User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
181 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: cnk golf gti & cbr 600f

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6-7sn arasi demekki masallah
    bugün sert bir 600 lük sert bir şöförle 6 küsür çıkartır en iyi 600f in ise çok daha fazladır 100 200 ü.golf 6 saniye küsür gitse o 600 f i çok geçer ama imkansız tabiki bizim tahminimiz en iyi yüksek 8 en kötüde düşük 9 civarı 100 200 süresi vardır
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün sert bir 600 lük sert bir şöförle 6 küsür çıkartır en iyi 600f in ise çok daha fazladır 100 200 ü.golf 6 saniye küsür gitse o 600 f i çok geçer ama imkansız tabiki bizim tahminimiz en iyi yüksek 8 en kötüde düşük 9 civarı 100 200 süresi vardır
    600rr suresine gore yorum yapmistim, gerci 600rr 600f farkini da bilmiyorum
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işler böyle aslancım kendi biner 160 yapar sonra 600 alır bi anda motorcu olur herşeyi bilir dişlileri hesaplar gps hızını hesaplar niye?çünkü artık bir race kullanıcısı,adam hızlı artık farketmez altındaki motorun hakkını verip veremediği biniyomu biniyo bitti.kendi ibrede 160 gördüğünde reelki gps hızını hiç hesaplamaz.bu birazda şeye benzer ne diyim hani yıllarca arabaya modifiye adına bi karlık bi hava filitresinden ötesini yapmamışsındır sonra bi turbo gc8 vs o tarz bişey alırsın bi anda en sağlam modifiyeci sensindir herşeyi bilirsin turbo araçla ilgili nerdeyse sorulan bütün sorulara sabit kanca gibi cevap verirsin.bunu yıllardır etrafımızda görüyoruz yalan diyen varsa buyursun yazsın..

bizimde tahminimiz o yönde 10 sn altı rahat vardır diye düşünüyoruz ama ölçmedik hiç bi ara ölçmeyi planlıyoruz
    kesinlikle katılıyorum yazdıklarına fatih biranda 600cc race makinaya binince yorumlar değişir örnekte olduğu gibi

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6-7sn arasi demekki masallah
    hayir o süreler olmasinin imkani yok.600 f dier 600 racing makinalardan yavas.tahminimce 100 200 um 8 8.5 araligindadir ama daha yuksek cikarsada ciksin araba keyifli sesi guzel aşiri basinc basan bir araba degil limit bir araba degil.ben az daha bastirip süre yapiyim diye kendimi de arabayida uzmeyim istedim başardim da diye dusunuyorum.her binen tama iste yeter daha acma diyor smdilik idare ediyor beni
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/5939360-post41.html
    buradaki mesajında 26.2 hp 250cc motorun duzde 160 km hıza ulastığını yazmıssın. 600 cc f ise 250 de kalır diyorsun, 1 sene once 600cc makina kullanmaya hazır olmadığını söyleyip masallah 1 sene sonra top speed yapacak kıvama ulasmıssın yazmayacağım dedim dayanamadım kolay gelsin
    cbr 250ın son suratı nedır? yok cıddı soruyorum.bılgın var mı? yoksa işkembecıler yalnız kalmasın mı ıstedın

cbr 250nın tspeed 160 sa 600f nası 250 de kalır da ayrı bır kompıter hatası heralde.neye kıme gore hesapladın,nesı sacma geldı anlam veremedım bu arada ben 250 de kalır demedım hıcbır mesajda. 282 gıbı komık bı rakam gordum ve bunun dıslıler-lastık-motorla oynanmadıysa ımkansız oldugunu soyledım.dagdan asagı attın fabrıka suratını gectın hadı 246-282 dıyorsun,desteklı at derler adama.

