Disk kızarması çok iyi ferrarinin :)
Printable View
Disk kızarması çok iyi ferrarinin :)
Gözlerim kör oluyordu izlerken , kapattım yarıda..
Sls 458 videsu çok iyi ama ,ilk video gerçekten berbat bu araçlara sahip bi kişinin en iyi kamerayı kullanaması beni şaşırtıyo ,araçlara maşallah .
Abi niye facebook niçin youtube değil çok zor olmasa gerek
İpaddeyim açılmıyor isyaaaeeeeeeenn :)
Bugün tüm gün Z06yla uğraştığım için ancak yazacak zaman bulabildim...
Öncelikle hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi niyetleriniz için :)
Aslında 2 gopro bir de handcamle çekim yaptı arkadaşlar. Zaten videolarda da dikkat ederseniz çekimler SLSin üzerinden ve son denemede camaro üstündeki gopro görünüyor. Ben dün bu şekilde videoları koyayım istedim çünkü önemli olan araçların gidişiydi ve bugün orjinal videoları alınca HD olarak yeni video eklerim diye düşünmüştüm. Ama bugün videoları da arkadaşlardan alamadım :D
Ben SLSin stock olduğunu duydum, detayını biliyorum dersem yalan olur.
Bu arkadaşların birden çok aracı var hem TRde hem Amerikada, güzel videolar çekip editleyip koyuyorlar...
???? :beuj:
Güzel videolar gelecek, editlenmiş, müziklenmiş HD falan :)
Bunun için de orjinal videoları almam gerek önce :)
Araç güzel yürüyor emeğine sağlık, piste gelecekse yakından görmek isterim.
Ne var ki; ekrandan samara çıkacak diye ödüm koptu :) bildiğin ring videosu :)
Masallah abi.
Teşekkürler :) arabanın yürüyüşüne laf eden arkadaşlar vardı onların kafasında soru işareti olmasın diye de koydum bu videoyu biraz da. Bu arabanın pistte de güzel süre cikartabilecegini söylemiştim bir yerde. Bu perşembe z06yi degil de camaroyu istanbulparka getirsem mi diye düşünmüyor değilim. ..
Video 3310 la çekilip üzerinden hesap makinası edit geçmiş... :D
Araçlara maşallah kazasız belasız...
maslh cok iyi..
normalde eet 458 almali,rakim farkindanda etkilnmstir 458,
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekler için :)
Video ......kent - ......kent arası çekilmiş gördüğüm kadarıyla ..pet'in yanından ışınlanarak geçiyorlar. :) 458 ile çok gez karşılaştım. Aynı kişinin Avendator'u GTR'ı vs... vardı yanlış hatırlamıyorsam... Hakkını veriyor. :) SLS in 458'i geçmesi bence de hayra alamet değil. Bütün araçlara kocaman bir maşallah.
Arkadaşlar alın size doğru düzgün çözünürlüklü video :) İlk mesaja da ekliyorum...
Mercedes SLS AMG vs Turbo 427 LSX Chevrolet Camaro - YouTube
maşallah Armağan sonunda 2 arabada istediğin gibi yürüdü.Emeklerinin ve sabrının karşılığını aldın bence.
Sağlıklı gazlamalar, videolarını keyifle izliyoruz..