User Tag List

Sayfa 17/22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
415 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: NG 106 vs DB sti 35R ---percussionali---

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kan davası çıkıcak nerdeyse.Koskoca adamların yaptığı yorumlara atarlara giderlere üslüba bak. Şu konudan sonra 20 yaşından küçük kardeşlerimize kimse dalga geçer gibi yazmasın bence herkes komik duruma düşmüş ama kendilerini göremiyor .Bu nedir ya herkeste bi ergen tripleri ? Arpamızmı fazla geliyor yoksa ramazanda oruç mu çarptı ? Çok yanlış örnek oluyosunuz beyler .

kısa sürede inş. orta yol bulunur . Mami makinen geçerim demiş denerim dememiş o dikkatimi çekti. golf R da denerim demiş tam yarı yarıya guc ve ağırlık faktörü var bence çok zevkli olucak. 2sininde geçme gecılmeyı dert edeceğini sanmıyorumki , ikiside skıntı yok denerız maksat görmek yazıyor . bence herkes sussun ve denemeyı beklesın.

herkese iyi ramazanlar birazcık gülün yahu. nedir bu asabiyet. sakin relax iyi forumlar ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem deneme olucak konuyu kitleyin yeni videolarla yarın açılsın gerek yok bu kadar uzatmaya şurada iftara 3 saat kaldı

Hatta NG 106 İLE golfR anketi açın muhabbet oradan gitsin tartışmadan ..
    Dr.ECU

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varmi acilan anket
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaralı arkadaşlar Kekuti adına ben sizlerden özür diliyorum iki tane teneke için (söz meclisten dışarı mami anladın sen onu) ettiğiniz laflara bak. Tekrar özür diliyorum. Kapatalım atarlanma konusunu tartışacaksak arabaları tartışalım ama yok şakşakçılık kralcılık lafları ayıp oluyor. Yakışmıyor. Buradan oraya atar yapsak ne olacak siz oradan buraya atar yapsanız ne olacak boşu boşuna sinir harbi. Gidin iftara kadar dinlenin iftarda orucunuzu açın. Allah kabul etsin. Lütfen rica ediyorum sakin.
    IN BOOST WE TRUST

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka 400 için bişey demedim bence oda zor dedim yürürse helal olsun diğer postlardada yazdım e92 m3 le falan yürüyebilir hatta geçebilir..benim derdim 500 hp denmesi ve 30 lu 35 li denmesi..bugün tak gt40 ı sti a kısık basınç 400 hp olsun diyelim kafa kafaya yürüdü yada geçti şimdi 40 lı subarumu geçtim demek bu yada bi başkası..bugün hakkıyla 30 lu yürüyen subaru kendini geçirmez ng ye.he geçtikten sonra dediğim gibi 40 lıyada geçer 35 liyide..arabanın çok iyi gittiği aşikar ama yiğidi öldürecen hakkını yemiyecen.
    Yav kardeşim mevzuyu nerden hepsini geçerime getirdiniz anlıyamadım yada ben mi kaçırdım acaba

Mami bütün 400-450-500 leri getirin geçerim dedimi bir yerde

Bu aracı geçmiş bizim yorumlarımız bu deneme ve bu araçla olmalı

Şimdi araçta sorun vardır bilmenedir ben anlamam sorunu olan adam denemeye gitmez onu bir geçelim

Sadece setupın gideri bukadardır bu giderlede mami geçmiştir

Araç korhanlardan gelir belki 50 boy değişir gelir aynı basınçla

Başka araçlar hakkında da konuşmaya gerek yok genelleme olabilirmi bütün 500 hp araçları geçmesi mümkün mü 4 x 4 leri mami böyle bir cümle kurucak kadar bu işi bilmeyen adam mı

Sene 2009 adamda gırtlak sti vardı 2.500 cc neyi tartışıyorsunuz anlamadım

Bu denemeye bakalım benim gördüğüm mami önde başka video geldi yine aynı

GolfR la denesinler önde olursa ne diceniz ? O yüzden çok fazla emin ve kesin konuşmamak lazım diye düşünüyorum

GolfR la subaru denemediği içinde hiçbir zaman tam bir kıyas olmaz onuda belirtmek isterim ben yine iddia ediyorum

Güç eğrisi denen birşey var aracın kapagından dolayı geri düşmüş olabilir
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstüne alınmışsın sayın abim...kraldan çok kralcı evet.ben sana dememiştim ama sen üstüne alındığına göre demek ki sende kralcılık yapmışsın.bi bak bakalım temiz kafayla objektif.konunun başlığpına tekrar gel.35r sti 106 gti.

