tuğça 206-207 de (kadranda görünen belki daha az olabilir sapmadan dolayı) kesiciye giriyo, o süratlere kadar basıldı.
Tuğça bide ibrahim abideki videolar vardı, o sana yollayacaktı onlarıda eklersen başka açılardanda izlemiş olalım kanka
Printable View
anladım maşallah iki aracada.. ama o süratler vtec için çok az değil mi 4 bitmemiş oluyor daha:/ vtec dörtte yürümeyi seven makina zaten..:) o kadar kısa şanzuman bana bu şüzden mantıklı gelmiyo sanırım.. tekrardan maşallah araçlara
Eyw.. Kardesımde sımdı sende kısa var ben deneyemem demıyorsun kı 206'da kısa var 210km redlıne yapıyor 210'a kadr aracına guvenıyorsan denersın guvenmıyorsan denemezsın kı Araclar gorulmek ıcın denendıgı ıcın sorun yok ama SR vtı'da kısa var ama ne yazık kı 206 daha hafıf ve yere aktarılan gucu daha fazla
eyvahhh kavga mı çıkıcak şimdi:p ne sorunu olm gayet dosthane şekilde denenmiş araçlar zaten... ben genel anlamda sordum sürüş olarakta rahatsız etmiyor mu o kadar kısa diye sordum zaten flashla uzun yolda 200 üstü çıkıyordum zamanında zaten:) k gti çok güzel ivseleniyor belli ama rakip daha 4 bitiremiyorsa denemede bi saçmalık söz konusu gibi geldi bana yalnış anlaşılmasın:) sr dede kısa var ama o süratlerde bitmediğine eminiz:)
Sr vtı devır dondugu ıcın zaten bıtıremıyor 206 7200dd donuyor dıgerı 9000 yakın dıe bılıorm sunu anlamıyorum kısa sanzuman var dıe roll 200-210'da bıter mı denılıyorda ben buna karsıyım yanı 206 elınden gelenı yapmıs 5 sonuna kesıcıye bıle gırıyor yanı adamın arabası 230'da yapsa oraya kadarda basacak 2 aracada masallah genede ama ıbrahım abı kendısıde bılıyor SR'de eksıkler var genede masallah N/a'da ınsallah bır vtı bırgun bır pug gecıcek ;)
niye karşısın kardeşim 200 210 nedir ya günümüzde gündelik araçların bile ulaşabildiği hızlardan bahsediyoruz.. tamam kısa şanzıman eğlenceli tarafları da olabilir aksini iddaa etmiyorum ancak bu tarz denemeler için bana ters mantık gibi gelmekte..:confused: ama ivmelenme anlamında faydası tabiki gözardı edilemez..:icon_tup: peki k de şanzıman biraz daha uzun olsa acaba acceleration ne kadar fark eder merak ettim açıkçası? gerçekten başarılı çünkü..
N/A de inşallah bi vti bi pug geçicek he? :) unutma bu sözünü kardeşim:))))))
tekrardan iki aracada maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim:icon_tup:
Baksana Y 106 Gtı adam F/E ıle type-r gecıor vıdeosu var :))))))
Yanı N/A'da dolu vtı yuklu bır 106'yı cok zor dıe dusunuyorumm..
Arabanı cıkarırsın ınsallah hedefledıgın guclere o zaman deneyecek pug cok buluruz sana ;)
o torpilli 106 :))))
çevir kazı yanmasın diyorsun yanı kardeşim 106 ya döndük şimdi de:) benim iddaam hırsım yok aracımı da mütevazi şekilde hazırlıyorum zaten geçilsemde denerim niye denemeyim... araba bulmaya gerek yok 205 le deneriz kardeşim:) neyse konuyu dağıtmayalım araçlara tekrardan maşallah
son moda stocklardan:)))) tamam sana göre artı olarak bi hıdır var aracımda deneriz kardeşim 200 de bitmez ama,)
ikinci sayfadaki videolar ilk sayfaya da eklenmiştir.