Benim görüşüm;
NG 106 sanırım 200-205hp civarında ve kilosuda sökük olarak sanırım 800kg falandır.
400hp bir subaru sanırım normal ağırlık olarak 1300kg civarıdır. Tork olayına hiç girmiyorum.
Birisi 4 çeker biri önden çeker burada bir kayıp olurmu pek fikrim yok o güçte bir araç için.
Ama güç ağırlık dengesi olsun tork olsun yani tahminim subarunun bastığı andan itibaren kopartması gerekliydi. Ama o gece NG geçmişsede öyle yada böyle önde gitmiş bu kadar olayı dallanıp budaklandırmak anlamsız![]()
Biri bana su 50 dereceleri gormeden makul fiyatlarda intercooler bulsun kafayi yicem:d:d methanol kesmicek belli oldu :d
Maşallah iki araçda,mami araça söylencek pek bişey yok efsane oldu birkan intercoolerı tak gecersin mamiyi bu arada 2. kornadamı sözleştiniz
birkan sen söktün mu araçını, bide 3de 110da k04 geberdigi yer,biz bile 3076r la 100de basıyoruz 3de 110 gibi 5500devir gelır basınc basamasın haberın olsun, birkanım sen k04 le 3de 80de denemem lazım 90bile olmaz
elektronik gazın dezavantajını bir kez daha görmüş olduk maşallah birkan araban güzel olmuş iki aracada maşallah devri ve gazı ayarlarsan çok daha iyi olur bence tekrar maşallah
Aynen dediğin gibi Birkan ın arabada çok iyi fakat aramızda gaza basmalarda sorun oldu Birkan gaza hep geç kaldı
Bana göre Birkan biraz daha gaza erken oturmayı başarırsa o arabadan rahat 2-3 boy daha çıkar
Birkan yardımım dokunduysa ne mutlu bana bende sizi seviyorum, ilk işin artık intercooler almak olsun sonra biraz basınç açıp yüzde 20de ethanol koydun mu uçak olur araban eksiklerini tamamlayalımda bi roll gecesi ben süreyim
al sana video hakkındaki yorumlar.. 685486451 tane eksikli tt yi geç basmasına rağmen 3 boy geçmişsiniz.ben o tt nin o halini 15 boy geçerim benide 10 boy geçiyo gt30 lu sti..
abi inanmışsınız başka bişey demiyorum.şurda kim haklı evet hayır yapsak açık ara alırım başkası koysa bu videoları türkiyeyi karıştırırsınız
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
kanka bu sene böyle oldu hep 3-4 gün gidioz o yüzden kıçımız yer görmüyo. Hanım böyle istedi bu sene böyle oldu seneye fiksledik gene fethiye tekne turu.
IN BOOST WE TRUST
levent y nin golf r la bence akşam musait olursa deneyin görelim 400 hp araç işte tam aranan makina.hatta 100 beygir eksiği hem ağır hem 4 çeker.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Video nun başı da çıktı ortaya eşit basılmış.
Tebrikler mami.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Bu Golf R'in plaka neydi acaba Irfanla deneyen arabami ?
Birkanin araci neden dert oldu bu kadar anlayamadim ama ? Dosthane denediler Mami abi cok firladi.. araba o halinden 100 kg daha sokuk heralde smdi ciksalar yine 2 boy arttirarak gececektir Mami abi ?
Bitane 106nin bu kadar can sikacagini dusunmezdimAdamsin Makinen !
