Levent senle denemek istemediği belli bence konu kapansın kardeşim.kalın sağlıcakla..
Printable View
Levent senle denemek istemediği belli bence konu kapansın kardeşim.kalın sağlıcakla..
Konu ne kadar gereksiz 22 sayfa olmuş
Kardeşim bende sizin şu olayınızı anlamıyorum
Forumda deneme talebinde bulunuyorsun mevzu birazda büyük bütün forum takipte önemli bir deneme yapıcaksın
Nasıl oluyorda methanolu kapalı unutuyorsun ?
Sana yalancısın demiyorum ama bana çok saçma geliyor kusura bakma
Yada bu işi beceremiyorsanız bırakın
Çıkın arabanızla kendi kendinize gazlıyın yada foruma yansımıcak şekilde gazlayın
Ben gülüyorum böyle olunca cidden
denemeler 30 saniye.tartışmalar 30 gün..herşeyi geçtim araç sahiplerinden çok müridler sahnede
106 nın çapı belli.mamininde namı belli bu ilk değil
levent arkadaşın istediği şekilde de deneme yapılır video çekilir herşey ortaya çıkmış olur
araçlara ve sahiplerine maşallah.kazasız belasız sürüşler
ayni hatayi bende yaptim videolu konu actim agzimin payini aldim bidahada acmam zaten.yas mubabbetine cok takilan var tabiki yasca buyuk olanlarin tecrubesi var ama bizim burda konusma hakkimiz yok malesef.
araclara masallah Allah herkezin gonlune gore versin.
beyler baqın yanlış yazıyorsunuz :) hayırdır hepinz ayar yapıyorsunuz sanırım TFSi lara herkes bir select olaylarında yok 50 hp yok 200 hp :D ne methanolmuş ya peki hanginiz trbonun debisine göre hesaplandığını biliyormu methanolun nozzzle inin nereye takılıcağını ? herkes methanol takıyor süper konuşmanın manası yok burda çok bilmişler gibi yazmayın lütfen bunu tfsi sawasına döndürmeyin !
kızmayın gücenmeyin ama mami geçilmişte olsa geçmiş te olsa suunu unutuyorsunuz geçen sene 106 kim lan ezik ! diyorlardı :) eskidende bunlar oluyordu ben bunları görüyorum açıkcası çünkü yasadım 2002 lerde insanlar hem vtec açıp hemde turbo basarmı siktirsinler diyorlardı:D mantığından buraya geldiğim için hepsini görebiliyorum lütfen sakin olalım biraz daha :)
tek soru sorucam bu 106 ya *** atanlara adam 100 shot bassa neolcak ? :D sizde basabilicek kadar erkekmisiniz? ( levent buna lütfen sen alınma. ) hepsini geçtim herif 100 shot basarsa deneyebilicek kadar erkekmisiniz?
@levent kardeşim doğru diyorsun yalancı demedi kimse sana ama kendi hatan kendi sucun methanolu açmamak yeni açıkcası senin sucun keske açsaydın bahane olmaz geçmişssin geçilmişssin bunun bahanesi olmaz meleseff :(
Levent kardeşim hala ikinci denemede kapısına geldim diosun. Ama mami önünde demek ki. Onu bırak adam eğim yüzünden patinaja kaldım dio hala inanmıyorum diosun yani yalan söylüyor diosun. Ondan sonra uslubumu korudum diosun. Edebli konuşsaydın merak etme mami seninle denerdi. Ama adamında kafasını attırmışsın demek ki adam bi daha denemem dio. Sana geçilmeye mi korkucak. adam 106 gibi arabayla karşına çıkıo geçilme korkusu olsa karşına çıkar mı?
Şu para mevzusunuda bırakın kanı beynime fırlattınız koca adama yalancı yalancı diyerek. Özür diliyorum.
Burası ecufastin sitesiyse ne işiniz var. Çünkü bu konuda Türkiyenin en büyük forumu. Ecufastin yaptığı araba geçildiği zaman diğer arabaları tebrik etmiyor muyuz? Şunu unutuosunuz bu forum ecufast kurulmadan önce de vardı.
bu alemde geçmekde var geçilmekde var. trilyonluk bugatti veyron bile geçiliyor :)) bu kadar takmayın yahu.
aslında kimse neden sunu anlamıyor
golf r 106 deneme sebebı o geçer bu geçer degıldı
106 1550 1600 400 hp araba ile yürürmüydü
ama burda denelen araba 400 hp degil
konu farklı yerlere çekilip duruyor
söyle bı durumda var bu kadar n/a şeklinde böyle bir 106 varmı tabiki yok
o zaman tırmalamaya gerek yok
metenolda bassan iş golf geçmeye kalırsa mami abı bi formul bulur senın için ;)
Bu pıyasa nasıl bır pıyasa arkadaş :):):):):):)
başı sonu olmayan yarısları boşverin :) akhisara gelsin herkes 0-402m sıfırdan dikilsin araçlar
orcun doğru yazmış amaç yürüyüp yürümemesiydi egerki mami 1 boy arkasındanda gitse yürümüştür 106 Gti peugeot accısından inanılmaz güzel bir seydir golf r acısındanda kötü bişiy değildir golf un güzel gittiğini burda herkes söylüyor aksini idda eden varmı ? biri diyorki ben sunu yapardım bunu yapardım boşverin herkesin kozları var mami e100 e geçer mesela onun için bir avantajdır bu golf arabayı söker basınc açar avantajdır bu sonuc olarak bence olay sey sudur levent hepinizden diğer söförler varya ben süreyim ıkmık diyen hepsinden iyi sürüyordür eminim çünkü kendi arabası :)
Mamide dener neden denemesin illlaki deneyeceklerdir :)
en sewmediğim mseyi yapmayın Ecufastin sitesiymiş yahu hergün yazıyorsunuz çiziyorsunuz hergün işinizegeldiği zaman bişiyler paylaşıyorsuz ayıp ama ya harbiden çok ayıp Revo geçti biri taşmı koydu ahmet geçti biri taşmı koydu terbiyesizlik yapmayın siteyi çevirmeyin
sitede ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum budamı suc? hadi r..voda supra yapsın paylaşalım ahmette yapsın onuda paylaşalım burası hepimizin sitesi boşuna kişiselleştirmeyin !
