USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
hayir o süreler olmasinin imkani yok.600 f dier 600 racing makinalardan yavas.tahminimce 100 200 um 8 8.5 araligindadir ama daha yuksek cikarsada ciksin araba keyifli sesi guzel aşiri basinc basan bir araba degil limit bir araba degil.ben az daha bastirip süre yapiyim diye kendimi de arabayida uzmeyim istedim başardim da diye dusunuyorum.her binen tama iste yeter daha acma diyor smdilik idare ediyor beni![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
cbr 250ın son suratı nedır? yok cıddı soruyorum.bılgın var mı? yoksa işkembecıler yalnız kalmasın mı ıstedın
cbr 250nın tspeed 160 sa 600f nası 250 de kalır da ayrı bır kompıter hatası heralde.neye kıme gore hesapladın,nesı sacma geldı anlam veremedımbu arada ben 250 de kalır demedım hıcbır mesajda. 282 gıbı komık bı rakam gordum ve bunun dıslıler-lastık-motorla oynanmadıysa ımkansız oldugunu soyledım.dagdan asagı attın fabrıka suratını gectın hadı 246-282 dıyorsun,desteklı at derler adama.
600luk makınayla bıle baslayanlar varken 1 sene boyunca edındıgım tecrubeyı mı tartısıyoruz?
+ ben topspeed yaptım uctum kactım RR ıle bı sevısmedıgım kaldı felan mı yazmısım? 600luklerın verılerı ortada. bunun ıcın ılla 600luk kasarı olmaya gerek yok. he topspeed yapmak ıcın de yıllarını vermene gerk yok.cık bı otobana.6.vıtes bas duz yolda.yatabıldıgın kadar da yat asagı.sankı pıstte sure kasıyoruz , hey allahım ...
mertcan : kımseye mılletı kandırıyorsunuz felan demıyorum bastan berı farkındasın da neyse. takıldıgım tek nokta suratler. yoksa vıdeo da f onde olmasına ragmen bunla ılgılı tek bı sey bıle yazmadım. maasallah dıyıp durduk mesajlarda. yanı f 282 yapıyorsa enka da ben rr ıle net 300 yaparım heralde. umarım bırgun yolum duser, tarıhe gecmek ıstıyorum
bu mesajda da bı garıplık var![]()
arada BIRAZ fark var cunku o sureler arasında. HAFID degıl.
Tamam wolrath haklisin 600 f 250 yaparida sen demedin ben dedim kusura bakma pek anlamiyorum motordan.600 f 250 yapar kalir dahada gitmez golfunde son surati 255 yanindan o sekilde gecmistir..motorlar hakkinda verdigin bilgiler icin tesekkur ederiz seni artik motordelisi.com a alalim ordan devam et tesekkurlerrr.bunalttin yeminle
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Doğukan maşallah aracına, benzer bi denemeyi bizde yapıcaz, aynı motor o da sanırım video çekersek paylaşırım. Basit bi hesapla sürücü dahil 1600 kg dört çeker aracım 400 hp gibi bi güçle 9,0-9,1 sn yapiyo -2,2 eğimde burdan baz alarak tahmini bi değer yürütebilirsin kendi araban için... Methanol var miydi bu arada sende ve peak basıncın ne?
benim aracımda 1400 kg benle birlikte 1480 kg 2 çeker bi tahmin yürütmeyim ora istanbul bura ankara.belki bnm aracımın yuksek güçleri urettıgı yerler daha cok olabilir.sen mesela 2.2 peaklıyosun 1.50 yuruyosun ben 5.vites 17.peak leyim 1.55 yuruyorum
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
wolrath
sen konuyu saptirmaya basladin ben sana motorcunun bizzat bana ilettigini soyluyorum son surati ne senin ne rr in hic bi tarafimda deil .ac butun yazdiklarimi oku bi kere demismiyim 282 gps den olculdu motor yapti bende 300 yaptim gectim onu.byle bsyler yazilmismi .ister tarihe gec ister cografyaya o hele hic umrumda diil.sen sacma sapan bseyi diretiosun hala.cikmadan once arkdslarla konustuk ki senin yasadgn gun sayisi kdr motor denemis kisiler bunlar.en tepeden basarda yaklasik 2.5 km lik yolun sonunda 276 yapacagini arkdslar kendileri syledi.yaris bitincrde motorcu arkds 282 gordugunu syledi gercegi ister 100 olsun ister 75 ben konusulani ve 2 ibredede goruleni syluyorum .konu kapansin artik ytr
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
doğuu sente atlamış![]()
levent merhaba,
bende 2008 cbr 600rr ım var,motor setup ı şu şekilde
-leovince evo 2 eksoz,
-powercommendar ııı,ingtion modul,quick shifter,
-bmc race filitre
-stock ön-arka dişli,
ben seninle denemek isterim.amacım geçmek geçilmek değil sadece merak ediyorum.video çekip koyabilirsin şahsım adına sorun yok.eğer ayarlarsan istanbulada gelebilirim.yapalım çekelim videoları koyalım görelim.rolla başlama şartlarınıda senin arbanın iyi olduğu yerden başlatabiliriz.dedimya amaç denemek eğlenmek.
golf un sahibi arkadaşada maşallah.çok iyi bir araç hazırlamışsın keşke yakın olsak bende 600rr ımla denemek isterdim.250 den sonra 600 makına yavaşlıyor sıkı bir 4 teker yakalar ve geçer..
400 hp lik turbo araç 600 lük honda yı geçebilir. hayabusa ile deneme yapmanız lazım
asıl motor hayabusa.![]()
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Biri diyo reelde o hızı yapamaz, öbürü diyo geçilmedim ben geçtim hahaha
Hayabusa birazcik hizli olur sanki ya, cumartesi aksami emrahla deneyip bol bol video cekicez, burdan paylasiriz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)