herkez sus sun mşllh.
Printable View
herkez sus sun mşllh.
O gece telefonda ve yuzyuzede dedigim gibi Mecit'in aracinda ozellikle 4 ve 5. vitesin sonlarinda bir problem vardi. Aslinda denemeyecekti ama sirf benim icin gazlamis olmak icin cikti . Hem aractaki sorun hemde kamyonlarin yogunlugundan dolayi pek zorlamadi zaten .. Gti hizli hemde baya hizli. Bir gece denk gelebilirsek araclar ve yollarda musait olursa istedigimiz gibi deneriz. Bu arada aracina masallah cok guzel yuruyor. Kazasiz belasiz gazlamalar.
gti vs s2k - YouTube
Bende de sus ve rol un arkadan bir videosu var bugun yarin oaylasirim
maşallah araclara
bi sorum olacak bilmediğimden soruyorum ;
sus 300 HP civarı diyelim ROL s2k çok çok rahat 300+ dır nasıl oluyorda hemen hemen aynı yürüyorlar ???
SUS un sesi enfes geliyor kesene bereket mehmet.
sus icin cok emek harcandi ve hakkini veriyor maasallah gercekten ciddi hizli bi arac oldu mecit kardesmde arabadaki muzik tesisatindan ve 18 jantlardan kurtulup roole oyle cikmanintavsiye ediyorm 2871 ine guvenme okadar olm :)
maşallah sus a sonunda ciddi ciddi oldu allah nazarlardan saklasın bol bol video izlicez sayesinde :)
maşallah mehmet usta
Yok olm o arabayı anca benimle özgün keser. Birimiz direksiyonda birimiz yan koltukta anca öyle yoksa sadece ben yetmem. Maşallah maşallah.
Mehmet maşallah kanka ama mert arabayı kullanmayı pek bilmiyo arabana söylenecek en ufak bir kelime yok fazla fazla yürüyor ama urfa ile denesen sence bu kadar yakın yürüyebilir misiniz ?
Abi ben kötü ya da art niyetli birşey söylemiyorum ama mert gerçekten kullanamıyo arabasını Mehmetinde arabasına söylenicek bir şey yok adam türkiyede kimsenin kıyamicağı kadar söktü ben 2001 model S2000 imi o kadar sökmeye kıyamam adam canla başla yaptı söktü koşturuyo maşallahı var
Mehmet bu işe inandı harcadığı para araba nın üstüne biraz daha koysa GTR alırdı :D bu bağlamda zaten atmo bi s2k ya gönül verdiği için ayrıca tebrik etmek lazım laf değil 4 motor yaptı adam arabaya
Kanka arabayı o akşam zaten sahıbı surmedı o yan koltukta oturuyordu surenle ılgılı sıkıntı yok gayet guzel yurutuyordu elbette NA bı s2000 nın SC bı s2000 ı gecmesı tutunması normal olamaz :)
Ama şunu ıctenlıkle soyluyorum urfaı bır boy arkama alırım 6 kesıcıye kadar
hahahhaha Urfa bunu okuduktan sonra sandalyeden duser :)
Olm altın piyasası adamı bu kadar etkilememiştir lan. Naaapıosunuz hıck diip gidecek lan.:D