65 70 arasi basiyoruz ben 2 deyim motor 1.vites. basar basmaz motor 3 boy cikiyo 2 ye cekince 2 daha cikiyo sonra kaliyo 270 e kdr arkali onlu gidiyoruz sonra ben hizli bi sekilde gelip geciyorum
Printable View
fatih 280 gbi diil 270 gbi cok hizli bi sekilde yetisiyorum hatta daha dusuk bilr olabilir
600f bittiğinde yani 280 civarı "" cumlesınden o sonucu cıkardım evet.
600f ın fabrıka cıkısı 251 dıye bılıyorum top speedı. soylenen rakamlar ılgınc geldı, 109bg lık 2006 kasa ıcın.
dookan: cekım kalıtesız oldugu ıcın kusura bakma ama bırak egımı aracları zor sectım...
aracınıza ya da motora .ok atmak ıcın yazmadım bu arada. arac guclu kı 2tekerle deneme cesaretı gostermıs.
abartma sanatından pek hoslanmadıgımdandır yukarıdakı ılk sorum...
hayırlı yarıslar.
abartma sanatından hoşlanmayan başkaları olarak daha bi çok farklı şeyler yazıp yada ilerde durup video çekme ihtimalimiz varken yapmadık.motorcu arkadaş bile evet 270 gıbı cok hızlı gelıyosun gecıyosun ben 282 yaptım kaldım dedigi için aynı şeyi tekrarlıyorum.
bizim enkamız yokuş aşağıdır.araçlarıda seçmekte zorlanmanıza şaşırdım aracımın 2 farıda çalışır durumdadır her araçta olduğu gibi.her motorlu araç top speed deki süratını yapmış olsaydı evde diğer bir arabamız olan hyundai accent i muhtemelen hyundai firması benden alır ve müzeye koyardı hiç bu kadar hızlısına rastlamadım diye
abartma sanatımı :)
600f son sürat 251 mi :)
600f 270 i rahat yapar..hatta çoğu güzel makinalı 600f normal ağırlıktaki iyi bir pilotla kolaylıkla 275 civarıda yapar..
abartma sanatından kastın neydi onuda çözemedim eğerki tutup 600f in 251 km son sürati olduğunu savunup o 270 li süratler abartı diyorsan bence motorlar hakkında biraz daha bilgi toplamalısın.
14. Saniyede motor debriyajmi cekiyo fatih onu yapmasindaki amaci ne. Tek vites gazliyo gibi vites atmadi hic oda ilginc geldi:) bide angara rakkımında 600f 250 km gorsun opsun basina koysun :) hadi diyelim cok cigerli 600f o bile 250 yi atiyorum 20 saniyede gordu 250 den 280 e cikmasi bi 40 saniye surer ornekleri cok o arkadas kimse hayal gormesin oyle bi 600f zor golf ede masallah 600f te yabana atilcak bi motor degil ...
motorun sahıbı başkaydı.motorcular gelmeden önce ben orda (ulusan motor un sahıbı olabılır belki) bi abi vardı ona 600 f ınız varsa denerım dedım alala golflemi dedi :) biraz muhabbetten sonra ben arabada oturup izliyodum yarışlarını abi geldi hadi yine iyisin 600 f geldi denermisin dedi kabul ettim.motorun sahibi orda dururken atıyorum ismini ahmet sen geç sen sür dediler arkadaş bindi motora.175 boylarında zayıf birisi.ankaralı da değil.onla ilk denememizde benim kornamı duymadıgından gaza geç oturdu 240 gibi yanından geçtim gittim.sonra ilerde durduk ben birazdaha uzatalım yolu dedim.o da sen erken bastın ben kornayı duymuyorum elinle işaret ver dedi kabul ettim tekrar cıktık elimle işaret verdim zaten verir vermez 3 boy attı.koprunun altından tahmınımce 250 255 gibi geçtik.geçtikten sonra ben yaklaşmaya başladım ilerdede kolay bir şekilde geçtim gittim.o ilk bastıgımızın videosunuda herhangi bir polemik olmasın diye koymadım bile.:)
250 mi :D yapma gözünü seviyim ne 250 sinden bahsedionuz yaw siz ciddimisiniz yoksa 600f e hiç binmedinizmi?
110 hp yi arabaya koy 220 yapar enkada.çevrenizde 600 f i olan bi arkadaşınız varsa isteyip iki tur atın :)
yada diğer bir seçenek kilo verin :)
Ben sana 250 gorur baska gitmez demiyorum 250 de paket olur km sayacı 1 1 isleer agaaar agaaar :D
Golf baya hızlıymış tebrikler...
Emsalleri.
Bende 125 kiloyum kanuni 125cc sahibiyim :D
kılo verın ya da bı tur ısteyın demıssın bu yuzden yazdım bılgılerı ama yıne de memnun oldum ben de...
fabrıka verısı elbette yokus asagı bı nebze de olsa gecılır fakat 251nere 282nere :)
rakamlara takılmadan belırlı bır surat sonrası motor gectım desenız bence daha saglıklı olacaktı ;)
%8 egimde 110km indirdim gecen alet cok agresif :D onu birakinda uzatmanin manasi yok olan olmus 600f gecilmis gerisi comolokko hadin iyi geceler :D
motordan anlıyoruz.sahte motor çakma şöför videosu değildir.motorcu arkadaş kendisi söylemiştir 282 yaptıgını.o 282 top speed yaptıgı yerde bende 305 civarı ibrede gördüm..ayrıntılı bilgileri ulusan motor u arayıp sorabilirsin.ama şunu tekrar edıyorum ben 270 gibi onu geçtim rakam da veriyorum hatta arkadaşla geçtigim sürati de teyit ettik.bence inanmalısın.başka türlü kanıtlamam için ankaraya gelmen gerekir.ama sen inan dalga dümen olmaz bizde bitane dalga dumenlı videomu göremessin herkes de bilir :)