Şu 206 larin yurumesi cok keyif verici.murat abi kaputunu kaldirdigin 206 cildirmaya basliyo dicek bsy yok :D
Tugca abi sende şu trafikte bi kez olsada gazi biraksan diorum hani :D
İki aracada nazar degmesin...
Printable View
Şu 206 larin yurumesi cok keyif verici.murat abi kaputunu kaldirdigin 206 cildirmaya basliyo dicek bsy yok :D
Tugca abi sende şu trafikte bi kez olsada gazi biraksan diorum hani :D
İki aracada nazar degmesin...
Araclara masallah.emeklerinize saglik.kesenize berwket
Maşşalah, 206 ların yürüdüğünü görmek sevindirici.
murat 206 sahipleri sana minnettardir bu essek araclari ata ceviriyosun ve 206 nin piyasasini yukseltiyosun emeginize saglik arkadaslar
Maşallah iki aracada güzel deneme olmuş
Masallah iki aracada iki araçta markalarinda ciddi yürüyen araçlar allah kaza bela göstermesin.
Masallah murat abi eline saglik .K Gti .
SR yeni setup ile çok daha zevkli oldu inşallah, ufak tefek iyileştirmeleri yapılınca çok sıkı bir vtec olduğu, olacağı kesin :)
İbrahim abi gel ufaktan sökelim şunu söz ben toplayacağım boncuk gibi tekrardan :D
206 lara diyecek laf yok zaten yeni bir sayfa açtılar diyebiliriz maşallah iki aracada :)
Kazasız surusler cok guzel yürümüşler MAŞAALAH
Maşallah her iki araca da ,bu şekilde güzel yürüyen araçları gördükçe içim gidiyor.Garajların ellerine sağlık.Dostane geçen her roll ve tartışmasız sonuçlar için teşekkürler..
Murat kardeşim inşallah benim aracı da ellerine teslim edicem ,bu kadar yürümesi çok zor tabi ama tatminkar olacağına eminim.
her iki aracada maşallah murat sana ayrıca maşallah elini attığın her araba hızlanıyo büyük yetenek ne diyelim. acun'a bi başvurmak lazım :)
birazda tuğça kıysa şu aracada biraz seri vites atsa kesiciye girmese falan :D pilotaj pilotaj deniyorda gti ında pilotajı ne durumda olduğu videolarda belli.. :) shortshifterda şart.
maşşallah güzel dönüyo :icon_tup: eğer müsait olursanız cumartesi bende denemek isterim aracımı görmek için bayağıdır uzak kaldım ;)
maşallah her iki araacada.. k gti uzun bi süredir ciddi bi emek harcanıyor zaten ve karşılığı alınmaya başlanmış belli ki.. sr ise bi vtec sahibi olarak her zaman imrenerek bakacağım bi ek kasa olmaaya devam edecek kuşkusuz ki İbrahim abide olduğu sürece... denemeler çok yakın birbirine merak ettiğim kaç km lere kadar basıldı acaba? her iki aracada maşallah tekrardan