adamlar o hızlarda 15-20dk gidior:Dmakas atıyolar çok garip geldi bana.bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz.saxo atmosferik olabilir nedeni sonradan geliyor ve çok geç geliyor.turbolu olsa önden giderdi tabi benim düşüncem.
Printable View
adamlar o hızlarda 15-20dk gidior:Dmakas atıyolar çok garip geldi bana.bilmiyorum siz nasıl düşünüyosunuz.saxo atmosferik olabilir nedeni sonradan geliyor ve çok geç geliyor.turbolu olsa önden giderdi tabi benim düşüncem.
video cok güzel, valla iyi cesaret o hızlarda makas atmak delice hele farlar kapalıyken,hayalet misali :)
Demek istediğim o değil.. Normalde o hızlara ulaşmaları imkansız zaten.. Devirlenme olarakta güçlü bir saxo değil o bahsedilen videodaki.. Ayrıca Zaten type-r lar gazlarken en başta gözüküo daha sonrasında kapatmış bir şekilde geliyor.. Hani güçlü felan diye nitelendiremiyoruzda.. aşırı güçlü olması gerekir senin dediğin gibi olursa o zaman en başta ivmelenmesi iyi olur.. Ancak dediğim gibi zaten normalde limitörsüz chipe sahip olan bir saxo/106 240 lı hızlara ulaşabiliryor :) Bİraz daha yükleme yapılarak egzantriğini koyarak itb yaparak portları genişleterek o hızlara çıkıcağına inanıyorum ancak 10-15 dakika gitmesi,gidebilmesine inanmak daha zor geliyor ;)
Yaw adamların hangi durumda gazladığını biliyo musun? videonun başı belli mi? saxo NOS basmışta olabilir. video en başından kaydedilmemişti benim hatırladığım..
Nos basmış olma ihtimali zayıf.. 10-15 dakika o hızlarda gidiyorlar çünkü...
Saxo nun özelliklerini buldum bir de çekilmiş hızlanma videosu vti vts var videoda gözükmeyen :) Kadranlara ve yandan geçen saxolara bakarsanız anlaşılır hızlar...
http://www.youtube.com/watch?v=dmOm6ui9rlU
"SAXO CUP OD" (that's a portuguese Saxo with KitCar Engine) and "SAXO CUP IC" (One of the most powerful N/A Saxos here) with Top Speed rated at 272 km/h in a GPS of a BMW M3.
Ben Acamadım ya biri bana yardımcı olamazmı acaba ??
linki ktunnel ile degilde youtube kendi linkini ekleyebilirmisiniz.
Öbür video daki saxo atmosferik değil arkadaşlar. DP Engineering yapımı turbolu ve ayrıca 50 shot nos destekli 350 hp yada üstü bir saxo vts :)
Neyse pek önemli değil gerçi 270 km deki hızlarıda yapabilindikleri görüldü atmosferiğinde :) amaç oydu :)
sunun youtube linkini yazsaniz.. ktunnelden acilmiyor...:beuj:
bende gezinirken bulmuştum youtubda ama simdi bendede acılmıyor :)
linki acamıyorum
sanırım videoyu buldum arkadaşlar.. haydin sömürün :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=f9PbO...eature=related
cam TypeR 260+ giderken yanından diğer TypeR nasıl geçiyor şaşırdım.. gizli nosçu mu bunlarda yoksa bizimkiler gibi :D :D :D
video street te yokmu video? bende buda acılmadı :(
nasıl açılmaz yaw? 10 kere yazdım burada.. ultrasurf.exe programını indir yutupa rahatça girebilirsin..
bend e acılmıyor