Ama benimde Benzin pompası takılıyor yarın bide filtre kiti tamamdır :) :) . Takılıyorum kanka maksat arabayı nasıl bozarız. Adam gibi binmek varken dragtı rollingti bak o gün gelirsem göreceksin 3 vites cırtlayacak zorlandıktan sonra.
Printable View
Ama benimde Benzin pompası takılıyor yarın bide filtre kiti tamamdır :) :) . Takılıyorum kanka maksat arabayı nasıl bozarız. Adam gibi binmek varken dragtı rollingti bak o gün gelirsem göreceksin 3 vites cırtlayacak zorlandıktan sonra.
allaha sükür arabamda hiçbir sorun yok amanda olmasın gittiği yere kadar zorlarım şişersede ki şişecekte ozaman stop derim
kızma hemen ibrahim:D
biraz hızlı yazdın galıba olayı tam anlayamadım.
orda bi RC yapılyo sende onla deniceksin olemi.
kadir abide sana parçamı yollayacak.
Yaparsan geçersin kardeşim.Kimse namağlüp değildir bu yarış konusunda.
ben şu anki durum için soyledim ama ilerde yaparsın bişey diyemem.
gerçi ilerde ne olur belli olmaz;)
ibo arkadaş aldı bi rc onu yapmaya başlayacakkadir abi ile görüşüyor parçalarıda kadir abi ayarlıyacakmış da bulabildiği malzemeleri toplayıp bişiler yapacak bide bu işi çok iyi bilen bir arkadaş yaptığı arabada öle boş olmaz illaki dereceleri olacak kadar iyi araba yapar bakalım yapıp bitirsin onla deneme yaparım onu demek istedim anladın :)
amin saol tayfun
sizin arabanın 3 durumu var
soğuk hali - iyi gidiyo
ılık hali - süper gidiyo
şişmiş hali - resmen yürümüyo :D
şimdidye kadar okadar çok denedimki rs'le benim gözlemim bu RS konusunda garip bi araba ama deli giden çok sevdiğim bi araba.
Bakma işin dalgasındayım ama sonuçta denediğim RS'ler filtre egsoz lu sadece bende koltuk iptali :D 14" jant :D ne ararasan vardı denerken yoksa nereye geçicem zaten :D
ne yapacaksınız rc ye?
ibo o zaman seninde baya yuklemen gerekiyo arabanı;)
amin saol kardeş
rc gerçektende iyi yürüyor işin şakasını yapıyorum ama denemektede fayda var en azından nekadar fark olacağını görmek isterim
gsı ın yuklusu yuklu rcyı gecer ztn(pekde zorlanmaz bana kalırsa):)
yaw rcye yapılcak seylerı söleyın bana 200 hp olcakmı?(asırı kasmadan) işte yapsın yapabilceklerını yada esıt hplerde olsun.. 190a 190 dıelım gecemez bence.. cunku olay sırf hp deıl aktarma tork motor karakterıstığı olaya girıyo..
Arkadaşlar şu deneme olaylarını özelden msnden fln halletmenizi rica ediyorum. Burada yer ve zamanı ilan etmeyin lütfen.
Bizim gsi değil zaten çok önce satılmıştı ;) Senin denediğin gsi şimdilerde iyiymiş bidaha denesenize ;)
206 Rc ye parça yollama olayı burdan değil tabi :) Egzantriği,pistonu vs. istenildiğinde aldırılabilir..Chipide zaten yapılıyo.. Gsi ile Rc olayına gelince C20XE yani Gsi torkla yürüyen bir araç yani Gsi 165 hp Rc 180 hp iken gsi geçebilir..İkisininde aynı hp olduğunda gsi'ın geçeceğini zaten mustafa söylemiş.. Gsi atmosferik olarak 230hp lere trotıl vs ile gelebiliyo Tr de yapan yok ingilterede örnekleri var..
Bugün hangisini alırsın deseler Rc alırım çünkü hiç Rc im olmadı ve çok yakışıklı duruyo :D Gsi ise başka bir dünya biz onu geç anladık ;) Onu 12-13 yaşında yürütmeye uğraşmak gerçekten zor..Hergün bir sensör arızası verir isyan ettirir ;) Onu fazla üzmeden haftasonları tısır tısır binmek daha zevklidir.Emsallerine oranla çok az yakar vs..
Neticede herkes kullandığı arabayı iyi bilir ben daha önce Gsi'ı gördüm ,Rs'i gördüm şimdi Tayyar var hepsinin ayrı tadı var..Eğer bir Pejo alacak olursam bu kesinlikle 206 RC olur ;)
mod'lamakla alınan beygir, arabanın tork eğrisini de daha stabil hale getiriyor o nedenle daha verimli oluyor stok beygire göre...
iide fabrika belirli devire belirli şanzıman oranıyla toplamamışki gücü homojen bi şekilde dağıtmış ve ekenomi ve performans ikiside düşünülerek oranlanmış bir şanzıman gene emisyon değerleri felan... ama diğerini drag mantığına göre kendin spec yapıyorsun.:)
bura baya karışmış :)
gsi iyi yürümüş.
Kadir abiye katılıyorum
önemli olanhp/kg.
eski yeni fark etmez.
Beyaz ve siyah GSI'lar denese birbiriyle güzel olur.:icon_tup: