Bahadır abinin araç içi videosu var başı sonu herşey belli yarın videoyu eklerim herkes izler ona göre yorumlara devam edersiniz
Printable View
yazmayım dedim bu konuya gene fatiii cıktı yazıyo geriye kalan herkez tebrikçi demesinler diyede dayanamadım
ya gerçekten ciddimisin bu 500 hp konusunda?keşke ankarada olsaydında deneseydik bi ya bırak böyle bi pozisyonu basar basmaz öne atla gene geçtin sayardım.ama bazı şeyleri bence abartmamak gerek hadi 400 dedin onu anladım bence iyi pilotla o bile imkansızda 500 nerden çıktı ya[/QUOTE]
İmkansız bizim işimiz
S3 de yürüdüğünde inanılmamıştı neyse uzatmaya gerek yok
valla s3 nerden çıktı bilmiyorumda o basınclara o yakıta s3 yürür o inanmayanların sorunu ben bişey demedim yürür..
ama ng nin GERÇEKTEN 450-500 hp olan bi arabayla bu şartlarda geçme yada yürüme şansı yok
hee dersenki bu araba gt35 e 1.7 1.8 basıo geçtim ona bişey diyemem,normalde 500 hp olması lazım dogrudur ama reelde değildir...sende bende burda işi bilen herkez 500 hp arabanın nasıl gittiğini bilir.
gt 35 e 1.7 bar zaten 500 beygir hacı.500 ve muadilleri olur.bence 35 lı sti 1 bar basıyo
Panpalar 100-200 denen bişey var :) Mami ölçer sorun kalmaz benim tahminim 9,5sn felandır..
abi bence şu an tekrar denemek lazım.zaten arkadaş yazmış.bence speclerini tek tek yazıp ne olduğunu bilmek gerekir.techturkey olarak kapalı kutulu videoların sevilmediğini düşünüyorum ben.ben 35 li arabayla böyle oldum demek anlamsız .yarın çıkar rs2 yi bi pundunada 3 saniye önüne geçerim alın video dersem söverler bana haksızmıyım??
çek basincida 1.5 a olsun bitsin baba sultan
Bro mami benim arkadaşım bidaha deneyene kadar ona inanırım haa çıkar denerler tekrar 30 lu wrx onu geçerse haklısın derim, video konusunda haklısın biraz daha basıldığı bırakıldığı yer belli olabilirdi :) Bu arada o araba ankaraya geliyomuş,bişeyler yapılmasaydı golf le deneme şansı olurdu :)
SKN nin içinden bir video 3 aracında yanyana gelip basıldığı arkadan çekim bir video var oda gelecek şimdilik bu var hangi süratlerde bırakılmış kim öndeymiş arık video dan bakın rolling in sonunda NG ve DB aynıanda fren ışıkları yanıyo gördüğüm o
NG 106 vs DB wrx --Percussionali-- - YouTube
abi dgrudur.bende kotu bsey demiyorum zaten.ama arkds foruma uye olsa soyleyecgi emin ol bircok sey vardir.atmo cular turbocular veya ankaralilar istanbulluar diye ayrilmadik forumdaki ben herkese inanirim ama goz var nizam var.bizim burda 30 lu lar 8 saniye gidiyo 35 liler 6 kusur.bunu mami de bilir.deseki hasberkader gectim bsy yazmam ki buraya .yine masallahimizi eksik etmedik ki ben 106 ci adamim siz hic sevmezken bnm arabam doneminde citirdan iyi yururdu.ama 35 li sti gectim demek 200 hp aracla olacak is deil 35 li sti i 140 hp 170 kg motor gecemiyo abi hesabini sen yap
Konunun hepsini okumadım ama 2 saniyelik video biraz saçma olmuş. Başı yok sonu yok kim erken bastı kim geç bastı otobanda yan yanamı gelindi belli değil :) Şöle bi videoyu X şahıs koysa eminimki çok laf edilirdi.
