MECİT doğru söyluyorsun kardeşim iftar sonrası çay muhabbet çok güzel olur:icon_tup:en yakın zamanda organize edelim.
Printable View
ah be abi o gün nasip gelseydim dışardan çekerdim sanada dedim bana uğra kamerayı al diye..
Abi valla bi sefer daha motorla cikipta beni aramaz isen kuserim bilesin hep kendine motor ayarlayip cikiyosun beni niye cagirmiyosun ...?
vala kardeşim sen 600 luklerle denemezsin diye cagırmadım.sen hep 1000 liklerle deniyosun ya.600 sana hafif kalır baksana senin binlikle video nu buldum,
TM CUPRA & HONDA 1000 RR YENİ DENEME by inanmpower - Car Videos on StreetFire
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
maşallah hakan abi..
adamın dibi , karekökü , tanjantı , kotanjantı :) ALLAH canını malını kazadan beladan korusun esirgesin abim benim :)
MAŞALLAH MAŞALLAH biz alıştık artık ZD ye normal geliyo artık bize :D
Abim maşallah, yine kadranın tozunu almışsın..
Ya bu golf r ng 106 konusuns daldik kendi konumuzu unutmuşuz. Kusuruma bakmayin kardeşlerim .hepinize bu çok güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Rabbim hepinizden razı olsun.
valla çok sert gidiyo abi..100 200 kaç sn ydi senin acaba?
Kardeşim 7.0 sn . 100 /200 bölümünde konusu var (zdcupra hakan ) bakabilirsin.iki vites atiyorum 3 -4-5 .arkadasimda senin golf unden var manual o tek vites atarak 3-4 . 7.1 saniye goruyor bu sicaklarda.umut ediyorumki senin araban da çok guzel değerler çikaracak kardeşim.