:) maşallah astraya :)
Printable View
:) maşallah astraya :)
VTI'da neler var? O kadar yüklü GSI ile bu kadar yakın gidebilmek için ya GSI fos olması lazım yada VTI'ın dolu olması.
Kazasız, belasız gazla:D
kısa sanzuman forget piston aem kit var iki arabada yüklü buna sasırmamak lazım aslında genellikle vtinin geçtiğine alıştığınız için bu sonuç biraz sasırttı sizi
yaw moruk o araba ıcın hersey var dedıler standart saxo lar gectı herıfı. bı gece baya gulduk. yasını fln cagırdı type r la denıcem dıe.
bu gsı ıle vtı ın normal de olusması gereken bır fark. masallah.
Maşallah güzel gitmişniz kazasız belasız :)
Şimid olmuş bak ibrahim başkan...Başka vtecler de dene ki pekiştir bu başarını...
Yanlız ibrahim başkan plaka aydınlatma ampulleri yerine xenon mu taktın naptın? :) Sök onları yaf :)
gerçektende çok feci aydınlatıyor ledler değişik bir hava veriyor arka tarafa
vti sahıbı arkada rollıng yapmayı bılmıyor gercekten gec basıoor
bırde kısa lı fln vti oyle gıtmez
bunun en guzl orgnedıgı chief kadır abı bılıyor
onun sıyah astra sı ıle benım kısalı beyınlı vti i denemıstık keske vıdeo cekseydık sonucu gorebılırdınız...
ibo show olmuş maşallah kanki:D
ne alakası var roling yapmayı bilmiyor diosun google den vcu 15 yaz 100tane videosunu izlersin o kişinin ayrıca ben anlamam kısamı vardı uzunmuvardı ilk yazdığım konuda belirttim ben tanımıyorum bile araba sahibini alacak kişi kullandı aracı ilk denemede geçilince sahibi geçti onuda daha farklı geçtim zaten oda barıs belli oluyor
klasik vti - gsi sonucu olmuş ;) vti pek yüklü gibi görünmüyo... neyse tebrikler :)
ibrahim abi helal olsun.her açtığın konu 10dk içinde hit oluyor.maşallah GSİ feci yürüyor ama sonuç her 2 araç içinde normal çünkü senin araçta bayağı yüklü.tersi olursa şaşırmak gerekir bence ;)
ibo sen napıon o forumlarda boşversene:) sti vti denıolardı en son:):):)
Videolarda bi problem varmı acaba.. bozuk diyorda..izleyemedim..