Hatırlıyorum o yüzden dahada iyi olucak inşallah dün akşam çok güzeldi bi dahaki denemelerede gelicez inşallah herşey için teşekkürler
Printable View
Hatırlıyorum o yüzden dahada iyi olucak inşallah dün akşam çok güzeldi bi dahaki denemelerede gelicez inşallah herşey için teşekkürler
Herkez konuda sanirim bi eksin yok?
araç içi çekimlerin daha sağlıklı olduğunu düşünenler yanılıyor
araç içi normal bir kamera ile yandaki aracı çekersen evet sağlıklı
ama artık herkeste gopro var ve wide angle çekim yapıyor tamamen açıyı yanıltıyor
çünkü herkes go pro yu kendi camına koyup çapraz açı çekiyor
tam olarak aracın yanını çekse asıl net o zaman belli olur
benim tel de de video var baya net onuda eklicem yarına
SUS u 2 saatte söktüğümüz kadarı bu
daha detaylı bi soyma işleminden ve doğru lastik seçiminden sonra 2 boyu daha gelir arabayı hiç ellemeden
camera iphone 4s in camreasi vantusla sofor camina yapismitilmis bi camera yaniltma amaci ile koyulmadi.. sokulecek bir koltukta bende var ve 90-100 km arasi basilmis halini bende merak ediyorum simdilik durum bu
bide sokuk takik olayini esitleme durumu oluyoya o sokuk denemem o takili denerim gib.. yakitli yakitsiz olayida esitlik oluyomu 97 oktanla basilsa sonuc daha net olmazmi (sadece bi oneri)
Ee yani ?
Bu kadr cok yazmissiniz amaciniz cok belli olmus:)
Bak devran abi altta yazmis sartlardan nie bahsetmiosunuz yakit, agirlik felan bunlar unutulcak seyler deil dimi?
Mehmet videoyu kaldirmis zaten sartlar esit olmadigi icin siz neden bole bi post yazma geregi duydunuz anlamadim
sartlar esıt olcak modelıyse ıkı tarafta sokebıldıgını soksun, sıfırdan 400 m dıksınler arabaları :)
Alayınıza giderrr
Ben yatar :)
Ne kadar saçma muhabbetler
Ben içten çekimlerde hep S2K yı 1 - 1.5 boy önde görüyorum
Dışardan çekimlerde en son konan videodada öyle bir fark var
Alttan basılanlarda S2K daha fazla geçiyor
Aksinide söylemiyorki kimse
Ayrıca kimse kimsenin setupı hakkında bişi diyemez isteyen söker isteyen yakıt yapar NA araç ile turbo araç deniyorsunuz
Athem nickli arkadaş devran da turboyu söksün gelsin ozaman derler adama
Bu iki araç elinden ne geliyorsa yapar çıkar dener devranda basınç açsın az bişi
Her iki aracada masallah guzel cekisme olmus yanliz benim merak ettigim bisey var sus icin arkadaslar daha yeni cikti ilk rolu falan demiste yapilali baya olmadimi zaten? setup felanmi degisti yoksa kil tuy incik boncuk tamamlanmamis isimi vardi? Hayran oldugum bi arac merak ettigimden soruyorum.
ikinizede tebrikler beyler :)
devranın arabası maşşaalh mehmetede keza öyle ayrıca devran 1 bar basar onu bunu yapar kimseyi ilgiledirmez keza mehmette yakıt koyar onubunu yapar kimse karışamaz kesinlikle Esit sartlarda olamazlar yazmayın suraya eşit meşit lütfen!
zaten Yokuş lar esit hava durumlarıda esit aynı sartlar altında yarışıyor devran 1 basar sa kime ne kimi ne ilgilendirir bırakın esit sartlarda gidelim triplerini lütfen
Yeniden ikisinede Tebrikler
yanlış anladın mehmet hani devir tutmadı gibi bahane uretılıyo ya ona istinaden yazdım kafa burun dalgasını..yoksa typer videolarından kafa burun tabirini iyi biliyoruz :D
Mehmet yakıt koyar ayarı yapar da Devran yakıt koyarsa ayarını nasıl yapacak. Ayarını yapabiliyor olsaydı bu zamana kadar Devran her denemede yakıt koyardı bence..
Ağırlıklara gelirsekte astra toplu haldeyken S2000in sökülü halinden daha hafiftir ki devranın araba da bir koltuk dışında sökülü diye biliyorum ki yolcu koltuğu astrada 25 kg falan gelir heralde.