600luk makınayla bıle baslayanlar varken 1 sene boyunca edındıgım tecrubeyı mı tartısıyoruz?
    + ben topspeed yaptım uctum kactım RR ıle bı sevısmedıgım kaldı felan mı yazmısım? 600luklerın verılerı ortada. bunun ıcın ılla 600luk kasarı olmaya gerek yok. he topspeed yapmak ıcın de yıllarını vermene gerk yok.cık bı otobana.6.vıtes bas duz yolda.yatabıldıgın kadar da yat asagı.sankı pıstte sure kasıyoruz , hey allahım ...

mertcan : kımseye mılletı kandırıyorsunuz felan demıyorum bastan berı farkındasın da neyse. takıldıgım tek nokta suratler. yoksa vıdeo da f onde olmasına ragmen bunla ılgılı tek bı sey bıle yazmadım. maasallah dıyıp durduk mesajlarda. yanı f 282 yapıyorsa enka da ben rr ıle net 300 yaparım heralde. umarım bırgun yolum duser, tarıhe gecmek ıstıyorum

Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fangio 100 200 yazmissin bana kac diye? inan olcmek nasip olmadi ama 600 f in fabrika verisi kacsa hafid altindadir heralde.cnku motor 1.vites ben 2.vites bastim ve bana epey farki ilk cikista atti o da zaten 100 e kdr fln 60 100 arasi atti
    bu mesajda da bı garıplık var

arada BIRAZ fark var cunku o sureler arasında. HAFID degıl.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben enka dan aşşagı 125cc scooter ile 150 yapıyorum

yatır var orada :P

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam wolrath haklisin 600 f 250 yaparida sen demedin ben dedim kusura bakma pek anlamiyorum motordan.600 f 250 yapar kalir dahada gitmez golfunde son surati 255 yanindan o sekilde gecmistir..motorlar hakkinda verdigin bilgiler icin tesekkur ederiz seni artik motordelisi.com a alalim ordan devam et tesekkurlerrr.bunalttin yeminle
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben enka dan aşşagı 125cc scooter ile 150 yapıyorum

yatır var orada :P
    olabılır , ınanırım artık

Tamam wolrath haklisin 600 f 250 yaparida sen demedin ben dedim kusura bakma pek anlamiyorum motordan.600 f 250 yapar kalir dahada gitmez golfunde son surati 255 yanindan o sekilde gecmistir..motorlar hakkinda verdigin bilgiler icin tesekkur ederiz seni artik motordelisi.com a alalim ordan devam et tesekkurlerrr.bunalttin yeminle
    "fabrıka verısı elbette yokus asagı bı nebze de olsa gecılır fakat 251nere 282nere"

yazmısım ılk mesajlarda

neyse kalp kırmaya gerek yok.hayırlı gunler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne gariplik var sen yanimdamiydin 100 200 arasinda ?
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan maşallah aracına, benzer bi denemeyi bizde yapıcaz, aynı motor o da sanırım video çekersek paylaşırım. Basit bi hesapla sürücü dahil 1600 kg dört çeker aracım 400 hp gibi bi güçle 9,0-9,1 sn yapiyo -2,2 eğimde burdan baz alarak tahmini bi değer yürütebilirsin kendi araban için... Methanol var miydi bu arada sende ve peak basıncın ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımda 1400 kg benle birlikte 1480 kg 2 çeker bi tahmin yürütmeyim ora istanbul bura ankara.belki bnm aracımın yuksek güçleri urettıgı yerler daha cok olabilir.sen mesela 2.2 peaklıyosun 1.50 yuruyosun ben 5.vites 17.peak leyim 1.55 yuruyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cbr 250ın son suratı nedır? yok cıddı soruyorum.bılgın var mı? yoksa işkembecıler yalnız kalmasın mı ıstedın

cbr 250nın tspeed 160 sa 600f nası 250 de kalır da ayrı bır kompıter hatası heralde.neye kıme gore hesapladın,nesı sacma geldı anlam veremedım bu arada ben 250 de kalır demedım hıcbır mesajda. 282 gıbı komık bı rakam gordum ve bunun dıslıler-lastık-motorla oynanmadıysa ımkansız oldugunu soyledım.dagdan asagı attın fabrıka suratını gectın hadı 246-282 dıyorsun,desteklı at derler adama.