en basıtınden bilmedigin araba speclerini yazmayacaksın.araba 35 r deil sti da deil.yani biri ahmet dieri mehmet.ahmetle deneyip mehmeti geçtim demek zaten ayıbın 1.cisi..
    yazmayacaksın haklısın da bunu bana neden söylüyorsun konuyu ben mi açtım güzel kardeşim. konunun ikinci sayfasından beri Özgün zaten 30R olduğunu söylemiş. Konuyu mami de açmamış ali açmış. Bilmeden yanlış bilgiyle açmış haklısın ama bu asabiyetin neden ben onu anlayamıyorum. Senin araban değil bişey değil neden bu kadar üstüne alınıosun ben onu anlayamadım. Senin araba ile denese aynı sonuç çıksa bu şekilde yazılsa forumu ateşe vereceksin sanki. Biraz sakin yaw. Şu işi eğlenceye vurmak varken kan davasına çeviriosunuz. Atarlanmalar falan neden? Siniriniz hırsınız varsa gidin spor falan yapın yaw. Kum torbası dövün bişey yapın sinirinizi buradan çıkarmayın. Rica ediyorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniks.
    golf r ın arkasına düşerse 106 o yaaa,önüne çıkarsa gordunuzmu ankaralılar mı olacak? tabikide geçebilir tabikide öne cıkabılır herşey olabilir.kıstas alınan araç golf r değildi ki 30 lu 35 li sti.wrx e 30 takmış olayı da değilki sti a 35 takmış olayıydı.herşey ortaya cıktıktan sonra kapagının olmadıgı basıncın aşırı olmadıgı aracın tam kapasıte yurumedıgını adam soldakiyle değilde sagdakıyle yarıştıgını o işten haberi bile olmadıgını ..konu bu değilmi golf r ı geçerse ne diyecegiz konusu deilki.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne güç eğrisi hilmi 500 hp araba getirin denerim demek ne demek konuşulanlardan çıkan nedir benim arabam 400 lükleri geçer 500 lükle gider demek 500 le gitmeyeceğini düşünen adam öyle yazarmı gözünü seviyim..

sen yazılanları tam okumadan yorum yapıyon bence hilmi ben ne yazmışım yorumlarda 400 ü geçermi geçer onu geçsin 500 ü konuşuruz yazmışım sabahtan beri.ne diyeceniz ne demek tebrik edecez sonuçta 400 hp k04 lü araba gt35 li arabayla denemiyoya..
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmayacaksın haklısın da bunu bana neden söylüyorsun konuyu ben mi açtım güzel kardeşim. konunun ikinci sayfasından beri Özgün zaten 30R olduğunu söylemiş. Konuyu mami de açmamış ali açmış. Bilmeden yanlış bilgiyle açmış haklısın ama bu asabiyetin neden ben onu anlayamıyorum. Senin araban değil bişey değil neden bu kadar üstüne alınıosun ben onu anlayamadım. Senin araba ile denese aynı sonuç çıksa bu şekilde yazılsa forumu ateşe vereceksin sanki. Biraz sakin yaw. Şu işi eğlenceye vurmak varken kan davasına çeviriosunuz. Atarlanmalar falan neden? Siniriniz hırsınız varsa gidin spor falan yapın yaw. Kum torbası dövün bişey yapın sinirinizi buradan çıkarmayın. Rica ediyorum.
    peki abicim ..
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf r la olacak denemeyi herşeyi ortaya koyucak bende çok merake diyorum
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golf r la olacak denemeyi herşeyi ortaya koyucak bende çok merake diyorum
    aslına bakarsan herşeyi ortaya koyacak golf r değil o sadece deneme isteği.herşeyi ortaya koyacak yarış için orda olan gt30 lu bi subaru.keşke koca istanbulda arabasına güvenen 30 lu bi Subaru sahibi olsada akşam bide o denese görsek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miniks.
    golf r ın arkasına düşerse 106 o yaaa,önüne çıkarsa gordunuzmu ankaralılar mı olacak? tabikide geçebilir tabikide öne cıkabılır herşey olabilir.kıstas alınan araç golf r değildi ki 30 lu 35 li sti.wrx e 30 takmış olayı da değilki sti a 35 takmış olayıydı.herşey ortaya cıktıktan sonra kapagının olmadıgı basıncın aşırı olmadıgı aracın tam kapasıte yurumedıgını adam soldakiyle değilde sagdakıyle yarıştıgını o işten haberi bile olmadıgını ..konu bu değilmi golf r ı geçerse ne diyecegiz konusu deilki.
    e o zaman adamı neden Golf le denetiosunuz yaw.
    Bi de bişey sorucam ha sağdaki ha soldaki ne fark eder ikisi aynı anda gaza bastıktan sonra istersen sen at arabası ile deniyo ol gene diğeri senden hızlıysa kiminle denediğinin önemi yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslına bakarsan herşeyi ortaya koyacak golf r değil o sadece deneme isteği.herşeyi ortaya koyacak yarış için orda olan gt30 lu bi subaru.keşke koca istanbulda arabasına güvenen 30 lu bi Subaru sahibi olsada akşam bide o denese görsek.
    videoda görüldüğü gibi subaru tam kondüsyonda olsa atmosferik typera geçilcek hali yok zaten o yüzden ben 30-35 olayında değilimde

