detay çok bilmiyorum yanlış bişiler söylemiyim diye dedim, ama lexmaul emme, egsoz a kadar herbişi var diye söyliim, 9000 de çevirio da 8500 değerleri o yazdığım değerler...
Printable View
dorudur takip edemedim son zamanlarda... yoğunum biraz da... işlerim azalıyor ilgilenicem bende digital kadranı halledicem falan...
sonda gider ne demek yaw harbi anlamadım... sonuna kadar gidermi demek?
opeller genelde4 viteste maksimum hızlarına ulaşmıyorlarmı?
ayrıca aracın devir saatini görememizin birsebebi varmı
teşekkürler
maşallah. ibre dip.
Miniks soruları benimde kafamı karıştı.
yapılmıyacak hızlar degıl. guzel yapılmıs bır opel motoru bu kadrandakı gıbı bır performans cıkarabılır kımseye sozum yok ama.
kadranda 280kmh cıvarı gıderken kılometre sayacı bence yavas donuyo.
nasıl hızlanmasını beklerdin 280 km/h civarı?
bir de standart calibra turbosu k16 yazılmış.
bence bu haliyle 280 e kadar çok iyi şekilde hızlanıyor
Opel'lerin top speedleri gerçekten çok iyi. Normal 2.0 atmosferik Vectra CDX'ler bile uzunda çok arabayı üzer.
Sinanım 1 haftam kaldı neden olsa aynı kitler aynı modifiye aynı calibra f28 6 ileri şanzumanı kullandık askerde yanına gelemedim ama serkanın ordaydım işallah haftaya bitince bende rodaja gelicem ankaraya bu sefer uğrıyacam yanına bi ankaraya vectra bide istanbula astra yeter şimdilik bu güçlerde iki kardeş makina iki aynı güç tebrikler ;)
herşey doğru ahh sinanım keşke şu kadranıda çekseydin yaaa keşkeeeee
bigün rica et bi denemeye çıktıklarında sende bin arabaya, yol çizgilerine, elektrik direklerine falan bi bak geçerken... yavaşmı hızlımı karar verirsin...
sayacın hesabıda kolay, 280 le giderken bir saatte 280 km artması lazım
böl 60 a 280/60=4.66 km artması lazım bir dakikada... onuda böl 6 ya 10 sn de 0.7km artıo olması lazım sayacın... 700mt yani
benden bıraz daha ıyı gidıyor ıste :):)
masallah c20lete daha bassa gıdermıs:)
Masallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh SINANNNNNNNNNNN :)