Ben motordan pek anlamam ama yakin bi arkadasim war asiri merakli yalan gelicek 7 yilda 28 tane motor aldi satti keyif icin bindi.bunlarin arasinda tabi 3-4 farkli 600f te kullandi.bazi f lerin 260 larda kaldigini bazi f lerin 280 leri dewirdigini solerdi.buda saglikliysa neden olmasin ki..
Her seyi gectim 600 luk bi motorla denicek kiwama geldiyse bi araba bence olayin sonudurbasarili buldum golfe nazar degmesin
![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
600f 285 yapıyor ama o kadar kısa vadede yapamıyo biraz gerinmesi gerek 250-260 gibi hızlara iyi çıkıyo ama sonra biraz kesilio bu bi gerçek. hatta eski karbüratörlü f vardı arkadaşımda 295 yapıyodu![]()
@wolrath aga iyi güzel hoş da adam doğru soyluyor f'de 270 gördük ? Zira r1 veya haya 299 kilitdir. fakat makine 310 - 330 a kadar yürür. Şimdi onada kalkip yürümez mi diyelim?
Ama şoyle bi durum daha var 2 tekeri kovaliyabiliyosan harbi helal olsun gerisi teferruattir ki adam ayikladim diyor. Maşallah
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Golfe maşallah. Hızına diyecek yok. 600f in son hızına yorumum ise aşağıdaki video gibi. 250ye kadar soluksuz ama ondan sonrası bir bir atıyor. Yoldaki eğim bunu biraz daha hızlandırabilir tabiki. Videodaki 1:35 ile 2:35 arası hızlanma az çok fikir verebilir.
konu aslinda wolrath arkadasin bize olan guvensizligi diye dusunuyorum artik.defalarca yazdim inan ki boyle oldu diye ama israrla ratio hesapliyor.madem 250 yi gecmiyo motor ben niye 290 yaptim da arkamda kaybolmadi bu arkadas kopruden sonra en az 500 metre daha basildi .tamam gectim gittim de aynadan bakiorum fark acila acila arkadas beni takip ediyordu ama bariz asiri bir fark olusmuyordu aramizda 30 km hiz farki olsa cok gecer giderdim ki arkdslar gectgm yerde video ckme talebi oldu.ben sirf isler tehlikeye girmesin diye oraya kdr hirs yapmayalim doye kopruden cekin dedim
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
golfün gîderi belli zaten diğer konularda da var videolar. iyi gidiyor maaşallah doukan
Ankara'ya bişeyler oldu artık güzel araçlar yapılabiliyor![]()
adam 4 tekerle iki tekeri kovalamış ve geçmiş hadi geçtiğine inanmayanlar için söylüyorum bi arabada siz yapın da biz izleyelim sizi 600 lük motor geçerken
Şu bir gerçek ki motosiklet kadranlarında hata yanılma payı yüksek oluyor.
Yapılan bir testten çoğu 1000 cc makinanın gerçek GPS hızı ile 300km göremediğini biliyorum.
Yoksa benim K8 de 5. viteste 299 yazıyor ama o hızlarda gitmediği bir gerçek.
600 F de dişli varmı veya lastik yanak ebatı ne bilmiyoruz, ama bunlar da kadrandaki hata payını etkiler. Açıkçası gerçek GPS sürati ile 600F lerin 280km real sürate ulaşabileceğine inanmıyorum. Yani kadranda 280km görüyorsa, muhtemelen o sırada %10 hata payı ile 252 km ile gidiyordur ki, bir çok motorda hız yükseldikçe, hata payı %14 lere kadar çıkıyor.
600 F in gerçek hız ile 280km yapması için dişlilerde +3/+2 gibi bir kombinasyon olması gerektiğini gösteriyor gearing commander ki, buda hızlanma da çok ciddi bir kayıp demek.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
lastik ebatı oynayarak son sürat arttırılabiliyor ama kadrandada bunu göremezsiniz)
bencede 600f 280 görmez her görürse otobanda bayır aşşagı bi anlık görür 280 280 gidemez
ne konu oldu be... doğu bidahakine ütü makinasıyla çekmezsen konu bukadar uzamaz kanka motorada koyun gproyu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)