Printable View
Alıntı: Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı teneke olm öyle kapısı kapanan araba para etmez... şöyle 12-13lere düşse de alsak :) 35 e vereyim 1 ay sonra abi :D
Alıntı: K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı 35 e vereyim 1 ay sonra abi :D az sölemişin zarar etme?:D:D:D
Alıntı: K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı 35 e vereyim 1 ay sonra abi :D 35e vti veriyorsan yanında başka şeylerde vermek lazım bence :)
Alıntı: VTEC® Nickli Üyeden Alıntı az sölemişin zarar etme?:D:D:D Görkem sahalardan uzak kaldın :) ne zaman geleceksin?
Alıntı: Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı 35e vti veriyorsan yanında başka şeylerde vermek lazım bence :) iyimser yaklaşmıştım.. :D stok araba veriyorum kazasız stok motorlu rektifiye edilmiş:))))))))
Alıntı: K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı iyimser yaklaşmıştım.. :D stok araba veriyorum kazasız stok motorlu rektifiye edilmiş:)))))))) o zaman rektifiyeciyi de vermen lazım :) hadi bitir de getir sonra şirkete bekliyorum
Alıntı: Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı o zaman rektifiyeciyi de vermen lazım :) hadi bitir de getir sonra şirkete bekliyorum rektifiyeciyi tanımam etmem ki:) 2 hafta falan kaldı kısmetse abi sonra rodaj sonra al anahtarı git istiyosan:) 35 vermek istersen karışmam:P :D
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Görkem sahalardan uzak kaldın :) ne zaman geleceksin? coming soon ;)
Alıntı: VTEC® Nickli Üyeden Alıntı coming soon ;) içinden geçicem :D:D:D:D:D
Alıntı: TUGCA Nickli Üyeden Alıntı içinden geçicem :D:D:D:D:D görcezde bakalım, bi üfliyim sana :D
Maşallah araçlara