http://www.youtube.com/watch?v=lCSHyL223do
Yorum Sizlerin
Yer: İstanbul Ümraniye Kavşağı
Tarih: 16 Haziran 2013
http://www.youtube.com/watch?v=lCSHyL223do
Yorum Sizlerin
Yer: İstanbul Ümraniye Kavşağı
Tarih: 16 Haziran 2013
Adım başı kamera koyacaklar cezayı ödemeyi kabul eden giricek başka çözümü olmaz bunun ülkemizde kimsenin bilinçlendiği yok ..
Ne yazıkki pek sonuç vericeğini sanmıyorum çünkü en son eylül ayında istanbula geldiğim de koskocaman şehirler arası otobüsü girdi emniyet şeridine köşede de polis bekliyodu ama hiç bir ceza veya uyarıda bulunmadı plakasına bile bakmadı adamlar artık istanbulda emniyet şeridinin sıradan bir şerit gibi kullanıyolar (aciliyeti olmayıp girenler için) önemi kalmamış benim gözümde.
hayattları söz konusu olmadıkca ne ceza ne başka birşey, umursamaz kimse. ''Parasıyla değilmi kardeşim al şu 160 lirayıda birazdan 2 sigara daha içicem'' gibi
malesef o kavsak hep öyleadamın biri yol vermemek icin seridi ortaladı insanlar yola girsin diye magandanın biri servis boyutundaki bir aractan elinde sopayla sarkıp bagırıp cagırmaya baslayıncada adamcagız yol vermek zorunda kaldı
ordan daha hızlı gittiklerini sanıyolarzıhnıyet faklı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bu konuda çin in tırnağı olamayız. Adamlarda otoyolda tam bir şerit bisiklet şeridi var. Elektrikli bisiklet bisiklet ve elektrikli motorsikletler için. Değil araba benzinli motorlar bile girmiyor o şeride. Bomboş duruyor. Benzinli motorlar sıkışan trafikte aralardan gitmiyor. Herkes gibi bekliyor.
IN BOOST WE TRUST
lafa geldimi milleti begenmeyiz , rusyada ki arac videolarina bakar laf ederiz kufrederiz guleriz ... ama begenmedigimiz rusya'da bile insanlar yaya gecidi onunde durup yayalara yol veriyorlar .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
emniyet şeridinde bile trafik oluyor ordakaç defa aradım polisi. iplemiyorlar
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Trafik şubeye bu video ile şikayette bulunursanız sonuç olacaktır. Fahri trafikçilere gopro satıyoruz adamlar sırf görüntü kaydedip ceza yazıyorlar. Vakitleri de çok sanırım
Ayrıca Trafikşubenin twitter hesabıda mevcut @4444154 buraya şikayet deedebilirsiniz. Ben arada arada yolluyorum foto bilmiyorum ne oluyorGazelerde haberi çıkmıştı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)