User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BH 106 vs Y 106 gti

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow BH 106 vs Y 106 gti

spec: bh filtre - egzoz - conta
    y filtre - egzoz - conta yokmuşş

2. araçta sökük, benim fazladan ön koltuğum sökük. 5. bitiremedik risk almamak adına, erken birakmak durumunda kaldım.. videolardan da anlaşılacağı gibi, ben bırakınca y zaten geçmeye başlıyor. sonuç olarak arka çamurluğumdan ayrılmıyor y 106. sahibine ve aracına maşallah..

BORKED

BH 106 vs Y 106 - YouTube

BORKED

BH 106 vs Y 106 2.deneme - YouTube

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah bütün videolarda Y 106 var herkes geçtimi noldu anlamadım

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.videoda keske gazi kesmesymissnz guzel sonuc cikardi ortaya iki aracada masalkah
    GKM GARAGE

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramo filtre egzozlu 106 ,BH ye tutundu hee.
    Nasi bi filtre sistemi war egzoz sistemi war cok merak ediorm acikcasi
    Masallah 2 sinede.

GünAY_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel denemele olmuş Maşallah

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ramazan ayağınıza sağlık vedalaşamadık kusura bakmayın tam deneyemedikte ama arka çamurluk demeyelim biz ona kafa burunduk hep kısmet olursa tekrar bi deneriz seninle 5 sonuna kadar
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ramo filtre egzozlu 106 ,BH ye tutundu hee.
    Nasi bi filtre sistemi war egzoz sistemi war cok merak ediorm acikcasi
    Masallah 2 sinede.
    çiğerli çiğerli, temiz dumansız hava çekmiş hep

Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ramazan ayağınıza sağlık vedalaşamadık kusura bakmayın tam deneyemedikte ama arka çamurluk demeyelim biz ona kafa burunduk hep kısmet olursa tekrar bi deneriz seninle 5 sonuna kadar
    deneriz sıkıntı yok. avrupaya beklerim birdahakine kadrajı sana göre ayarlarım aceleye geldi bu braz

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşALLAH Ramo ve ufuk kankalarım kazasız belasız yazmamak için çok direndim ama yazayım istiyorum artık abi bu Y 106 Tıya düşmanlık nedir yapmayın tamam arabası norml gitmiyor ben GİRESUNDAN KALKIP GELİP BİZZAT KULLANDIM SIKTIM VE BUNU UFUK'a da söyledim ama yapmayın abi herkez yüz yüze bakıyor slm alıp veriyosunuz yani çok mantıksız geliyor bana bu tür tartışmalar belki gerçekten ufukta bilmiyor arabasında ne oldunu ki bende ufuğun kendisine dedimde bu araba norml değil diye kankam yemin ederim bende bilmiyorum filtre eksoz timig yaptık ortaya çıkan şey bu oldu artık bıktım insanların eleştirisinde nerden aldım 106 tı dedi yüzü orda bende EE 106 Tı varkende aynı şeylere maruz kaldım benim arabam Conta port polis filtre eksoz timigli haliyle NMZ 96 İLE Kafa burun yürüdüm tebrik ettim geçtim gitti hemde 10 defa denedik ama önemli olan mütevazilik yapmayın abi yaa bu tür şeyler yakışmıyor size ALLAHA EMANET YANLIŞ KONUŞTUYSAM KİMSE K.BKMASIN ..
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ikisine de
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaşALLAH Ramo ve ufuk kankalarım kazasız belasız yazmamak için çok direndim ama yazayım istiyorum artık abi bu Y 106 Tıya düşmanlık nedir yapmayın tamam arabası norml gitmiyor ben GİRESUNDAN KALKIP GELİP BİZZAT KULLANDIM SIKTIM VE BUNU UFUK'a da söyledim ama yapmayın abi herkez yüz yüze bakıyor slm alıp veriyosunuz yani çok mantıksız geliyor bana bu tür tartışmalar belki gerçekten ufukta bilmiyor arabasında ne oldunu ki bende ufuğun kendisine dedimde bu araba norml değil diye kankam yemin ederim bende bilmiyorum filtre eksoz timig yaptık ortaya çıkan şey bu oldu artık bıktım insanların eleştirisinde nerden aldım 106 tı dedi yüzü orda bende EE 106 Tı varkende aynı şeylere maruz kaldım benim arabam Conta port polis filtre eksoz timigli haliyle NMZ 96 İLE Kafa burun yürüdüm tebrik ettim geçtim gitti hemde 10 defa denedik ama önemli olan mütevazilik yapmayın abi yaa bu tür şeyler yakışmıyor size ALLAHA EMANET YANLIŞ KONUŞTUYSAM KİMSE K.BKMASIN ..
    kanka bu denemelerde nosumuz bitti böyle oldu Y nin farkını ben videolar bölümüne tıklayınca anlıyorum kanka kaç konu var yetişemiyorum maşallah aslanıma gidiyo işte artık isteyen istediğini desin ama contasız olduğunu o gecede anladım yağ ibresinden kanka
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bu denemelerde nosumuz bitti böyle oldu Y nin farkını ben videolar bölümüne tıklayınca anlıyorum kanka kaç konu var yetişemiyorum maşallah aslanıma gidiyo işte artık isteyen istediğini desin ama contasız olduğunu o gecede anladım yağ ibresinden kanka
    Yaa 3 kişiyle yaptıklarımı sen biliyosun nerdeyse soluksuz sıktım bizde bndk contalı arabaya nasıl şiştini biliyoruz ramonun makinasınada maşALLAH Oda soluksuz gitmiş kazasız belasız 2 nizde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eraycım,

