kadran videosuna bittim. Araba 5 de 300 yapacak gibi uzun.3 bitmek bilmedi resmen.
Printable View
kadran videosuna bittim. Araba 5 de 300 yapacak gibi uzun.3 bitmek bilmedi resmen.
vay arkadaş ne şanzımanmış 3 sayfa olmuş :))
ben sana otobana çıkalım dedim sen trafik olan 2 şeritli yola çıkarttın ve sağda benim şeridimde sürekli araçlar gidiyordu araçların ya içinden geçmem gerek yada senin yanına sokulmam gerekti zaten bu yüzden 200 ü hiç geçmedik hatta videoda bile bikaç denemede önüme araç çıktığı için ve yanyana geçemiceğimizi anlayınca bıraktığım oldu.. Şunuda belirteyim 40-50hp fark olan iki araç arasında tünel olayı zaten tutmaz şanzıman oranlarımızdan dolayıda imkansız gibi bişi tünel olması tutsa zaten araya 1 araç girmez ;) senin önüme geçtikten sonra şeridine girip arkandan takip ettiğimde hiç olmadı açabildiğin okadardı en fazla korna olayına gelince 1 kere sadece anlaşamadık diğerleri gayet iyiydi videoların hepsi sende mevcut zaten onun haricinde birdahaki deneme olacaksada bende baştan söliyim 5. vites kesene kadar basalım ve rs lerle bastığın yolda deneyelim ;)
İlk denemede son denemede sadece etrafında arkadaşların vardı selektör atsaydın dururdum, o kadar eski rolcüsün madem olmuyo selektör at bırakırım.
O zaman video neden ekledin madem denemeler olmamış gelirsen deneriz tekrar şeritler yeterli burda, zaten ben 5 e attığımda 10 boy oluyo 210 da bıraktım hep 230 son zaten :)
Bidaha denencekse bence otobanda buluşun, rahat rahat deneyin. Roll esnasında çok araç vardı, servis saatiydi kanımca
10 mu :D
Benim içerden çekilen videoyu dikkatli izle 4 e attığım yerde 190 kmh ve aramız yarım boy dışardan çekilen videodada 200 kmh gibi kamera çekilen aracın yanından geçiyoruz zaten en fazla 200 yaptık yine önümde araç var fren yaptığım yerde fark 1 boy videoları tekrar izle istersen :) ben durduktan sonra 210 a kadar kendi başına basarsan fark doğal olarak 1 boydan 10 boyada 20 boyada çıkar yani bunu kaale alıyorsan tmm 10 boy attın :hahaha: benim trafikten dolayı mecburen frene basmadığım ana kadar tüm denemelerde en fazla attığın fark 2-3 boy gönül ister 220-230 ları görelim ama ***** bastığımız yol berbat.. neyse benim bıraktığım anlar benim araçtan çekilen videoda belli ve bıraktığım anda ki farkımızda belli 1 boy ya var ya yok o yüzden pek tartışmaya gerek yok 10 boy nere 1 boy nere mantığını yürütsen olamayacağını anlarsın zaten koyduğum videoda arkadan çekimde var orda gerekeni izleyenler yaşayarak anlatmış zaten dinlersen farkı duyarsın :)
Edit :
Fren lambamın yandığı yerde evet yaklaşık olarak 10-15 boy var hatta 20 diyelim düz hesap olsun :D
http://p1307.hizliresim.com/1c/g/q8gs3.jpg
Benim srnin kadar roll geçmişim olmamalsına rağmen önüne araç çıktığında tekrar deneceğimi biliyorum madem öyle selektör atarsın dörtlü yakarsın basmazsın. Sora video ekleyip şanzımanım şöyle böyle trafik falan durmadan her sayfaya farklı konular yazıyosun. Boşuna denemeye gerek yok ondada başka şeyler çıkar.
Araçlara maşallah diyorum tekrardan :)
2nizide tanıyorum, Kanımca tartışmaya gerek yok gibi:):) Tekrar denersiniz hazır olunca, "düzgün bir yolda"
Düzgün yol istememin nedeni de; sizin denemden çok normal yolunda giden araçlar ve servislerdir.
dostum biz en azından gizli çekim yapıp rs geçtik die sadece işimize gelen videoları koyup reklam yapmıyoruz.
Ben videomu çektim çekeceğimide söyledim hayali videoda koymadım 200 e kadar basılmış net video koydum farkıda 3 farklı açıdan çekip koydum sağolsun etraftakilerde videolarını esirgemediler.. Emin ol trafik yüzünden en iyi çevirdiğim hızlara çıkamadan bırakmak zorunda kalıyorum kadran videodan 200-220 civarını nasıl geçtiğimi görebilirsin..
