namaz oruc hak getire. alkole verdi kendini bu ara
Printable View
vee evet dün gece tekrar denedik Tünayla ,,filitreyi dediğiniz şekilde söküp orjinale döndü,,,bu sefer bol bol ve uzun uzun bastık ,,,
düzgün çıkan videoları ekliyorum ,,biraz çamur spec oldu ama idare edicez :)
bu arada arabadaki aradaşım Ali biraz ciddi almış durumu bilmediğinden :D Tünaycım sende üstüne alınma zaten senlik bişi yok o co-pilotluk yapmaya çalışmış biraz sadece ;) zaten hiçbir denemede erken geç basmaya bakmadan ikimizde hiç bırakmadık :icon_tup:
2. vites 50km
İbiza Cupra---Astra gtc 2.0T KN siz 1 - YouTube
2. vites 50km (çekime geç başlamış biraz)
İbiza Cupra---Astra gtc 2.0T kn siz 2 - YouTube
3. vites 80km
İbiza Cupra---Astra gtc 2.0T kn siz 3 - YouTube
bu motorlarda bakım performansı çok etkiliyor, ben 5000 km deki stock gti ımla rocco ile denedim, gti 2 kişi rocco tek, ilk basışta fena değildi, yinede iyi hızlanamadım, daha sonra ki basışlarda benim araç şişti ve rocco ile başa baş gittik hatta rocco hafif burun çıkardı, forumda paylaşılmıştı video su, daha sonra sadece yağ ve yağ filtresi değişimi ile araç kendine geldi, yağı mobil 1 esp ile değiştirdim. Video çekerek amatörce 0-100 süresini 6.8 sn civarı hesapladım (video programı ile ilk basış ve 100 e çıkışını salisesine kadar hesapladım). Yağı uzun süredir değiştirmediyseniz değiştirip bakımlarını yaptırıp bir kez daha denemenizi tavsiye ederim. Yine olmazsa yaptığınız bir modifikasyon aracı geri düşürüyor yada asta gerçekten çok iyi gidiyor :) iki aracada maşallah
bu arada fikir vermesi açısından iki aracında stock performans verilerini paylaşıyorum, polo gti da bonus olsun :) Sitedeki bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum.
opel: Opel Astra GTC 2.0 T 200 hp - Specs & Performance
Cupra: Seat Ibiza Cupra 180 hp - Specs & Performance
gti: VW Polo V GTI 180 hp - Specs & Performance
Denemeler gayet zevkli idi Gtc sıkı gidiyor Tünayın çuprada çok iyi aslında sonlara doğru tutunamıyor ama Gtc uzuyor inş. daha iyi olur aracın Allah kaza bela vermesin:)
Maşallah iki aracada ;)
her iki araca da maşallah
görkem gtc harika gidiyor maşallah yakıt değerleri nasıl...
iki aracında bakımla ilgili bi sorunu yok merak etmeyin ;) sizde birazda o kadar fark yaratması ilk kez yağ değiştirmenizde olabilir ;) teşekkürler :icon_tup:
çok sağol abi ,,,locadan en iyi şekilde seyrettin denemeleri :)
teşekkürler Ersel :heyoo:
eyvallah Harun teşekkürler,,,valla yakıt sakin kullanımda bizim 1.6 vectrayla aynı :) 8litre civarlarında,,,full gazlamalı 10-10.5 litrelerde,,,,yani kısaca 9 litre ortalama diyebiliriz ;)
Maşallah ikisinide , Görkem doldur artık şu arabayı inceden:D
GTC yine fena :) opel yapmak lazim gorkeeem :)
maşallah 2 aracada.geçen ki rokko denemesinden sonra tunay ın arabası az geride kalmış ama rokko ağzına kadar dolu olduğundan kaynaklı olabilir.görkemin araba 1.4 tsi ların belası olmuş.1.4 tsi koştursam görkeme bir kaç suprız yapardım ama geceleri rahat uyuyo şu an. :D :D
Kadir abim sağol,,,çıtır çerez yapmak lazım tabi bencede,,,bakalım bi dahaki sezona kalıcaz gibi :)
hahah :D teşekkürler Erhanım,,,demi bi opel alıp yapmak lazım :p ee o yüzden aldık olum yapıcazda elimizden tutan yok var mı senin tanıdığın :hahaha: :D
şaka bi yana şimdilik keyifini alıyoruz işte,,kışın yavaş yavaş ufak ufak birlikte çalışırız üstünde zaten uçak yapmıcaz ya günlük kullanımda biraz daha zevkli hale getircek değerlere getirmek zaten amacım biliyosun :icon_tup:
hhahaha :D demi havada serin gidiyo ne güzel uyuyorum :D sen yapardın valla bi şaka ondan kuşkum yok :) rocco spec olarak öndeydi,,haliyle yolda da öle :) kimseye bela felan olmadık ya öle deme yakın gidebilceğimiz arabalarla karşıklı stres atıyoruz işte ;)
filtre varken cupra daha cok tutundu gibi geldi bana ama maşallah astra iyi gidiyor.
Pek değişmemiş sonuç. :)