düşmanlık vs söz konusu değil burada ki bu konu altında hiç tartışma yok bu apaçık ortada. bak ne güzel diyorsun arabası normal gitmiyor. evet normal gitmiyor burda bir çok kişi hayatında ilk defa 106 gti kullanmıyor yada ayrıntılarını hangi speclerde nası gideceğini bilen insanlar buna sende dahilsin. evet kendide bilmiyor belki. ama emin olmadan üstüne basarak conta vb. neyse artık yok denilmesi yalnış.

mütevazilik konusunda, aracımı ilk aldığım dönem contalı arkadaşımın aracıyla yürürünü görmek adına denediğimizde conta olmadığını bildiğim ama, emin olmadığım kendi aracıma conta vardır yada kapak taşlıdır bunda demiş insanım ben.. buna bir çok arkadaşım şahittir..

sonrası 2 saatimizi aldık açtık baktık ne conta var nede kapak taşlı. diğer aracın eltronik arızası varmış. 4 sonuna kadar 2-3 boy fark oluyordu aramızda sırf bunu için kapak açtık açmışken inceyi koyup kapadık..

y 106 nın durumu tek araçlık birşeyde değil, kaç tane araçla denemiştir hepsi tartışmalı konular. hepsi mi bozuk yani burdan bu çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eraycım,

düşmanlık vs söz konusu değil burada ki bu konu altında hiç tartışma yok bu apaçık ortada. bak ne güzel diyorsun arabası normal gitmiyor. evet normal gitmiyor burda bir çok kişi hayatında ilk defa 106 gti kullanmıyor yada ayrıntılarını hangi speclerde nası gideceğini bilen insanlar buna sende dahilsin. evet kendide bilmiyor belki. ama emin olmadan üstüne basarak conta vb. neyse artık yok denilmesi yalnış.

mütevazilik konusunda, aracımı ilk aldığım dönem contalı arkadaşımın aracıyla yürürünü görmek adına denediğimizde conta olmadığını bildiğim ama, emin olmadığım kendi aracıma conta vardır yada kapak taşlıdır bunda demiş insanım ben.. buna bir çok arkadaşım şahittir..

sonrası 2 saatimizi aldık açtık baktık ne conta var nede kapak taşlı. diğer aracın eltronik arızası varmış. 4 sonuna kadar 2-3 boy fark oluyordu aramızda sırf bunu için kapak açtık açmışken inceyi koyup kapadık..

y 106 nın durumu tek araçlık birşeyde değil, kaç tane araçla denemiştir hepsi tartışmalı konular. hepsi mi bozuk yani burdan bu çıkar.
    Kanka haklısın ben buna bişey demiyorum tabiki kimse ilk defa binmiyor bu ortamda 106'tya hai ısrarla bu konu üzerine basılarak yok denmesi konusunda bişey diyemicem o zaman söktürüp bakıcak ufukta yani bunun çıkar yolu bu Beni yanlış anlama kardeşim ne sen ne ufuk ben sadece üzüldüm dışardan biri olarak hepimize kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah 106 lara..mermi gibiler...
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gene y gene y conta yok garantili contasız 106
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene y gene y conta yok garantili contasız 106
    kanka beni ne derde soktun böyle sen yaa

almancı hazırsa haftaya denemeye geliyorum
    2011'ın Rollcusu

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 arabada bizim arabamız maşallah
    JoYTeaM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)