Selam
2008 model leon cupra 2.0 tfsi öncesi ve sonrası dyno değerleri video ile birlikte
video
PS CHIPTUNING LEON CUPRA 2.0 TFSI TUNED
öncesi
sonrası
![]()
Selam
2008 model leon cupra 2.0 tfsi öncesi ve sonrası dyno değerleri video ile birlikte
video
PS CHIPTUNING LEON CUPRA 2.0 TFSI TUNED
öncesi
sonrası
![]()
enteresan...bazı yerlerde Stock olarak bile 240hp nin cok ustunde degerler cıkardıgını gormuştum...
benzinden diicem ammmaaa![]()
guc artısı(ozellıkle teker) ınanılmaz basarılı gucu 7000 lere kadar koruması cokk ıı
pasaoglunda bızde 260 duymustuk ama bızım olctugumuzde ızmırde 242 vermıstı....
Sanırım bu dynoda FAN yok? Cok buyuk bir Etken olur diye tahmin ediyorum...+- kalibrasyondan dolayıda olabilir dyno nun...
ama bu motorun degerleri gerçekten cok guzel...merka ettigim Yeni S3 acaba dynoda ne cıkacak?
Aykut kardeşimizin araba. Benim Leonum, benden önce onundu. Oda SeatLovers lardanMakina gerçekten başarılı değerler vermiş ve yeni 2.0 TFSI motor başarılı. Ben, stock turbo (K03),komple kat.back eksoz sistemi, kıvrımsız 76mm. krom borulu,HKS Titanium eksoz ve AEM DryFlow hava filtresiyle 227 HP leri ancak aldım.
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
dyno çıktısında ilk ölçülen dizel ikincisi benzinli diye yazılmış
Neden fazla olsun ki . Stock bi 1.8 t Hiçbir hardware parça olmadan + 40-45 hp verebiliyor. Ki yeni tfsi s3 daha büyük bir turbo daha farklı bir işletim sistemine sahip...
Aynı zamanda atmosferik araç seçimlerinde sadece atmosferdeki basıncın değerini girebilmeniz için ekran açık bırakır.
Neticede turbo dizel yada turbo benzinli seçeneği bindesıfır gibi bir fark yaratır. Çünkü manifold içerisindeki atmosfer basıncı şarj edilen basınç olarak görülür.... Kısacası Atmosferik seçilmediği sürece 2 seçenek de aynı.
yol performansındakı değişmeyı mrk ettım bende, his olarak nasıl oldu?
bır cıp artı 60???oha demek ıstıyorum...basınc falanda acmamıssınızdır sız???
yoo bılıyorum bu cıp ıslerını ıı yaptıklarını...ıma degıl benımkı sadece ınandırıcı gelmıyor bana...bu kadar kolay olmamalı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)