S3'e maşallah, dicek söz yok :)
Kamerayı sunroofa taktığında azıcık daha aşağıya sarkıtabilirsen harika olur abi. :)
Printable View
S3'e maşallah, dicek söz yok :)
Kamerayı sunroofa taktığında azıcık daha aşağıya sarkıtabilirsen harika olur abi. :)
Hacım maşallah,
Gerçekten lakabını hak ederek almış .
BZ S3UPERMAN,tişikkürler superman.:)
MasAllah Allah nazarlardan saklasin.
Bülo abiye selamlar :)
Maşallah hacım diyicek söz yok, kalbi temiz olanın arabasida hızlı olur:)
Masallah superman'a. Kamerayi sunrofa taktiignizda yol pek gozukmuyor ama
eyvallah bi görüşemedik arabayı satıcaksın nerdeyse :)
ALLAH razı olsun üntar senin yeni setup ı dört gözle bekliyorum dr. güzel bi ameliyat yapar eminim. inş. gönlüne göre olurda emsal teşkil eder bizde yaparız :)
ALLAH razı olsun abi .bi gün test drıve a çıkıcaz beraber;)
güldürdün beni yaaa:D:D:D tamamen alışkanlık kardeşim besmele her hayrın başıdır :) hayvan gibi derken ne tür bi hayvan :D:D
kıskanmana gerek yok kardeşim sendede aynı canavardan var biri alaman kurtu biri ispanyol boğası.
teşekkürler.
:) teşekkürler
amin cümlemizinkini inş.
senin kadar olmasada kendi çapımızda hilmi vitesler MGS yeni sistem mustafaGÜNEŞsistem :)
sağol utku :)
sunroof içeride olduğu için daha aşşağıya inmiyo bukadar en fazla
sağol abi
eyvallah aleykum selam:)
okadar yürüsün abi okadar arge yapıyoruz geceleri :) gönle gelince biz hep emek ve zaman harcayan herkes karşılığını alsın inşallah diye dua ederiz RABBİM de gönlümüze göre veriyo hamdolsun buna sende dahilsin :)
aynen sunroof ta olmadı zaten a5 te sunrooftaydı s3 te açı belli zaten:)
maşallah bz s3 e favori araçlarımdan birisi
maşallah maşallah baayağı ciğerli :)
Masallah ....
Harika hızlanıyor gerçekten ama ben asıl vites atışını çok beğendim,ikinizede maşallah:)
Maşallah :D
ALLAH'IM esirgesin yaw yine izledim yine etkilendim maşallah maşallah abim benim :)
Alıcam onu senden abi vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D:D:D
stock s3 gazladıgında kaç litreyi gösteriyor suan stage 3 de kaç litreyi gösteriyor çok yakıyor diye biliyorum s3leri ama nekadar dogru bilinmez
Maşallah s3 e :) Allah kazadan beladan nazardan korusun..
MaşaAllah bu nedir böyle :)
Maşallah aracınıza.Bomba gibi yürüyor.Böyle vag gurubu yürüyen araçları görünce hoşuma gidiyor.Emeklerinize sağlık.
Demir bey sizin araciniz ne durumda, rodaji bitirdiniz mi ve dsg halloldu mu?
Hacım Çok istekli hızlanıyor maşallah:icon_tup:benim için hala biraz yavaş gibi:D:D