Masallah devran,
megan rsle yuruyusunle ilgili yorum yapardim ama R olabilir ondan dolayi cok bisey yazmicam 270 280 lik typer kadar en az olmali senle yurumesi icin bu kadar yaziyim:D
Printable View
Masallah devran,
megan rsle yuruyusunle ilgili yorum yapardim ama R olabilir ondan dolayi cok bisey yazmicam 270 280 lik typer kadar en az olmali senle yurumesi icin bu kadar yaziyim:D
Masallah tebrikler.Yalniz yanlis bilgiler aktarmislar sana oncelikle standarda stage 2 5-6 boydan fazla yapar ve 1.4 basip 260-270 hp olmaz cok daha fazla olur birde nasilmis o peak atip 1.4 redline a kadar :) ben 1.15 peak atip dynoda intercoolersiz filtresiz 265 almistim(dynamicste 240) bizdeki turbo mumkun degil redline a kadar oyle bir basinc tutamaz peak atsa bile o kadar ki o da cok zor.Senin aracini biliyoruz zaten sonuc mantiksiz degil ama megane da bi terslikler var.Mat siyah kaplama mi rs?
Maşallah Devran araban hep kondisyonda
Devranim Msallah kardesim. Araba cok zalim gidiyor.
Devo gsi hunharca ayıklamaya devam ediyor maşallah :)
Astra hiç acımamış maşallahı var.
O stage 2 ise benim araba stage 5 heralde. Kim atmış stage 2 yazılımını. Özgün değil rs tuner olamaz barbaros mu? Stage 1 yazılım diye çıkardığı arabaları görüyoruz basınç stock basınç. Haritanın neresi ile oynadığı belli değil. İntercooler yok ama stage 2. 1.4 o üzerindeki wastegate ile basıp sonuna kadar tutsun buraya konu açarım beni seven yok mu diye. Benim araba 1.1 barda dyno dynamix de 265 verdi. 1.4 de bütün modifik dünyasına kol kucak açarım. Uçmuş o devran.
abi senin araç içi çekimlerin çok iyi ya =)
rsde meth. kapalymış öyle diyorlar :D
Maşallah devran gsı hep formunda ,rs galiba stok hiç tutunmamış stage 2 olsa yine zor tutunur devranın arabaya
maşallah kardeşim
Corludaki mavinin istanbula gitme zamani gelmis. Bu arada astra cok canli masallah
Maşallah araçlara astra güzel gitmiş
devran sabret la gazını alacam :D
bir şartım var sinanda gelsin ama auhuhauhauha :D
mat siyah eski bs filansa biz roll yaptığımızda 200 210lar da iken aynamda farı gözükmüyordu öyle bir fark vardı aramızda hatta bu bilmem kaçyüzmilyon boy farkı ben kaldıramam bu aracı hemen satıyorum dedi ve sonraki hafta sattı.
hatta o sahibinden 4-5 sonraki sahibi dükkanıma geldi araç ve kaputu kaldırdığımda moralim çok bozulmuştu bu kadar kötü durumda rs kaput altı görmemiştim.
tabi bahsettiğim araç ise. birde 18 milyara aldı son sahibi. 18e clio vermezler adama düzgün olursa.
ancak devo astra tabiki çok hızlı muhtemelen düzgün bir rsle denesede geçileceğini sanmıyorum ama bu rsle kıyas almamasını tavsiye ederim. e.bas veya kelalper üstadla denerse daha düzgün kıyas alabilir.
Rs'in specler Xor'un yaptıgı uçurtma bet kuponlarıyla kapışır :)
Maşallah astraya
Maşallah moruk ozlettın kendını