Ya benim anlamadığım tek konu, adam ısrarla diğer vid. koyun görelim diyor.
Madem başka vidyo var neden koymuyorsunuz ?
Zaten neyin ne olduğu belli koyun izleyelim bizde, adam bas bas bağırıyo koymuyorsunuz bilmemne diye!
Printable View
Ya benim anlamadığım tek konu, adam ısrarla diğer vid. koyun görelim diyor.
Madem başka vidyo var neden koymuyorsunuz ?
Zaten neyin ne olduğu belli koyun izleyelim bizde, adam bas bas bağırıyo koymuyorsunuz bilmemne diye!
Yaw mami yine geçmiş yok methanol ıvır zıvır bırakın bu konuları maminin aracta aksaklık olsa gecilse emin olun ne oldu NG 106 ya diye ortalıkta sevinç cıglıkları atardınız adam deneme yapti gecti
Aracin ne oldugu önemi yok hızlı olan hızlıdır gecen kazanmıştır bu kadar basit anlamıyorsunuz
Adam her türlü araçla denerim diyor
Maşşallah mami maşşallah NG 106 ya
Evet bende bildiğim için farklı olur dedim. Açıkcası bende utandım, basta soylemeye cekindim olucak iş değil cunku.. Kimseyi daha fazla germek istemiyorum. Tekrardan tebrik ederim. Bir daha denk gelirsek oyle de bakarız, yoksa da saglık olsun...
Uzatmaya gerek varmı sızce şampıyon NG tebrık edın cekılım kenera :)
Madem ıddalısın dersıne calışıp gelıceksın arkadaşım bu işler boyle malesef :)
Sen sınavdan cık aaa ben bu sorunun cevabını bılıyodum yanlış yapmısım de tekrar yapın sınavı hocam de yaparlarmı :))
Mami çok emek verdı cıdden kesesıne bereket :)
Wikipedia ya ng 106 nın videosunu gonderdim :D mami abiyle iletisime geciceklermiş :)
maşallah çok iyiler :)
Olmuş la ölmüşe bulunmaz. Bugüne kadar araba denemiyomusum ben bunu gördüm. İnsanlar konularda niye manyak gibi tartısıyo derdim hep. Megerse işin içine hırs gırıyomus. Dun gece bana guzel bı ders oldu, neyin ne oldugunu gormus oldum. Bende bundan sonra ona gore davranıcam. Cuma gunu reşit abiyle bizde gelir deneriz. Bu sefer bende dersime calısıcam. Tekrardan tebrik ederim sonucta geçildim...
abi dediğim sonuç olmuş :) maşallah abi
Mami başkan Maşallah..
Abı benı karıstırmayın benım sozum mamı ye mamıyle denemden kımseyle sıkmam ben mamıyle denıyom sonra kım ısterse haber verır denerım benım sıkıntım su an vsa onu beklıyorum
Ama dedığım gıbı ılk mammı benım ıcın sozum var cunku
Bence çıkılsın eksiklikler varsa giderilsin yine denensin sonuçta bu işi zevk için yapmıyormuyuz ?
Kimsede konuda denediğim araçla bidaha denemem demiyor anladığım kadarıyla sorun yok haftasonu bence çıkılsın denensin başka araçlarda olursa yanlarında o gün iyi yada kötü olup olmadığını daha iyi anlarlar daha önce denediği araçlarda gelsin yanlarında ;)
herkesi kendin gibi görme,sen olması gerektiği gibi geçseydin ne konu açardın nede video koyardın.çünkü zevkinde adamsın şehir içi okula gidip geldiğin bir araç senin bu R ,ama böyle şeylere karşı önlemini alman lazım...senin bir 106 yı geçmen bir başarı değil bunu unutma.sen geçmiş olsaydın dün, ozaman insanlar şöyle diyecekti (araç sahibide).tabiki R geçecek 400 hp bir araç sonuçta 2.000 motor falan filan...
böyle bir video konulsaydı...yani senin için bir başarı olmayacak tı,nitekimde öyle
sen neyin ne olduğunu biliyorsun.bu hp leri maho dayno söylüyor falcı değil :icon_tup:
Bnm anlamadigim dsg araba gaz fren var arkadas onumu karistiriyor yada yakit basinc sokuk olup 2. Kornadami basilcak masallah ng ye golf de normal gitmis
Reşit abi mami şu an sınıf başkanı ılk başkan yardımcısıyla mulakatı gec sonra mamıyle mulakat :) Şampıyonların asaleti olur ahahah :)
Sen ılk bı benım yamacıma gel :)
8p S3 de brake boost yapamıyordun ,golf r da oluyor mu merak ettim de?
Bu arada tebrikler Mami..
Deneyen araclara tebrikler ancak bazi seyleride pas gecmemek lazim.
Golf R 'da Metanol acikla kapali arasinda en az 7-8 boy fark yapar Leventin 100-200 u nu biliyoruz 9 saniyenin basinda meth acikken ,Meth kapali iken 11 civari cikariyor araba artik timingi retard etmekden yuruyemiyor bunu unutmamak gerek.
Leventle 50 kez denemisizdir hirs yapan bir adam degildir ama kendine gore hakli sebebi meth kapali unutmasi ve bundan oturu tekrar deneme istegide en dogal hakkidir(hos ben olsam bu ortamda bir daha asla denemizdim ya).
Ne yani gectim bittimidir foruma koydum dalgami gecerim bumudur yaris roll hani nerde insanlik dostluk bir sonraki gordugunde merhaba diyecek yuz?
Insanlar yaris yaparken suruculerini gectim saniyorlar oysaki gectiginiz sadece 4 tekerin ustunde duran demir yiginidir.
Herkese iyi sohbetler ..
Cupra DSG mi ?
itb atm 106 gti ile deneme yapılıyor.sonuç bu ise...
yarın turbolu bir 106 piyasaya düşse demekki kimse denemeyecek anlaşıldı merkez.
yaaa:) komik olmayın beyler lütfen 106 yi eziyordunz HADİ golfR çok hızlandı kaç boy geçicek 106yı 1 direkmi ?:)
direk istiyorsanız S3 ü alim gelim sayarız:D