User Tag List

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
415 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu maşşallah adam geçmiş diyip direk savunmaya geçen bizim çamur attığımızı düşünen arkadaşlar hayatında 35 li bi sti a yada muadili bi araca binmişlermi çok merak ediyorum...

sorun ne biliyomusunuz sırf arkadaşız diye şakşak peşindesiniz doğruları değiştiriyosunuz bugün dookan benim en yakın arkadaşım 30 lu 35 li sti la deneyip geçtim diyip buraya video koysa ilk başta ben siktir çekerim..aramızdaki fark bu
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mami zaten stg2+ cupra denemek istiyodu konuşuyoduk leventın stg2+ golfr deneyebılır golf r cupra yavaştır zaten denesınler 230kmye kadar mamiyede ölçü olur bence, ama leventın araçı sökük degıl levent denermı sökük arabayla bılemem. bizde güzel vıdeo ızlerız.
    o kadar güzel yazdın ki abi ..levent zaten denemek istiyo.görelim bakalım.230 a kadar 220 ye kadar artık 106 kaçta bitiyosa ..14.60 ayna ya orjinal dıslı grubu varsa ,muhtemelen 8500 falan donuyodur gayet rahat 225 yapar .
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim..hayat hikayesi dökmüyorum celallenmiyorum da.yeter da saçmalıklar .kabullenemiyorum.ben deneme talebi etmiyorum deneme talebi yapabileceğim klasmanda bir araç değil ben o 106 yı geçerim nokta
    konu o değil.burda hiç subarucu yok konuşmuyo.200 hp 800 kg araba konu başlığında yazan 35 li sti la denemesinin anlamı bile yok.hadi kimse yemedi 30 a çektik turboyu bilip bilmeden yazmışlar zaten 35 li diye.hadi çektik 30 a yine geçemez.18g ye kadar düşün aşağı anca kurtarır.ben şimdi cıksam cenk abnın suprayla bi video koysam 40 lı suprayı geçen golf diye maşallah mı diyecen?
    Smdi yaziosun ama bir kelime herseyi degistirir mesela:

Araba 30 lu cikti hatta ozgun abi aramis teyitte edilmis

Araba sti deil wrx

Hani arabaciyim diosun ya aradaki farki anlarsin

Belki subarunun skntisi var belki yurumuyo ayari bozuk felan nie bunlara hic ihtimal verilmiyo? Bunlar olan seyler deilmi?

Evet 106 30 lu arabayi gecmis biraz abes geliyo ama adam gecmis iste ole bole gecmis

Bence uzatmaya gerek yok tekrar denenir gorulur

GKS TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30r 35r = 106 gti
    Bunlar hep sıcaktan oluyor

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dookan çok agresif yazıyosun sana laf sokmayan yada art niyetle konuşmayanlara agresif bir tavırla yazıyosun sakinleş önce

burası serbest bir platform herkes istediğini yazar ama saygı duyarsın ama duymazsın ama 30 lu sti geçemiyorum ama 106 yı geçerim diyosan adamda sana kalk gel der şu cümleyi kurduktan sonra ya biner gelirsin yada çekiciye koyar gelirsin ben 106 yı geçerim deyip sonra 8 saniye gazlicam diye 1000 lira yakamam demek olmaz

Bende burda bazen tartışıyorum çıkıyorum gecesine deniyorum videoları yüklüyorum ama geçildim ama geçtim fikrini açık beyan et saygım sonsuz dersinki 30 lu wrx i geçemez eyvallah ama ben 10 yı geçerim dersen er meydanı gözükür

Birde Selçuk sana misafirim ol demiş atar yapmamış art niyet yapmamış adama yükleniyosun bakkal hesabı yapmak ben şunu geçtim o bunu geçtiyse ben onla yürürüm bence saçmalık 100 200 de öyle benim için 500 kere gazla 1 kere tuttur ha ok benim arabam 100 200 xx saniye

buda bana kıstas değil en güzel yan yana gelmek

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smdi yaziosun ama bir kelime herseyi degistirir mesela:

Araba 30 lu cikti hatta ozgun abi aramis teyitte edilmis

Araba sti deil wrx

Hani arabaciyim diosun ya aradaki farki anlarsin

Belki subarunun skntisi var belki yurumuyo ayari bozuk felan nie bunlara hic ihtimal verilmiyo? Bunlar olan seyler deilmi?