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Ya sen gunlerdir bos bos varsayimlar yapiyorsun boy hesaplari yapiyorsun buyur gel araban varsa o zaman NG burda kendi gözünle gör neyi kabullenemiyorsun? Bizim gözümüzün önünde olan deneme başida belli sonuda gözlerdemi problem var anlama bozuklugumu var adam o gece o arabayi gecti 2 2 daha 4 varsa yine denerim diyo gecerim ucarim kacarim demiyo denerim arabama guveniyorum kendini ezdirmez diyo sen ne diyorsun? Hiic!!! ondan 26 boy bundan 11 boy fln filan yok ordaki s2k burdaki type r oturdugun yerden konusmasi kolay gel istanbula madem hafta sonu misafirimiz ol kadir abi beni iyi tanir nasil bir insan oldugumuda bilir bos laf etmem gel kendi gözlerinle gör biz hayal görmuyoruz sen ordan oyle bir konusuyorsunki biz sanki burda uyuyoruzda bi sen varsin orda uyanik olan gel buraya cok ciddiyim kendin gor ona konusursun bizimde ne demek istedigimi anlarsin
Levent irfan , Devranla denediğinde DP wastegate yazılım vardı o haliyle devranı geçiyordu son haliyle basmadılar şu an arabaya neler yapıldığını az çok biliyosun seninlede 2 kere denediler son denemede sanırım bir sorun olmuş hem irfan hemde Onur bana aynısını söyledi yine geçersin ayrı mesele de aranıza 10 boy olmaz
Evet soyle de bisey var irfan devran bey le denediginde arabasi bu halde degildi, simdi daha farkli olur, yani irfanin arabasi suan daha hizli oyle soyliyim. Irfanin arabasini bende kullandim o gun, aramizda 175 kg civari fark olmasina ragmen(sokuk, sparco koltuklu, bos depo, sunroofsuz - hersey takili , depoda 4 de 3 doluydu, sunrooflu)fark cok oldu, 5-6 bin devir civarinda bi kacak vardi, biz kendi aramizdada konustuk, aksi takdirde fark tabiki daha az olurdu. Ama yinede benim arabam onunkinden oldukca hizli...
Yine geçersin veya geçilirsin bu işler belli olmuyor arabalarında adet dönemi varaynı setupta 2 araba aynı garaj aynı avans ile ve senin ondan agır olmanla daha hızlı olman için ya yakıt koyar avans açarsın ki İrfan aracını satıcağı için hiç böyle işlere kalkışmadı sende yaptın mı bilmiyorum ama seninle aynı setupta aynı garajda hazırlanmış bir araçtan neredeyse 200 kilo ağır olmana rağmen geçmen fizik kurallarına aykırı
200 kilo çok fark eder İrfandan farklı arabanda ne var bilmiyorum ama aynısınız diye biliyorum ilk denemedede mesela o geçti dediğim gibi arabasını hayırlısıyla Ankaraya sevdiğimiz bir dostumuza veriyoruz irfan roll dan anlamaz araba koşturmaktan anlamaz aldı harcadı yaptı tüm bakımlarını yaptırdı garaja çekti yeni sahibini bekliyor seninde arabana maşallah bence bir mami abiyle deneyin derim
Soyle soyliyim de yanlis anlasilma olmasin, irfanla arabalari bin defa denedik, gecmek icin degil gormek icin. Arabalari zaten beraber yaptik... Ilk gun on defa denedik hepsinde beni 2 boy gecti, istisnasiz on denememizdede, benim methanolum tikanmis , depo ici pompam pislik dolmus vs. sonra ben onlari hallettim bir daha denedik, bu sefer fark asiri oldu irfanin arabasi sokuk olmasina ragmen, daha sonra arabasini bizzat ben kullandim, kesinlikle kacak vardi, araba kesiklik yapiyodu... Setupta bi kac farklilik var, methanol disinda yakit yoktu ikimizinde avansi 6 da.. Sonucta kacak olmasa fark daha az olurdu ama benim araba daha hizli. 106 ile deneyebiliriz ...
Vin Diesel "Dom Torretto" abimizin meşhur sözü aklıma geldi : Winning is winning..
![]()
halamın bıyığı olsa amcam mı oluyor ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
sen ne diyon bos bos konusup orda.var arabam he noldu.1 milyar benzin mi yakiyim sen gel dedin diye.seni ne taniyacam sen beni taniomusun.bndgn arabaya 10 sene once biniyodum ben neyin ne oldugunu senden 40 kere iyi bilirim.once bastam asagi ne konusuluyo sen onu anla sonra gel.milliyetcilik yapma sacma sapan bseye atarli konusma.ne demek isteniliyo onu anla once
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)