maşallahh her iki aracada...
Printable View
maşallahh her iki aracada...
Maşallah Y ırtık 106 ya kanka iyi gitmiş contalının yanında :)
Maşallah ufuk aracına sanada ayrıca teşekkür ederim vedalaşamadık polis yüzünden. sizide bekleriz bu taraflara :)
Ramazanın otomatik araba gibi vites atışlarıda olmasa daha iyi gidermiş :D
Conta konusunda bişey demeye gerek yok artık işi bilen adam anlar zaten neyin ne olduğunu:icon_tup:
Eyvallah kankacim cok saol beni anlayanlar oldukca seviniyorum :)
SiZde kusra bakmayin vedalasamadik senlede deneyemedik bidahakina ben gelicem insallah :)
Simdi yabanci degiliz yunus kardesim isi bilenler diyosun specleri gulucukle goruyorum ama isi bilenler ibrelerdende bahsediyo biz isi bilmiyoruz ozaman isi bilenler ozaman yaZsin buraya filtre egsozlu 106 kac , conta filtre egsoZlu araba dynoda kac verir bi soylesinler ben dynoya cikarcam boyle speclerin yanina gulucuk veya ayni specler demek degil mesele arabanin ilk sahibi ustasi sattiktan sonraki bakimlarini yapan ustasi bile yok diyo yanyana yuruyunce veya gecilince anormal benim arabam oluyo
Buarada viteslerde normal geldi bide 5i gorseydik bende iyi gidicektimde kismet olmadi :)
Aynen yabancı değiliz.Böyle muhabbetlere girmek istemem seninle. Sonuçta sende ustanın sözüne güvenip bunları söylüyorsun yalan konuşcak adamda değilsin. Conta olması şart değil kapakta belli bir oranda taşlansa aynı şeyi yaratıcak en basitti sen kompresör ölçüp değerlerine bir bak.
Maşallah güzel gidiyorlar :)
maşallah araçlara
çok sağlıklı ıkı stok 106 orda olmak isterdım ınşallah bırgun denerız
ramo o vitesleri bi türlü hızlı atmadın be kardeşim :)
2 106ya da maşallah ikiside canavar gibi