Evet 106 30 lu arabayi gecmis biraz abes geliyo ama adam gecmis iste ole bole gecmis

Bence uzatmaya gerek yok tekrar denenir gorulur

tamam işte bizde aynı şeyden bahsediyoruz.arabacı değilim mesleğim başka.ama aradaki farklı anlarım.wrx e orjınal kapakla kimse gtx30 takmaz klay kolay.komple sti dır o arabanın motoru.adı wrx tir sadece.ü
    öyle böylede geçmemiş evet abest.dalga dümenle geçmiş.çocuk yazmış impro nun sahibi.kimse mi adamı dkkate almıyo.sen nerden cıktın ya biz yandaki arabayla denıyoduk dıyo.daha ne diyebilir adam.? basar basmaz çıkmış zaten öne öylede gitmiş.arabanın kötüsüyle deneyip geçtim denmez.video da konmaz hele ki adamın denediğinden haberi bile yoksa
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl haberi yok allah aşkına yanındaki arabayı nasıl görmicek allah aşkına

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelim benim ne ettin sen boyle ortaligi karistirmisin yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işte bizde aynı şeyden bahsediyoruz.arabacı değilim mesleğim başka.ama aradaki farklı anlarım.wrx e orjınal kapakla kimse gtx30 takmaz klay kolay.komple sti dır o arabanın motoru.adı wrx tir sadece.ü
    öyle böylede geçmemiş evet abest.dalga dümenle geçmiş.çocuk yazmış impro nun sahibi.kimse mi adamı dkkate almıyo.sen nerden cıktın ya biz yandaki arabayla denıyoduk dıyo.daha ne diyebilir adam.? basar basmaz çıkmış zaten öne öylede gitmiş.arabanın kötüsüyle deneyip geçtim denmez.video da konmaz hele ki adamın denediğinden haberi bile yoksa
    yaw onunla denememiş skn ile denemiş ee mami onlardan önce mi basmış. Onlarla aynı anda basmış. İsterse at arabası ile denesin sonuçta aynı anda gaza oturuyorlar ve 106 geçiyorsa wrx in kimle denediğinin bir önemi yok. Mami akıtarak gelmiyor arkadan hızlı gelmiyor. Onlar denerken onlarla basıyor. Sen her arabaya göre farklı strateji ile mi rolling yapıosun. Gaza ona göre mi basıosun.

Bak o WRX şu anda TORK garajda. Gidin Korhana sorun arabayı araba ne durumda diye. O size doğruları söyler bizde bilmiş oluruz. Araba burada olmadığı için bişey diyemiyoruz iyi ya da kötü diye. Bilinenler arabada 30R turbo sti yürüyeni olduğu ve 1.7 peak bastığı.
    IN BOOST WE TRUST

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gezmeye gelen bir araçla yarışmak için hazırlanmış bi aracı ayak ustu apar topar denemişler sonuç bu olmuş bu kadar uzatacak bişey yok

Gerçekten rollıng ıcın hazırlanmış ( NG gibi ) sorunsuz 30 lu 35 li sti wrx neyse , yada K04 lü 2.0 tfsi i NG 106 geçemez.

En basit örneği reşit abinin Cupra.GT30 lu çupralara yakın süre yaptı. bu sureyıde işten eve giderken bi basıyım ne çıkacak diyerek yapmadığını herkes bılıyodur.

NG de SUS la denerken bu kadar hızlı degıldı gerçekten roll için hazırlanmadığı ıcın.

400 hp 4 çekerle denerim dıyo adam , ordan alakasız kısıler çıkıp daha once muadılı arabayla denedı nıye denesın dıyo.

bırakında adam kendı cevap versın denıyomu denemıyomu.

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NG ye kocaman maşallah
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- herşey turbodan ibaret değil, bunu anlamanız lazım
    2- deneyen subaru kapalı kutu ama gt30 - 35 varMIŞ
    3- neticeye bakmak lazım 106 geçmiş tebrik etmek lazım, subaru sahibi aracını yapar bitirir tekrar denerler kimse kimseyi savunmak zorunda kalmaz

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksam o golf R la deniyoruz ben soyluyorum benim lafim mami abinin lafidir oky!