golf r ı geçerse (9 küsür 100-200 ü var golf r ın) 106 ciddi iş başarır bence
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoda görüldüğü gibi subaru tam kondüsyonda olsa atmosferik typera geçilcek hali yok zaten o yüzden ben 30-35 olayında değilimde

golf r ı geçerse (9 küsür 100-200 ü var golf r ın) 106 ciddi iş başarır bence
    bencede adam zaten kendi diyor araba 9 gider diye boş konuşacak adam değil biliyodur arabasını.o yarış zevkli olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede adam zaten kendi diyor araba 9 gider diye boş konuşacak adam değil biliyodur arabasını.o yarış zevkli olur.
    zaten dbn de koydu levent y.stabil sorunsuz arabası var bnmde gördüğüm kadarıyla artık videosu konursa izleriz
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e o zaman adamı neden Golf le denetiosunuz yaw.
    Bi de bişey sorucam ha sağdaki ha soldaki ne fark eder ikisi aynı anda gaza bastıktan sonra istersen sen at arabası ile deniyo ol gene diğeri senden hızlıysa kiminle denediğinin önemi yok.
    abi smdi mantıklı mı gelır mantıksız mı bılmem ama inan öyle olmuyo o iş.

golf r ın ne yurudugunu bıldıgımız ıcın denesinler diye dusunurken levent de denerım ben dedi olay bu
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf R geçerse göbek atıcağınız nerdeyse niye açık açık yazmıyorsunuzki şu düşüncelerinizi anlamış değilim

Ben öyle yapınca daha samimi bulurum merak etmeyin bazılerı gibi itici bulmam

Golf R ile denesin denesin diyip durdunuz şimdide konu o değilki diosunuz

Bende diyorumki konu başka subarular değil o gece denemiş olan subaru

Keşke hemencecik yollamayaydı da bir gün sonra gene deneyeydi o araçta o gün güçsüzlük vardı yada başka bişi beni ilgilendirmez

Mami öndemi önde benim için konu kapanmıştır

Akşam da kazasız belasız denesinler inşallah yarın beraber yorumlarız denemeleri

Allaha emanet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 geçerse zaten ordaki tüm arabalara maşallah dicem.skn nin ankaradaki giderini biliyoruz 270 hp s2000 inde ankaradaki gidişini biliyoruz.demek ki diğer arabalarda yürümüş gitmiş hepsine teker teker maşallah dicez.kalbimden geçeni sorarsan golf r
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf R geçerse göbek atıcağınız nerdeyse niye açık açık yazmıyorsunuzki şu düşüncelerinizi anlamış değilim

Ben öyle yapınca daha samimi bulurum merak etmeyin bazılerı gibi itici bulmam

Golf R ile denesin denesin diyip durdunuz şimdide konu o değilki diosunuz

Bende diyorumki konu başka subarular değil o gece denemiş olan subaru

Keşke hemencecik yollamayaydı da bir gün sonra gene deneyeydi o araçta o gün güçsüzlük vardı yada başka bişi beni ilgilendirmez

Mami öndemi önde benim için konu kapanmıştır

Akşam da kazasız belasız denesinler inşallah yarın beraber yorumlarız denemeleri

Allaha emanet
    gelsin deniyelim demiş golf r cı arkadaşta deneyelim demiş konu ne zaman golf r dıki..golf r ortada yokkende benim yorumum belli e92 m3 için falan..göbek atma kısmı beni bağlamaz sonuçta adamın arabası 106 peşinden bile gitse çok büyük başarı orda sen beni ve yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsın hilmi.benim aklımdan geçen neyse yazdıklarımda o zaten sıkıntı orda çıkıyor ama göbek atmalık bi durum yok olsa yazarım zaten golf r benim değil 106 benim değil.

aynen videolar gelsin ordan devam ederiz video sonucuna göre değerlendirme yaparız.ben zor ama 106 geçebilir diyorum kendi hız aralığında.Allah a emanet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)