600luk makınayla bıle baslayanlar varken 1 sene boyunca edındıgım tecrubeyı mı tartısıyoruz?
    + ben topspeed yaptım uctum kactım RR ıle bı sevısmedıgım kaldı felan mı yazmısım? 600luklerın verılerı ortada. bunun ıcın ılla 600luk kasarı olmaya gerek yok. he topspeed yapmak ıcın de yıllarını vermene gerk yok.cık bı otobana.6.vıtes bas duz yolda.yatabıldıgın kadar da yat asagı.sankı pıstte sure kasıyoruz , hey allahım ...

mertcan : kımseye mılletı kandırıyorsunuz felan demıyorum bastan berı farkındasın da neyse. takıldıgım tek nokta suratler. yoksa vıdeo da f onde olmasına ragmen bunla ılgılı tek bı sey bıle yazmadım. maasallah dıyıp durduk mesajlarda. yanı f 282 yapıyorsa enka da ben rr ıle net 300 yaparım heralde. umarım bırgun yolum duser, tarıhe gecmek ıstıyorum

bu mesajda da bı garıplık var

arada BIRAZ fark var cunku o sureler arasında. HAFID degıl.
    Uzun uzun yazamıcam aksam aksam tek diyecegim senin yazdıklarını görünce işgembecilere dahil oldum hadi selametle kendimi yoramam konu basında oldugu gibi ne desek kralı sensin kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wolrath

sen konuyu saptirmaya basladin ben sana motorcunun bizzat bana ilettigini soyluyorum son surati ne senin ne rr in hic bi tarafimda deil .ac butun yazdiklarimi oku bi kere demismiyim 282 gps den olculdu motor yapti bende 300 yaptim gectim onu.byle bsyler yazilmismi .ister tarihe gec ister cografyaya o hele hic umrumda diil.sen sacma sapan bseyi diretiosun hala.cikmadan once arkdslarla konustuk ki senin yasadgn gun sayisi kdr motor denemis kisiler bunlar.en tepeden basarda yaklasik 2.5 km lik yolun sonunda 276 yapacagini arkdslar kendileri syledi.yaris bitincrde motorcu arkds 282 gordugunu syledi gercegi ister 100 olsun ister 75 ben konusulani ve 2 ibredede goruleni syluyorum .konu kapansin artik ytr
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuu sente atlamış

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğukan maşallah aracına, benzer bi denemeyi bizde yapıcaz, aynı motor o da sanırım video çekersek paylaşırım. Basit bi hesapla sürücü dahil 1600 kg dört çeker aracım 400 hp gibi bi güçle 9,0-9,1 sn yapiyo -2,2 eğimde burdan baz alarak tahmini bi değer yürütebilirsin kendi araban için... Methanol var miydi bu arada sende ve peak basıncın ne?
    levent merhaba,

bende 2008 cbr 600rr ım var,motor setup ı şu şekilde

-leovince evo 2 eksoz,
    -powercommendar ııı,ingtion modul,quick shifter,
    -bmc race filitre
    -stock ön-arka dişli,

ben seninle denemek isterim.amacım geçmek geçilmek değil sadece merak ediyorum.video çekip koyabilirsin şahsım adına sorun yok.eğer ayarlarsan istanbulada gelebilirim.yapalım çekelim videoları koyalım görelim.rolla başlama şartlarınıda senin arbanın iyi olduğu yerden başlatabiliriz.dedimya amaç denemek eğlenmek.

golf un sahibi arkadaşada maşallah.çok iyi bir araç hazırlamışsın keşke yakın olsak bende 600rr ımla denemek isterdim.250 den sonra 600 makına yavaşlıyor sıkı bir 4 teker yakalar ve geçer..

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400 hp lik turbo araç 600 lük honda yı geçebilir. hayabusa ile deneme yapmanız lazım
    asıl motor hayabusa.
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri diyo reelde o hızı yapamaz, öbürü diyo geçilmedim ben geçtim hahaha

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğu Masallah kardesim. Araba cok iyi.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayabusa birazcik hizli olur sanki ya, cumartesi aksami emrahla deneyip bol bol video cekicez, burdan paylasiriz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)