mami baskan o arac sen uzerindeyken +50 hp vermezse adimi degistririm maasallah ng ile sen bitirim ikili gibisiniz alayina go
mami baskan o arac sen uzerindeyken +50 hp vermezse adimi degistririm maasallah ng ile sen bitirim ikili gibisiniz alayina go
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
ng fenalarda
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Hafta sonları gazlamalık hesaplı çıtır yürüyen 106 GTİ aramaya başladım sonra NG106 diye bir gerçek çıktı 106 borsasını dalgalandırdı mami abi ng ye ne yaptığının yarısını anlat baride bizde alacağımız 106 ng kadar yürüyecek diye hayal kuralım![]()
maşallah NG KiNg...
DRJANT
maşallah ng yine formunda allah kaza bela vermesin abi
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
3 saniyelik başı sonu belli olmayan bir video için sayfalarca tebrik bende tebrik ediyim ozaman 106 king
STİ
Bu kadar şaşırmamak lazım 106 nın bu denli gitmesine , 800 KG 200 + HP önden çeken bir araba 4 litre 420 HP bir e 92 M3 e eşdeğer bir araç oluyor bu durumda
Eminim bu gün 92 M3 ile basılsa çok keyfli bir deneme olur sence 30 lu bir sti 92 M3 le nasıl yürür ?
mami abinin 106 da ondan aşşağı kalmaz öyle söyleyeyim
2006 2,5 Sti 1497 kg bu arada boş haliNG 800 kg ise neredeyse yarı yarıya durumundalar ki Sti'ın sürücü ve üzerine eklenen parçalardan kaynaklı ağırlığını bu hesaba katmıyorum
2,0 1170 kg 35'li Impreza'da mevcut![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
wrx in sahibi sami benı aradı mamının telini istedi sanırım aralarında konusup bi daha deneme olcak ..
O is yalan olur be sulhi abi bizim onumuzde denediler sonuna kadar izledik gorduk ng ondeydi he subarunun basincini bilmem yavas vites atmistir turbo dolmamistir bilmem ama simdi adam gelir basinc acar soyle olur boyle olur is degisir zaten cok bi anlik bsydi kimsenin subaru gecme iddasi yokki ama yinede 106 yi onde gormek guzel![]()
Araba Wrx'mi Sti'mı ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ben ne diyim be selcugum adam da aradı benı,dıokı bana ben orda skn tayyarla denerken o (mamı)zaten onumuzden sıkıyodu dedı.. ben onla denemıodum dedı bana anladın mı..
ilerde gectım zaten dedı 106 yı he isterse bi daha denerim dedı aynı basıncta
bende mamının cebını verdım dedım kardeşim onla konus sen yani![]()
edit................................
Biliyosun kanka kapak vırt zırt bi dünya fark var arada. Sıfır satış fiyatında aralarında 50-60 bin lira fiyat farkının sebepleri olarak. O yüzden sordum Wrx blok kapak üzerine motor yapılıp Sti yürüyenmi yapıldı diye. Yoksa direkt Sti motor swapmı.
Bizde Subaru kullanıcısı olmamıza rağmen senin bu 2 gündür süre gelen çekememezlik ve 106'yı boklama politikanın sebebi nedir acaba ? Şu yazdığının üstüne gelip adam sana küfür etse haklı. Sanane arabanın önümüzdeki ay olacak fiyatından.
İnsanları bu şekilde tahrik edecek mesajlar yazıp ondan sonra bana forumda neden kötü davranılıyor demeyin
Sami ile görüştüm gel bi daha deneyelim dedim ama arabayı çekiciye koymuş ankaraya tork garaja gönderiyormuş egzantrik takılacakmış ayrıca arabasının basıncı 1.7 barmış
Eğerki videoda sıkıntı var diyen 4 çekerci varsa 400-450-500 bg arası akşam gelsin deneyelim benim için sıkıntı yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)