e-tuners remap li 207GT'ler...
207GT stage1 vs 207GT stage2+ vs 207GT stage3 vs DS3 Stage1
e-tuners remap li 207GT'ler...
207GT stage1 vs 207GT stage2+ vs 207GT stage3 vs DS3 Stage1
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
stage1 ds3 iyi gitmis sizde turbo upgrage varmı son denemede sanırım 2 boy kadar öndeisniz bastgınız basınç ne
Teşekkürler.Son denemede önde alan araçda turbo stock(Siyah).Dediğiniz gibi 2 boy civarı fark var.
Araçta Etuners stage2+ yazılım downpipe ,s3 dv ve orta susturucu iptali var.Basıncı şuanda tam hatırlamıyorum 1.2 bar diye kalmış aklımda yalın daha iyi cevap verebilir.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
çok güzel video.öncedende izlemiştim.ds3 vedaiiftaharımein plaka ds3ü laura oralarda görüyorum hep
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Teşekkürler arkadaşlar ds3'ün sahibi lauranın arkasında oturuyor.
HepİcİĞİnİze maŞallah kankalar kazsiz belasiz cezasiz sÜrÜŞler dİlİyorum o cam car daki ÖzgÜr bey de arabasini bİ zahmet Çikarsinda gÖrelİm![]()
jn 607 eskı aracım masalah halen aynı gıdıo yazılımını özgün bizzat antalyada yapmıstı
BAŞTAŞ PERFORMANS
jn nin yazılımı değişti etuners oldu.
Sildik Ahmet o yazılımı, e-tuners dan yaptık yunanistandan direk yazılım geldi, burda kendim yükledim tekrar.
Fena vuruntu vardı ve acayip kesiklik yapıyordu üst devirlerde bi gidio tıkanıyo sonra bidaha açılıyo fln![]()
Allah'dan dagıtmamışız motoru haala kondisyonu cok iyimaşşallah THP prince motorlara.
senden sonra neler neler oldu o aracaantalyaya geldigine göruselim bi aralar.
intercooler, dump valve, filtre, yazılım, coilover, direksiyon alcantra kaplandı vb bastan yeni bi araç yaptık onu
simdi big turbo projesi ve methanol kit geliyor bakalım
ama bıraktıgın gibi haala.. kaç sene oldu bak 51000de almıştım 68000de simdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)