golf aşağı yukarı kaç beygirdir ?
Printable View
golf aşağı yukarı kaç beygirdir ?
Dogukan alsaydın benı dun baglardık goproyu bu kadar polmık olmazdı.
Golf adeletı yapmıs
Konusşan cok olur ayagına ellerıne saglık :)
benim motorum sport touringti, ankarada tgj sti ile 1 kere sıkmıştık. reşo kullanıyordu. bana söylenen 375 hp civarıydı. ben baya 2-3 tır boyu falan geçmiştim. 600f ile de belli bir sürate kdar yan yana gidiyorduk. sonra onun top speed benden iyi olduğu için ve benim ağırlık çok olduğu için ben geride kalıyordum. bu videoyu görünce şaşırdım golf ün geçmesine.
375-400lük bi stiyı golf rollingte 260-280e kadar çok geçer zaten diye düşünüyorum.
gt30lu cupraydı sanırım forumdan önlü arkalı trafik gazlama videosu konulmuştu racing ile. baya baya geçirtmiyordu kendini, golfde aynısını yapabilir maşallah araca
maşallah kazasız belasız. :)
golf gti nın tadı bir başka:) maşallah
tskkrler arkdslar.Allah razi olsun.
Maasallah dogukan formundasin yine :)
denemede bende ordaydım.sıkıntı yok.köprünün altına kadar motor baya önde 270 km giriyorlar.ama köprüden sonra golf arayı kapatıp geçiyor.
ayrıca 600 cc makine en kötüsü 260 km görür.sağlıklı olanları 280 civarı yapar.bende motorcuyum millet kafasına göre yazmasın arkadaşlar.
golfede motorada maşallah..
işkembeden , gercek degerlere donersek ,
Speed 1st Gear 102
Speed 2nd Gear 140
Speed 3rd Gear 175
Speed4th Gear 203
Speed 5th Gear 227
Speed 6th Gear 246
Gearing Commander: Motorcycle Speed, RPM, Chain & Sprockets Calculator
dan alıntıdır.01-06 cbr 600f4i 'nın dıslılerının musade ettıgı suratler.sızler 282e devam edın.
+
olay maasallah cekmekse ok.emege saygıya lafımız yok.ama ucmaya da gerek yok dıye dusunuyorum.aracların ne oldugu , ne kadar gıdebılecegı bellı...
bu arada son suratını yapmıs / redlıne a gırmıs bır motorun yanından gecınce adalet dagıtmak da degısık bır tatmın çeşidi heralde...400bg e gerek yok bunun ıcın. 265 ten fazla topspeed e sahıp her otomobıl 600cc lerı gecer uzunda.
Kardes sana yarin cbr600 f go proyla video ceksem neyine iddaya giriosun benle?sen gercekten 600 luk makinanin 250 de kalacagina inaniosan motora binmeyi birak :D
600 luklerin limiti 265 mi yaptin :D sen race motora yenimi binmeye basladin?ciddi olarak soruyorum yanlis anlama
he evet yenı basladım,ama 2sene sonra 280 yaparım dıyorsun yanı.tecrube arttıkca hızlanıyoruz sanırım.yanlıs anlama soruyorum sadece.
kadranda 20000devırı gorunce mahalle agzında 300yapan r6 lardan sonra, 282lık 600f4i de ıyı geldı gercekten.
neyse tamam haklısınz dıyeyım.gecmıstekı gıbı ugrasmak yoruyor 30 yasından sonra.
sıze ıyı yarışlar,hayırlı kandıller dostlar.
Tebrik etmek lazim. Golf ün cbr ı gecerkenki goruntusunu bile koymamislar motor bitince gectik demisler kopru altindan gecerkenki farki da getirip foruma koymuslar. Motor bitmeden gectik de dememisler daha ne olsun ??
Senin 600f e 246 yapar demen o adamin 282 yaparim demesinden cok daha abest..
Sen tecrubeyle son suratin ne kadar fark edecegini bilmiyosan dahada yazma zaten
Ya bu arada millet 450 500 hp arabayla 1000 lik gecio biz 600f gecemedigimizin videosunu koyuyoruz biz daha cok tuhafina gidiyoruz ilginc