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- herşey turbodan ibaret değil, bunu anlamanız lazım
    2- deneyen subaru kapalı kutu ama gt30 - 35 varMIŞ
    3- neticeye bakmak lazım 106 geçmiş tebrik etmek lazım, subaru sahibi aracını yapar bitirir tekrar denerler kimse kimseyi savunmak zorunda kalmaz
    Bu 30'lu arabayı geçtiği için her 30'lu arabayı geçeceğini iddaa edenler (Mami abinin böyle bir iddaa'sı yok buarada) bu iddaasından vazgeçse konu kapanacak zaten başkan

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    450 hp yi 9000 devirde bile veren sti 106 yı geçer ona hemfikirmiyiz?
    Hayır abi nasıl hem fikir olucaz yapma Allah aşkına

Bak şimdi 106 4000 devirde 200 hp diyelim 8000 devire kadarda oluyor 210 hp misal

Subaru 4000 devirde 200 hp ise 8000 devire dogru güç bandı yğksele yüksele top maks devirde 450 hpyse

106 yı geçmesine imkan yok kg farkı var

Bak arac zaten wrx miş kapak kötü egzantrikler stock 30 r var bence 400 hp anca vardır arac

Benim anlamadığım birşeyde şurda typer bu füçteki araçlarla yürüyünce kimse itiraz etmiyorda 106 olunca neden bukadar tartışılıyor

1250 kg sürücü dahil typer 270 hp
    850 kg sürücü dahil 210 hp 106

Ki bu 106 çoğu typerıda geçiyor

Bukadar şaşırılcak bir durum yok bence konunun istanbul arabaları anlara antep arabaları diye dallanıp budaklandırmaya hiç herek yok

Ama mami herkesi kandırıyor diye iddian da varsa açık açık yazcan tezi çürütmek içinde atlıcan arabana gelcen leventle sende denersin hem zevkli olur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır abi nasıl hem fikir olucaz yapma Allah aşkına

Bak şimdi 106 4000 devirde 200 hp diyelim 8000 devire kadarda oluyor 210 hp misal

Subaru 4000 devirde 200 hp ise 8000 devire dogru güç bandı yğksele yüksele top maks devirde 450 hpyse

106 yı geçmesine imkan yok kg farkı var

Bak arac zaten wrx miş kapak kötü egzantrikler stock 30 r var bence 400 hp anca vardır arac

Benim anlamadığım birşeyde şurda typer bu füçteki araçlarla yürüyünce kimse itiraz etmiyorda 106 olunca neden bukadar tartışılıyor

1250 kg sürücü dahil typer 270 hp
    850 kg sürücü dahil 210 hp 106

Ki bu 106 çoğu typerıda geçiyor

Bukadar şaşırılcak bir durum yok bence konunun istanbul arabaları anlara antep arabaları diye dallanıp budaklandırmaya hiç herek yok

Ama mami herkesi kandırıyor diye iddian da varsa açık açık yazcan tezi çürütmek içinde atlıcan arabana gelcen leventle sende denersin hem zevkli olur

@ golf r sahibi arkadas ozelden numarani pm atarmisin

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende e92 m3 ile merak ediyorum, bircok evotech yazilimli ve akrapovic yazilimli e92 var istanbula, ctesine kadar herkese uyarsa deneyebiliriz, 75-225 e kadar basariz mesela... Dedigim gibi arabam ben dahil 1600 kg (1515+85) ve stage 2+ hersey mevcut... 106 nin sokuk olmasida sorun degil... Ayarlanirsa 3 araba deneyebiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende e92 m3 ile merak ediyorum, bircok evotech yazilimli ve akrapovic yazilimli e92 var istanbula, ctesine kadar herkese uyarsa deneyebiliriz, 75-225 e kadar basariz mesela... Dedigim gibi arabam ben dahil 1600 kg (1515+85) ve stage 2+ hersey mevcut... 106 nin sokuk olmasida sorun degil... Ayarlanirsa 3 araba deneyebiliriz..
    106 komple sokuk bu aksam deneyelim avrupa yakasi maslak tekstilkent arasi uyarsa eger 70-75-80 3de 100 hepsini deneriz maksat arabalari gormek

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse uzatmaya gerek yok akşam deniyolarmış 400 hp yle neler oluyo görmüş oluruz duruma göre 450 500 hp yide değerlendiririz.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)