Erel...Senin ilacını söylüyorum, ille atmosferik diyorsan...Aracına varsa; Dereceli Egzantrik, kasnak, yaylar, şapkalar vs vs... Kapak donatıcan yeniden. Yeniden bir beyin operasyonu ardından güzel verim alırsın muhtemelen...
Printable View
Erel...Senin ilacını söylüyorum, ille atmosferik diyorsan...Aracına varsa; Dereceli Egzantrik, kasnak, yaylar, şapkalar vs vs... Kapak donatıcan yeniden. Yeniden bir beyin operasyonu ardından güzel verim alırsın muhtemelen...
Belkide bendendir :D öle bi denemiştik onlada.
Sword ile denemiştim. o zmaan ama egsoz falan yoktu bende filtrede sıcak hava aldığı zamanlar. bilmiyom yoksa sword mu iyi yürüyordu başka VTİ denemedim hiç bi tande denedim de ona 4-5 boy geçmiştim ama onlarda 4 kişiydi arabada
Erel kardeşim hani deneyecektik. Tolga ile denedik sen yoksun. Benim arabanın şuanki haline filtre yok 2 3 boy atıyor. Kg olarak hadi biz iki kişiydik depo fulldu benim arabada , Tolga tek kişi + tesisatı benzin durumunu bilmiyorum. O şekilde 3 4 boya yakın atardı top speed'e doğru.
Bu cumartesi gecesi Ercan aka Vtec_SEDAN ( Clio RS ) araçılığı ile Bilinmeyen bi arkadaşın Civic 1.6 ies turbosu ile deneyeceğim. İnşallah filtre konusunuda halletmiş olurum.
Cumartesi gecesi denemek isteyenler gelsin. Geçen geceki gibi olmasında tek 1.600 cc araç bendim :( :(
ben söledim sana saplatma kendine die :)
Deneyelim :) bende isterim dün birileri bişiler yapmış haberim oldu gidicektim ama CTR beni kitleyince hiç içimden gelmedi :D
Beni eklermisin Miami erelhukerek@hotmail.com
Dün organizasyon olacaktı iptal oldu. Başka bi grup varsa bilemem. Benim telefonum yokmu sende kardeşim aramıştın konuşmuştuk. Sen bu halinle beni geçmen lazım ben filtre koysam bile geçmen lazım. Ama Tolga ile yine deneyeceğim ona anlam veremedim nasıl gittiğine. Cem RC ile denedik Cemle aynı yürüdüm ama Tolganın 306 2 3 boy geçti.
Tabi Cemle 3 defa roll yapıp 1'inde aynı yürüdüm yanlış anlaşılmasın. Diğerlerinde geçti hep.
Yaa ben koşuyoluındayım :( cumartesi yapak beee :(
Ben bu gece deneme olursa filtre kutusunun içinde orjinal filtreyi çıkartayım diyorum boş kalsın filtre kutsunun içi . TEM genelde temiz oluyor. Ne dersiniz risk'e değermi en azından bi mebze spor filtre gibi olur.