimi sevdiğimi düşündüğüm için onu örnek gösterdim ama farklı algılamış düzelttim yine , sorun nerde sence yine mi ben de ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam ben de onu diyorum ben iboya 180 den sonra fark açılıyor dedim , ona takılmış düzelttim , ondan sonra ben ne 3 dedim ne 5 dedim , başkaları dedi 3ü 4ü ibo kendisi yazmış baya bir fark olmuyor diye , ben de videodan farkı göremiyorum yazdım sonlarda , sonra oda önemli değil yazdım , sen gittin nerelere kadar hatırlamadığın şeylerden bahsettmeye .

Ben kimsenin arabasına çamur atmadım , ibrahimi sevdiğimi düşündüğüm için onu örnek gösterdim ama farklı algılamış düzelttim yine , sorun nerde sence yine mi ben de ?

düzelttiysen sıkıntı yok sende niye sorun olsun abi?
    ama bu videonun konmasına gerek yoktu ki gözle iyi ölçecen abi.

ayrıca sunu da soyleyım ben senle denedim denedim de ah işte video sevmeme huyumu da sevmiyorum.vardır illaki birinde tepede 20 kişi izliyodu.

nyse bence konunun kirlenmesine gerek yok daha fazla sayın abim .yüzyüze bakacak insanlarız cuma yanyanayız sonuçta.insanların elinde çekirdekle konuyu okuyup ckmasnı sevmiyorum.iyi geceler.gorusmek uzere
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzelttiysen sıkıntı yok sende niye sorun olsun abi?
    ama bu videonun konmasına gerek yoktu ki gözle iyi ölçecen abi.

ayrıca sunu da soyleyım ben senle denedim denedim de ah işte video sevmeme huyumu da sevmiyorum.vardır illaki birinde tepede 20 kişi izliyodu.

nyse bence konunun kirlenmesine gerek yok daha fazla sayın abim .yüzyüze bakacak insanlarız cuma yanyanayız sonuçta.insanların elinde çekirdekle konuyu okuyup ckmasnı sevmiyorum.iyi geceler.gorusmek uzere
    Öyle bir video bulursan katıldığın bir roll gecesi harcadığın benzini ben hediye edeceğim sana.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam beyler bu konuyu burda kapatalım bence bizler Ankara'nın en fazla beraber olduğu kişileriz dargınlık olmasın daima dost kalalım bak demesinler Ankara birbirine düştü gereksiz tartışma lara son verelim cuma akşamı beraberiz demi beyler
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam beyler bu konuyu burda kapatalım bence bizler Ankara'nın en fazla beraber olduğu kişileriz dargınlık olmasın daima dost kalalım bak demesinler Ankara birbirine düştü gereksiz tartışma lara son verelim cuma akşamı beraberiz demi beyler

beraberiz tabi abi napacaz ya.ya yuruyecez tencereyle yada ***** yer
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yürüyün Çe gözler gidiyor basınca mazot gidiyor hertürlü zarardayız
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gozunu budaktan ayagini mazottan sakinma murat'im,

yurursen ozgurlugunu basinca 1.liği alirsin, hepsinin yeri ayri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gozunu budaktan ayagini mazottan sakinma murat'im,

yurursen ozgurlugunu basinca 1.liği alirsin, hepsinin yeri ayri
    şairmi oldun be pampa
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs in nasil gittigini bildigimiz icin bence golf guzel yurumus
    masallah.

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şairmi oldun be pampa
    Naysi

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah iki aracada rs iyi gidiyor herşeye ragmen
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hey maşallah RS'e
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs leri hafife almamak lazim ki saglikli rs bi kac specle ve söküklükle neler yapabilecegi ortada !
    Golfte oldukca iyi gidiyo bence.tartismak hos deil.
    Nazar degmesin 2 aracada.
    teşeküürler arkadaşlar.

Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm ibo yaslaniyosun....enka'da turbo arabayla denerken 180 -190 dan sonra yakacan 4 luleri tamam

bn iki araci da begendim, rs'in devirlenmesi ztn ne kdr guclu oldugunu gosteriyor. ama N/A olmanin dezavantajiyla yuksek hizda golfe yine de iyi tutunmus.
    ah o eski günler nerdekı hacı o vıdeomuz 4 bıter roll bıter

Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ibo tic rs herzamanki güzel yürüyor açıkça söyleyim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar emeğe daha fazlasını beklerdim golf ten..(konularını görmüştüm aracın epey bir emek harcanmış) maşallah umarım dahada iyi gider keyifli gazlamalar olur...denk gelirsek bir gün denemek isterim bende..
    eyvallah Ertuğ. deneriz bı ara

Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibo atmosferigin sesi keyfi baska Kafama bi daha kaput kapatma bak videoyu izleyince aklıma geldi Masallah RS e güzel yürümüş yine
    eyvallah hacı. atmo candır

olm 5 yıl geçti hala unutmadınmı Allahtan kuş kaputum var

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs in nasil gittigini bildigimiz icin bence golf guzel yurumus
    masallah.
    eyvallah serkan

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğin gibi konuyu uzatmanın anlamı yok kalp kırmanın da haliyle. bugün mübarek gün onunda vesilesiyle konu uzamaz inşallah, daha fazla yanlış anlaşılmalara ve kırılmalara gerek yok.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir Ankara'lı olarak sormak istiyorum, rolling yapacağınıza boxing yapmayı hiç düşündünüz mü? geçmiş geçilmiş 3 boymuş 5 boymuş okudukça hayret ediyorum, bırakın rollingi falan, buyurun gelin İstanbul Park'a kim en iyi turluyor kim kimi geçiyor video fotoğraf ve seyirciler önünde herkes görsün... o kadar yazdık Ankara'dan giden var mı diye toplam 5 araç çıktı, bırakın artık geçtim geçildim sevdalarını çünkü kusura bakmayın ama misketi vurdun vurmadın tartışması yapan çocuklar gibisiniz... bu işin bu hırsın sonu hiç iyi değil, Allah korusun aranızda birinizin kılına zarar gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...

ben yönetime de bu geçme geçilme rolling videoları ile alakalı bir öneri sunmuştum, videodaki bütün tarafların onayı alınmadan video onaylanmasın, yoksa 6 değil 60 sayfa sürer bu gibi tartışmalar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk meselesi bu bence kimi rollıngden kimi dragdan kimi drift ten kimi time trial den zevk alıyor. forum üzerindeki tartışma uzuyor yüzyüze böyle bir problem olcağını sanmıyorum. kimine sorsan 400 metre en iyi gitsek neolacak der kimine boş yolda sidik yarıştırmanın ne anlamı var der kimine sorsan pistte dön dön neoldu der. bence böyle yaklaşmanız yanlış.

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs en istikrarli arabalardan bence
    Masallah,Allah nazardan korusun
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)