meganede sorun olabilir. ancak benim burda gördüğüm bks nin oldukça güzel gittiği. maşallah hocam clioya. biraz daha üstüne düşsen çok daha iyi işler çıkaracaktır eminim.
Printable View
meganede sorun olabilir. ancak benim burda gördüğüm bks nin oldukça güzel gittiği. maşallah hocam clioya. biraz daha üstüne düşsen çok daha iyi işler çıkaracaktır eminim.
Peak power degil asagi devirlerde dyno kagitlariyla gordum kendi aracimda kagitlar kaybolmasaydida resmini koyabilseydim keske.Rakamlari afaki veriyorum su an bastin dynoda 3000devirde 140hp verdi kat iptali yaptin bastin 3000devirde 180hp cikardi gibi mesela yine ayni sekilde torktada her devirde ciddi artis olmustu ama maksimim torku 11nm etkiledi.Bizim turbolar cok buyuk degil arabalar mid tork acisindan cok kuvvetli iste o yuzden maksimumdan ziyade hizlanma devirlerinde downpipein etkisi buyuk.Yoksa maksimum gucte tam 10hp farketmisti.
sanırım meganedeki problem egsoz, çünkü araç hızlandıkça ve özellikle üst devirlerde geri düşüyor gibi. egsoza dp felan yapılıp orular genişletilince eminim clio nun önünde olucaktır çok rahat.
Megane'da sorun var diye büyütmeye, heves kaçırmaya gerek yok. Eksoz sistemi yenilendikten sonra tekrar dener video koyarım. Ben clio'yu aldığımdan beri yürümeyen araba aldığımı söyleyenler oldu, rezil olacağımı söyleyenler oldu. Görünüşe bakılırsa hala da deniyor. :)
Tabi, deneriz :)
Teşekkür ederim :)
Araçlar 2'ye 2 idi. Benim aracımda subwoofer felan da vardı arkada, ama megane fabrikasyon olarak ağır bi araba.
Abi sen biliyorsun arabamı, zaten yardımlarınla daha iyiye gidiyor :)
White'ı gördüm geçenlerde, bir dahakine yolunuzu keserim :) Teşekkürler bu arada.
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim, sizin ctr'ı yakından takip ediyorum bu arada :)
Haters gonna hate abi, boşver :)
Bir kaç işten sonra tam istediğim gibi olacak rs. Zaten günlük bindiğim araba, motoruna çok dokunmayı düşünmüyorum üzerindekilerle yeterli gibi:)
iki aracada maşallah.BKS'yide ayrıca tebrik ediyorum:)
Maaşallah Candan. Arabayla çok ilgileniyorsun yapılması gerekenleride yapınca Clio Rs yüzünü kara çıkarmıyor.
maşallah clio güzel yürümüş
maşallah araclara en kısa zamanda ikisiylede denemek isterim
White'ı gördüm geçenlerde, bir dahakine yolunuzu keserim :) Teşekkürler bu arada.
her zaman basım üstüne kardeşim buyur gel tanısalım
Megane da sorun var degil sadece egzosdan sonra bayagi farkeder tecrube ettigim icin soyledim egzos muhabbetini yoksa senin clio rs in zaten yazilimli megane ile rahat rahat yurumus bu bile nasil saglikli oldugunun bir gostergesi.Belli zaten iddia icin degil keyif icin deniyorsun buda ayri bir tebrik sebebi.Ayrica soylenenleri fazla takma kafana hic kulak asmaya degmez ;)
Valla ben araba inançdayken çok denedim. Ben ağır olmama rağmen ve ikimizde de Fastchip yazılı olduğu halde denediğimizde fark çok oluyordu. Downpipe takmasını ve BOV u söküp atmasını söyledim yapacakken arabayı sattı.
Bks hic gitmiyo araba kosulmus yurumuyo cacik rs olmus vs.vs Maasallah bks ye nokta :)
Burada mevzu Clio RS gitmiyor şanzımanı bozuk, megane RS in turbosu bitik tarzı tartışmalar açmak olmamalı, sonuçta birisi 2000 model birisi de muhtemelen 2005 model iki spor araçtan bahsediliyor bakım durumu, temizlik arıza vs gibi birçok faktor her zaman işin içindedir.
Megane RS ve Clio RS in performans değerlerini ekliyorum
http://img10.imageshack.us/img10/7028/d479.jpg
Uploaded with ImageShack.us
İlla da boy hesabı yapmak isteyen olursa (Hayır 18 cm den bahsetmiyorum)
videosunu izlemesini öneririm.
İmza
Emekli Clio RS sahibi.
Bu arada her iki araca da maşallah diyelim.