saxo cok iyi gitmis subaru cuda olması gerekenı yapmış geçilince kesmiş videoyu :D:D:D:D:D:D:D
Printable View
saxo cok iyi gitmis subaru cuda olması gerekenı yapmış geçilince kesmiş videoyu :D:D:D:D:D:D:D
güzel gidio orçun maşallah güle güle kullan
masallah masallah subarucu uzulmustur bayaa.bastaki tripler fena zaten
bu yurumeyen subaruymus guya.....anca 240 hp verırmıs...bn denedıımde ole demıslerdı bna...hikaye....1.2 bar diors....maşallah tekrardan
eğer sadece dediklerin varsa o wrx orj turbosuyla 1,8 yürüyemez.
1.8bar orjinal turbo ile wrx mi :D gülünç valla.... maşallah saxo güzel uzamış..
subaruculara kapak olmus hahhaha artıs artıs konusuo vıdeoda :D
her subaru yürüyecek diye bişey yok, ayrıca orçun birader sor bakalım impreza sahibine kaç barda yürümüş ne varmış aracında.
unutmadan tebrik edeyim güzel yürümüş aracın.
Canawar gibi maşallah... Yol kalabalık gelmiş ... Nerde denediniz??
wrx olması gerekenden kat kat iyi yuruyo, saxonun o kgleyle o hplerde oyle yurumesı normal...emek var ustunde saxonun, aynısı bna yapıilınca sinirleniyo insan..
saxoyu herkez tebrrik etti zaten farkettiyseniz.
wrx in yurumedigini soyleyen bendim ve halada o konuda ısrarlıyım. yurumuyor dedigim, 300 hp falan deniyordu bu araba 240-250 hp max verir.
TDO4 13T turbo ile 1.8 bar mezvu edildigi zaman konuya zaten girmeye bile gerek yok. 1.2 den sonra sac kurutma makinesinden farkı yok.
saxo super yuruyor, helal olsun cok emek var. adamda agzini acip birtek laf etmedi ama siz nedense tekrar konuyu ateslendirip kendi olayiniza getiriyorsunuz. bir saxoyu yapip veya bir megani standarttan bir firt iyi yuruyen bir wrx veya sti i gecmek hakkaten guzel bir is.
biz ahmet(vts) ile bircok kez araba denedik yillardir, ilk trbo yaptigindan beri ama adam kalkipta tek bir laf bir tik demedi. bu araba kac beygir korhan dedi, dedimki ahmetcim bu 260 verir, bu 320, bu 350 sadece OK dedi.
neyse sonuc yuruyor veya yurumuyor wrx muhim degil, onemli olan saxonun aslanlar gibi gelip wrx i gecmesi o kadar;)
Serkan abi bomba adam yaff :D
Ben gittim ondan sonra siz gelmişsiniz (saxo turbo ve megane turbo) iki arkadaşında emeğine sağlık arabaları iyi gidiyo ama şunuda sölemeden geçemicem Subaruda çok iyi yürümüyo...
eywallah korhancım laf edilecek bi durum olamaz çünkü siz arabanızı iyi tanıyorunuz sende hiçbir zaman kırmadın bizi denedik arabamızı.kendi arkadaşım okanın impoyla denedik boy boy ayırdım ama o acemiydi alıştıkca bana yetişmeye başladı :) impreza var impreza var kullanan var kullanamayan var.(Not : Alparslan abinin ebni geçtii geceyi unutmuyorum hiç :)600rr vs saxo )belliki bu arkadaşlar arabalarına baya yabancılar.normal giden bi saxo turbo wrx i geçebilir. önemli olan süreklilik ve kırmadan yürümesidir makinanın.siz arabanızı geliştirin orçun istediğiniz zaman korhan bize farklı güçlerde impolar ayarlar gelişmelerinizi görebilirsiniz.
maşallah orçun kazasız belasız güle güle kullan..
herkes sizin gibi konushsa keske, agzınıza saglık:)