Polo 6R için Kumandadan otomatik bagaj açtırma sistemi![]()
1 Adet 540N amortisor 2 Adet yay ile yapılabiliyor
Polo 6R için Kumandadan otomatik bagaj açtırma sistemi![]()
1 Adet 540N amortisor 2 Adet yay ile yapılabiliyor
Peki aynı şekilde kapatabiliyor mu![]()
güzel olmuş ies ten sonra nasıl geliyor polo acaba?
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Link.........
kesinlikle çok rahatlık sağlıyor örnek eller doluyken o kadar basmak için ugrasılmıyor.
Gırtlak yüklü bir iesten sonra illaki tad vermiyor ama headers düz boru ile hakikate güzel yürüyen bir ies ile denedim 4 5 boy arkada kalıyor.
Polo otomatik bagaj açma sistemi - YouTube
Buyurunn
Çok basit kardeşim hemen anlatayım.
Malzemeler 30 TL tutuyor.
1 Tane amortisor 2 tane ufak yay alıyorsun.
Örnek bagajdaki sağ yada sol amortisoru cıkartıyorsun. Ben sağ taraftakini cıkarttırm.
diger amortisorude yerinden çıkartıp içine o aldığın ufak yayı koyup amortisoru yerine takıyorsun.
Amortisorun arasına yayı koymak için.
Amortisorun milinden mengene yada pense yardımı ile sıkıyorsun ve başlığını çıkartıyorsun.
Araya yayı koyup yine aynı şekilde sıkarak kapatıyorsun ve yerine takıyorsun.
Sıra palio amortisorunde. Onun başlığını elinle rahatça sökebilirsin. Başlığı söküyorsun yayı araya koyuyorsun. Buraya dikkat ! Eski söktüğün amortisorun başlığını bu palio amortisorune takıyorsun. Palio amortisorunun baslıgı ufak oldugu için yay içine geçiyor ve bazen açılmamasına sebep oluyordu bu yuzden böyle bir çözüm buldum.
Daha sonra yerlerine takıp otomatik bagajın keyfini yaşıyorsun. Bagaj biraz sert olucak
Malzemeleride isterseniz aynı gün kargo yapabilirim size.
Tofaş Yedek parçası satıyoruz. Yeterince elimizde var amortisor
bnm golfte bılem yok bu ozellık way a.k gıdıp gerı werıom sındı ende arabayı..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)