maşallah araçlara
Printable View
maşallah araçlara
polo önde basmış trafikden yarışta olmamış kimin gittigi belli değilki hem trafikte yapmayın bari can mal saglık bozulmasın boş alanda yada daha geç saatlerde uygun yollarda deneyin
iki aracada masallah
ama bence deneme olamamıs , boş yolda tekrar denemek lazım..
bıde 2013 cupraların sanzıman oranı polo ıle aynı oldu
Valla ben hic bisey anlamadim denemelerden :)
Hem yol kalabalikti hem de kornalarda uyusamadik
Atmosferik candir :)
Sağlıklı denemediyemeyiz,
Tuncay abi cupranin masallahi var beyaz cidden tek olur :)
Araçlarınza maşallah.Pek deneme olmamış bu :) Polo biraz önde basmış bide kornayı calarken arkadaş biraz heyecan yapmış galiba.Stockken sağlıklı denemelerde polo geçecektir.
Kornalarla alakali sikinti oldugu Kesin de polo nerde onde basmis onu anlamadim ?Tuncay abi ayni yerdeyiz zaten en kotu bu taraflarda uygun bir zamanda deneriz.
garip bi deneme olmuş kornalar karışmış ,trafik vs belli olmuyor bişiy yeni stock cuprayı bende merak ediyorum sağlıklı denemede polo ile kafa burun olucak gibi sanki :)
Onde basma değilde koordinasyon eksikligi var cunku iki tarafta bir yandan akan trafigi kontrol etmeye calisiyor. Saat 1.30 falandi, kavacik yonu kalabalikti, dönüş daha musaitmis aslinda.
https://www.youtube.com/watch?v=xUVpJwkdnMI
bu videoda önde basmış gibi görünüyor.kötü bişey demedim zaten saglıklı denemelerdede polonun geçeceğini belirttim.
maşallah iki aracada ama baya riske almışsınız kalabalıkta
dün gece cok kalabalıktı hep yarım kalmış videolar yinede maşallah araçlara
iki aracada masallah bence gece guzel bi saatte bulusup tekrar denemenizde fayda var :)
tuncay abi sen demek bu yuzden bi anda kayboldun kavaciktan :D
ne ara denedıniz ama yogunluk olugundan dolayı saglıklı deneme olmamıs :)
maşallah :) kazasız belasız:)
Cuma gecesi bende oralardayim, ama bu denemeyi gormedim. Masallah araclara.