Buda 200 de fren lambamın yandığı yerdeki farkımız 10 boymu 1 boymu orası senin bakış açın artık.. senin aracından çekilen videoların hepsinde frene bastığım yer belli değil ve sen durduğum halde hala devam ediyorsun o videoları izleyenler yanlış düşünceye kapılmasın diye frene bastığım yeri bizzat foto aldım ha diosunki erken bastın kornaları denk getiremedik falan filan hadi bu altta gördüğün farkada 1-2 boy daha ekle okdr bile etmez ama oda senin olsun ne olcak yani ?
http://p1307.hizliresim.com/1c/g/q8gs3.jpg
Ben aracımın bu uzun şanzımanlı haliyle bile yazılımlı kısalı bir 206 rc ile neler yapabileceğini gördüm bu saatten sonra denesek ne denemesek ne? burda senden hızlı birsürü rs var onlarla hergün deniyoruz zaten ;) seninlede speclerimiz eşitlenince neler olabileceğini tahmin etmek zor değil sadece şanzımanı orjinale çevirmem bile yeterli duruyor bende araçlara maşallah diyorum tekrardan :icon_tup:
Okan az daha yol olsa neredeyse gececekmissin ahahaha :D
ben zaten koca bomboş otobana çıkıp uzun uzun basalım dedim ama sağolsun seçtiği yolda 200 e çıkmak bile mucize :) Çorluya gelmeden telefonda Erbine söyledim şanzımanı çevirmekte çok zorlanıyorum geçeceksin zaten ben farkı görmek istiyorum dedim yani geçme gibi bir iddiam olmadı bu speclerde zaten mümkünatıda yok aracı benden bariz hızlı daha ben 2 yi bitiremeden önüme geçmiş oluo hızlı dediysekte boş keseden sallamaya gerek yok :) 200-210 a kadar benim gördüğüm ortalama olarak 3 yada en fazla 4 olur. 1 boy olduğuda oldu ama ben en iyi gittiğimi kaale alıpta yorum yapmıyorum :) Ben onun aracının eski halinide biliyorum şuanla eski hali arasında dağlar var arabayı yeniden yaratmışsınız resmen eskiden 206 gti ile yürüyordu şuan belkide o halinden 10-15 boy hızlıdır.. bir yazılım bir kısa ile aracın dünyası değişmiş yani kısa ve yazılım olayı benimde dünyamı aynı seviyede değiştirirmi diye düşünmüyor değilim :)
maşallah iki aracada
oke okan fkat konu farklı yerlere gidiyor. şu olsaydı bu olsaydı konusu bence yanlış. sen denemeye şu şekil bir pos ile davet etmiştin hatırlarsan "Okan Tüfek akşam herkesin devrinde videolu çekimler varsa bende varım Gelmesseniz bu işin altında artniyet oluşur bilinsin.." şimdi bunun üzerine kalkıpta şanzımanım uzundu yok çipim yoktu fln bence olmamış. bence şu konuda sana sadece tebrik etmek düşerdi. şu yukarıdaki muhabbetlere gerek yok benim düşüncem bu :).
kaldı ki yanlış anlama ama seni kendi açımdan tanıdığım kadarı ile söylüyorum yaş tahtaya basmazsın sen. :D
diğer yandan şanzımanı değişsem çip yapsam diyorsun oke.fakat erbinin de yapsam etsemleri var. aracını yolcu koltuğu dahil senin gibi sökse ve egzoz sistemini yeniden yapsa emin ol en az senin kendi aracın için düşündüğün verim kadar getirisi olur. o nedenle olmuş bitmiş bir olayın ardından şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı konusuna girmeye bence gerek yok. araçlara maşşallah diyelim, kısmetse insanlar yapacakları geliştirmeleri yapar tekrar denenir. :)
Ztn ben o olsa bu olsa muhabeti yapmadım olanları bılerek oraya geldım gececegnıde bılıyordum atar yapmadm yanlıs anlamıssın sadece deneme olcaksa ıkı tarafta vıdeo ceksın dedım kı oyle oldu sonucta ortada ama bu sonucu baska yerlere cekmeye gerek yok bahane uretmeye gerek yok farklı specler olucak yakında o sekılde denerız dedım ama anlasılan r var farketmes denemeye arac cok bu halımle bırsuru aracla denedık kıstas almak ıcın rc ye hıc gerek yok muhtac deılız yanı :)
Neyi ima etmeye çalıştığını 4 sayfadır anlayamadım speclerden sonra rc yi mi geçeceksin, yol mu müsait değildi, şanzımanın mı kötü, her sayfada farklı anlatımlar :)
Ben yapıcam edicem demiyorum yapılan işlemler ortada aldığım verimde belli buradan tekrar Murat üstada teşekkür ediyorum.
Magic Performance gerçekten aracın kaderini değiştirdi, garajımdan aracımdan speclerimden memnunum. Tekrardan bişeyler yapacaksan yap beni bağlamaz yaparsın gelirsin deneriz dersin değerlendiririz :cool:
Herkese tünelsiz rüzgarsız zevkli roller :)
Saglikli bi f7r her zaman guzel yurur.bizde 4 tane f7r war biri yazilimli digerleri stock.yazilimli haric hepsi birbirinle denk gidiyo(okanin f7r dewirlere gore deisio sanziman uzunlugundan) ben erbinle daha once kisa yazilim vs yapilmadan once denedim nasi gittigini iyi biliorm o durumdaki haline f7r en az 3-4 boy atardi.kisa ve yazilimla en az bi 6-7 boy almis ki erbinde farkinda.tabi okanda sanziman olayina girdiginde ve yazilim olayina girdiginde (ki yazilim f7r in kaderini deistirio) nolur bilemem.tabi denemeden konusmanin anlami yok.
Tekrardan kocaman masallah :)