106 inanılmaz hızlı gerçekten helal olsun, Golf R zaten çok yakışıklı bir araba ikisine de maşallah.
"Bilinçli yapıldığını idda etmiyorum!" O sırada bişey olmuştur, kadrana bakıyordur, aynaya bakmıştır, dalmıştır, vs..
Bir sorum var; bir arabanın bir arabanın önüne kırması için ne kadar yan şeride geçmesi gerekiyor? Yarısına kadar geçmesi yeterli değil mi? Yani benim sorum araç sahiplerine değil de, "bence temiz, hiç kırmamış vs.." diyenlere.
http://imageshack.us/a/img10/373/hfl2.png
f1 ede geliriz ama kategorilere ince bi ayar cekmek lazım. bizi harcatırsın sen istanbullarda :D
kim ıkmık yapıyo özgün, sen veya mami başkasının arabasınımı sürmüyosunuz ben sürersem methanolu acarım 2kornada bastırtmam rampa aşşagı basmam stg2+ golf R yanında 106 filanda duramaz haberin olsun:heyoo:
Bu olay mami başına gelse o gece yeniden denerdi yada ertesi gün sabahı bunu herkez biliyo.
e100 de yap dbn al özgün 10s altına düşücek mı araba yada golf r sökmeden basıncı avansı kısık halde 9.2yapıyo bakalım onun yanına yaklaşabiliyo mu golf bence çok rahat yakıt basınc ve sökülürse 8.5s görür mübarek adam:)
Ve öyle bir anki,tam kamyon yanından geçmeden olan bir hadise:)Bende çok temiz diyenlere pek anlam veremedim açıkçası,kirli olması için,golf ün üstünemi çıkması lazım:)
Ama 106 sahibi,tümsekten bahsetmiş,doğru olabilir tabi.
Şeridinde de kalsa 106,golf genede geride kalırmış bu sürat aralığında.
Tatlıya bağlanırda,tekrar denerler met li hali ile.
Fark ediliyorsa 106nın önüne kırdığı denilen yerde viraj dönülüyor.106 da dışta kalmış ve dezavantajlı durumda.Bi nebze olsun golf le aynı çizgide viraja girmek için kendini sağa atmış gibi duruyor.Kasti bir durum yok bence.
Ayrıca vagcılarn anlattığı gibi meth bu kadar etkiliyorsa ben de Golf R 'ın geçebileceği görüşündeyim.
işlerimin yoğunluğundan dolayı 3 gündür giremiyordum foruma konu uzamış gitmiş hiç birini okumadım sadece son 2 sayfada gelinen noktaya baktım levent meth. açık değilmiş demiş mamide tekrar deneriz demiş eee sıkıntı yok neden insanlar gerilime sokuyor bu mubarek günlerde insanları. 2 araç sahibinin dışında lütfen yorum yazmayalım uzamasın denensin yeniden videolar koyulsun
AYRICA BURASI ECUFAST in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama BİZ 2006 DAN beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
burası TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MODİFİYE sitesidir ve hiçbir hobi vs. formunda bukadar üye ve onlıne üye yoktur...
özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden almıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun. hee insanların rahatsızlığını anlıyorum
kraldan çok kralcılık yapanlar oluyor zaman zaman ama bu site sahibi özgünle alakalı değildir.
İki tarafda gerekli olan açıklamaları yapmış ama bazıları neden ısrarla defalardır aynı şeyleri söyleyip duruyor ?
Meyve veren ağaç taşlanır, Klasik çekemeyen adetidir! 106 GTI i tebrik ederim.!
dbn nedir kardeşim :) neden sıkıntımı oldu yan yana demelerinde :) yok 2.kornada söylersen leventte basmaz salak değil sürüyoruz evet onlar dsg mi? :) ben vites atim bakımından söylemiştim levent unutabilir neydin den unutmasın ? sen unutmadınmı hiçbişi kafayı yediydin hatırlıyorum :D:D
duramazmı ? resit araba benim değil dua et :) o na bağlar nosuda nos olmaz turboyu baglar gene atlarım senin üstünden ama benim değil ondan dolayı ben sesimi çıkaramıyorum malesef orası mami ile alakalı :) beni enterese etmez bence burdaki leventin hatasını ben söledim yenidende söledim özeldende söledim bana heryol paris :) resit cowboy hahahah
Teşekkür ederim abi yorumlar için :):icon_tup:
Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende:D cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç dört cekerı sökersek ciddi hızlanır bılıyosun, hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı):hahaha:
Hakanla s2000 denerken denedİkden sonra s2000 alıp mami bizi elek etmşti demek insan sevdiği insanların arabası ezılınce sürmek istiyo yada hakkı veremeyınce:)
biz kötü bişey demedık kı 106 alakalı golfr hakkıyla yürümedi rotara cekti sen daha ıyı bılırsın nasıl çektigini
Bu Percussionali başlıklı konular hep böyle iki rakamlı sayfalara yelken açıyor :)
Tanımıyorum ama, bir efsunlu hit oluş durumu var, albüm yapsa hit olur, patlar piyasada gibi geliyor :)
Dün yazdım yine yazayım Reşit arabanı bitir 70-220 deneyelim