Maşşllah 2 aracada.Sınıflarının en iyilerinden.
Printable View
Maşşllah 2 aracada.Sınıflarının en iyilerinden.
Masallah her iki aracada cok guzel yurumus.
maşallah araçlara
Soyle bir okudum da sanki tugca sen cekmemissin video da ah video olsa da gorseydiniz diyormussun gibi bir duruma donusmus olay :D
Bir dahakine kamera ile gel diyorsunuz adama ya :D adam cekmis zaten arac icinden. :D
soru sorulmuş:
cvp verilmiş:
aynı soru tekrar sorulmuş:
tekrar cvp verilmiş:
sonuçda tuğcanın video çekmediğine bağlanmış:
sanırım anlayamamışım ok :)
VTEC® Görkemın yazdıkları tekrar olmuş evet ben kendı konuşmamda Tuğçayla sordum cevap verdı anlaşıldı olay dönüşteki denemelerde farklı olduğunu ama çekemediini söyledi.. işte anlamışsın kilit nokta şanssızlık eseri dönüşteki denemenın arac içinden cekılememesi..
şu videosu konusu kapansın deneme yapıldı sonuçlar çekilen videolarda var. Video çeken araçta siz vardınız zaten, ben ibrahim abiyle denerken bile video çekilen arabanın içinden geçti yaklaştı geçiyo, çok rahat yetişiyo gibi sesler geliyor ki, ibrahim abiyle denerken ben öndeydim. Çok rahat yetişiyo denilen videonun benim aracımdan çekilmiş hali ilk sayfadaki ilk videodur.4 te kesiciye girmeme ragmen gittiğim. Çekilen videodan da görülebilir.Aracın sahibi bile inip tebrik etti. 500 metre uzaktan bile yorum yapılmış. Dönüşte ben çekemedim telefondan dolayı. Ben bunlara bişey demedim... Yine video çeken araç önden çekebilirdi veya yandan, bunun benle ne ilgisi var anlamadım :) VTEC® ve swordu yıllardır tanıyorum, belki 15 seneden fazla. İbrahim abiyide yıllardır görüyorum biliyorum. Bizde böle tartışcaksak millet ölsün... Şu konu uzamasın boku çıktı. kimse kimsenin arabasına kötü demedi, bişey yapmadı.
Gerek yok dendı baştan İbrahımde zaten önemsemedı araclar yenı cıktı bı gorelım dıye cıktık.
hakketten bende sıkıldım arac benım deıl o yuzden dahada yazmıcam anlaşıldı nıhayetınde konu..
Maşallah iki aracada trafik birazdaha müsait olsaydı daha iyi olurdu Allah kaza bela vermesin tekrar maşallah ...
o akşam aramızda bir rekabet geçerim yerim muhabbeti olmadığı için hem arabasını yeni yapmış bir araba kadar para harcamış arabasını görsün yabancı diğiliz diye bakalım dedik benimde arabamın ayarını yaptık gibi makine daha 300 km de rodajıda yavaş yavaş çok zorlamadan fazla şanzımanı yıpratmadan draglarda sorun olmasın diye denedik sonra murat sen kıyamıyorsun ver şakasına geçiyim dedi bende al kardeşim dedim dönüşteki denemeler o yüzden farklı .Ama lakin videolardan sonra sanki iki RAKİP karşılaşmışda kıyasıya bir yarış olmuş gibi bir hava yaratılmış yapmayın arada sword olmasa 300 km redeki arabamı getirmem farkındaysanız bayadır kimseyle denemiyorum bu gibi konular yüzünden yani arkadaşın olmayan kimseyle dostça deneme olmuyo .