Massallah kanka emeklerinin karsiligini aliyorsun senin adina gercekten cok seviniyorum allah sikinti yuzu gostermesin
Devo yine her sartta yolda istikrarli bi sekilde opel bayragini elinde tutuyor sanada massallah bro
Printable View
Massallah kanka emeklerinin karsiligini aliyorsun senin adina gercekten cok seviniyorum allah sikinti yuzu gostermesin
Devo yine her sartta yolda istikrarli bi sekilde opel bayragini elinde tutuyor sanada massallah bro
maşallah her iki aracada
Maşallah SUS'a hem görsel hem gider konusunda çok başarılı oldu,Allah kaza bela vermesin
mehmetcim sozunde durdugun ve ilk denemeni benle yaptgn icin tesekkurler maasallah araban zimba gibi olmus belkide tr de daha hizli atmo s2k yoktur
denemelerde guzeldi ama egsizt sesinden korna uyumsuzlugu yasadik
ben 3. vites bastgm icin arac 3000dd de altta kaliyo normalde 90-100 de yakaliyo 3. vites tam kapsamiyla
disardan olan videolarda 70km start (yani senin devrinde) benim koydugum videolardada 80km start (yine benim devrim degil) oyuzden disardan gorunen o fark 70 km start ta basgmz ben toparlayana kadar ilk acilan fark ve ben nekadar fark olur ara kapanirmi acaba diye birakmadgm videolar
bunlarda benden gelsin aracici herzaman daha sagliklidir konunun ustune tasirsaniz sevinirim
devo astra gsi & sus s2000 trial1 - YouTube
devo astra gsi & sus s2000 trial2 - YouTube
maşallah araclara emekler boyle karsılık aldıkca cok sevınmesı lazım ınsanın helal olsun size
Su disaridan cekimler adami ipe goturur ya :)
tebrikler iki aracta cok iyi yurumus.
İki araca da maşallah güzel deneme olmuş :)
İlk videolarda gaz ustunde geciyolar mehmet bariz bariz 2 2.5 boy onde, ayrica bu videoda mehmet solda ilkinde sagda.birakmislarda akarken gecseler diycemki fark ondan fazla.son videolarda fark daha az gorunuyo ama bence ikinciseki kamera acisi bi gariplestirmis. İlk videodaki farkla ikincideki aynimi sence ibo ?
Maşallah her iki araca da. Keyifli bi aksamdi. Otobanda makas atip yolu kapatan 30 araba :)
Maşallah kardeşim Allah nazardan saklasın
icerden cekilen videolarda daha net belli olmus. s2kda gsida gayet hizli 2 aracada masallah
maşallah iki aracada sus gerçekten çok iyi olmuş :)
Sus a masallah butun rakiplerini istisnasiz gecti,dahada iyi olur insallah zamanla
Astra yine 0.5 barmiydi ? Degildir heralde
boylarla ilgili bisey demedimki selcuk :)
mehmetin koydugu ilk videoda 4 boy , 2. videoda 3 boy civari fark var. 70 de basilmis.
devolation un koydugu ilk videoda 1.5 boy , 2. videoda yarim boy fark var. 80 de basilmis.
benim boy kavramim bu sekide. sen fakli yorumluyosan bilemem.
benim anlatmak istedigim arac disi gecis videolari cok yanlis anlasilabiliyor.
ben ilk videoda 4 boy farki gordugumde iki araca devrinde basiyo ama s2k uzadikca farki aciyo diye dusunuyorum.
ama arac ici videoda belli oluyoki fark ilk basta aciliyo ve sabit devam ediyo.
astra nin ne kadar alttan bastigi bariz belli.
saolasin kardes ama deneme sekerpinar otobanda yapildi yani hayal ettigin viraj orasi degil:)
yok dostum tabiki 0.5 degil gecenlerde konusunu bile actim 0.5 ten 0.6 ya cektik diye bak icten cekilmis videoda basinc saati gorunuyo saat tam 1 barlik tam ortada dik durunca 0.5 bar ona gore anlarsiniz