Birde NG nin çekimler hep neden dışardan yandan ordan buradan ? Go pro veya bir kamera takılıp düzgün video koyulmadı hiç nerdeyse yada çok çok azdır ben göremedim. Bu kadar iddialı bir araç sonuçta. O kısmıda hiç anlamış değilim :) Araçlara maşallah, kazasız belasız...
Bu aksini idda eden arkadaşlar 106 nın filtre egzoz lu filan mı olduğunu düşünüyorlar??
bu videoda 3 ününde aynı anda yanyana gelip aynı anda bastıkları video
NG 106 vs DB wrx SKN arkdan çekim--Percussionali- - YouTube
Videoları konu başlığına ekledim 3 videoda aynı görüntü farklı açılar
teşekkür ederim abi .ben kapalı kutu araba sevmiyorum.gerçekten ne kadar nos bastığını bilsem denerim ama emin olmadığım için denemicem.aslında iboyla bi denese görsek gel ibo yalan rüzgarına seni de kattım
bu subaru kırmızı jantlı olan degilmi dragada girdi gtx30 lu olan ??
maşallah mami kapak gibi araba :)
ben burda skn yle denedım.rakıplerı 260 270 hp idi.ıstanbulun sert bi s2000 ıylede denedım yıne rakıplerı 260 hp lerdi.smdı bu arabaları sız 6 boy daha yurutmus olsanız ben eski halimden 20 boy falan öndeyim.adam gibi gtx 30 lu arabada benım 10 boy onumde demekki benim eski halimi 32 boy falan geçer 106 :D kadir abi de 4 boy falan geçmişti beni.demekki white rs i 28 boy geçer burdaki halini.al sana ölçü :D :D
Maşallah mami, yine karıştı ortalık:)
yok bunu dalgasına söyledim yanlış anlaşılmasın.ben o bunu geçer bu şunu geçer sevmem.skn yi geçen arabayı geçiyodum.skn de beni geçmişti 260 hp lerde iken .her an herşey olabilir yanyana gelmeden belli olmaz.rakım onemlı faktor tabiki 3 4 boy öndesinizdir belki ankaraya göre ama turbo arabada önde bunu da unutmamak lazım.iyi geceler
Bu arabayi en iyi yapan ve arabasiyla en iyi sekilde butunlesen biri mami abi eline ayağına sağlık her videosunda aracima dahada isiniyorum :)
skn bize geçmeden önceki halinden çok daha farklı, şu kadar boy diye yanlış bilgiler vermek istemem ancak ankaradaki veya izmitteki haliyle yürüme fırsatı olsaydı arada ciddi bir fark olurdu. güç konusunda ise skn'yi dynoya hiç çıkartmadık, düşünmüyoruz da. herkesin fikrine saygı duyarız ama bize göre tek gerçek dyno yoldur. sağ olsun dostlarımız, her değişiklik yaptığımızda ve ne zaman istesek bizle araçlarını çıkartarak yaptığımız işin karşılığını görmeye çalışıyoruz.
NG canlı görmüş birisi olarak sonuca hiçde şaşırmadım ki hala araca yapılacak şeyler var :D
Maşallah araçlara mami abi yüzünden 106 değer kaybetmiyor hala piyasada.
Benim Golf R ile deneyebiliriz isterseniz , stage 2+ 400 hp, sürücü dahil 1600 kg, herşeyi takılı, 100-200 ü 9,5 sn idi , şimdi biraz daha iyi... Tam aradığınız araç..
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps34a751f7.jpg
sknde sankı geçmiş wrxi güzel olmus masallah hatta onde sanki direk birde bişşey dikkatimi çekti nedir bu istanbul düşmanlıgı
Bu videolarda başı sonu belli olmuştur umarım benim arabam uçak demiyorum
dememde ama o günkü şartlarda ben bu subaruyu geçtim 2+2=4
He şimdi egzantrik takar basınç açar işin rengi değişir oda ayrı bi konu
Hersey ap acık ortada kim kimle nasıl basmış belli oldu bu videoda