http://img192.imageshack.us/img192/2811/img0618wj.jpg
Printable View
ben bi denemede lastik algılayıcı hatası yüzünden bariyere giriodum. Araba ile ilk denememde bi s2000 ile kafa burun gidiyoruz 6 ya attık devam ediyoruz. O anda lastik algılayıcı hatası verince gaz kelebeğini bir kapattı araba rüzgarın etkisiyle sola çekti son anda kurtardım.
Bu arada e.bas sana daha öncede anlattım yaw. Enjektörler bitti derken enjektör duty cycle %100 lere dayanmıştır. Enjektör almana gerek yok. Aynısı olacak. enjektörlerini kontrol ettir bir arıza olmadığını göreceksin. Bu arada büyük enjektörler yüzünden iki kere yolda kaldım benzin bittiği için. Çeyrek depo gösterirken yolda kaldım. Bi baktım 740 km gitmişim. İkincisinde de 710 km de bitti gene daha var diye devam etmeye çalışıodum. Eski enjektörleri geri taktım şamadıra normale döndü. Bu araba harbiden salak.
abi marş yaparken de 1 tur fazla döndürüyor herkes enjektör diyor. demek istediğini çok iyi anlıyorum. özgün bitti demedi bitmek üzere dedi. bundan da ben onu çıkardım. ama tavsiyene uyucam kontrol ettiricem öyle karar vericem . haklısın öyle saçma huyları varki bu arabanın bazen pes etme derecesine geliyorum.
Alper orasını anladık Henk saolsun yardım etmiyor enjektör kalibrasyonu konusunda. Özgün full yoğun vakit ayıramıyor. Paul ile konuşuyorum yardım için. Olmadı ben çalışıp uğraşıp çözücem.
Megane rs hizlanma 130-170 4.vites - YouTube
Megane rs hizlanma 140-195 - YouTube
Taze videolar..Hava sicakligi 32 derece,yaz sicagi cok etkiliyor malesef.Iyi seyirler..
Megane RS hizlanma 80-205 - YouTube 80-205
Megane RS 70-180 hizlanma - YouTube 70-180 iki videodada 2kisi(160kg) arac full takili full depo klima acik hava sicakligi 34 derece.Iyi seyirler..