sadece torpıtoyu sevmıs galıbahahah cok guzel bir izlenim saglamıs .. kalafat onemlı degıl işlevsellık onemlı demıs kısaca ve X6 yı hıc sevmedı bence
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Jip işini çok iyi yapamadığını etraftan duymuştum bende asfalt arabası gibi daha çok
Golf MKVII 1.6 Tdi
x6 alıp memnun olan çok az insan gördüm. Bokladıysa haklıdır.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
babamın birtabiri var asfalt jipi diye he işte ondan gerçekten.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
araç 30 yanak lastikli bir arazi aracı.Beklentiler ne yönde olmalı bilmiyorum ama bizde kış için pirelli rft kar lastiği var karda ve buzda limitleri zorlayarak birçok defa denedik.Güvensizlik hissettirecek bir duruma sokmadı.
genelde şehirdeki para avcısı karıların hoşuna giden bi araba x6![]()
Ben X6'nın tasarım amacını tam çözemedim ama aracın sınıfı bence sadece infiniti fx35 gibi yani jip gibi yüksek ama coupe gibi havalı. Arazi kabiliyetleri nasıldır bilmem ama bu kadar para ile en baba gireceğim yol stabilize yol olur zaten. Videoda milliyetçilik olduğu bariz belli. Biraz daha tarafsız bir karşılaştırma yapılsa artı ve eksi yönler net görülür.
Vw Cc & Mk 5 Gti
x6 ya *** atmak için dünyayı dolaşmışlarrange in üstünlüğü tartışılmaz ama kar lastiği olmadan karda gitmiyo videosu çekmek de acımasızlık.. fazla milliyetçiler sevmiyorum bu yüzden..
ha bir de x6 yla yüksek hızda ani manevralar yapsalar sonra da range ile yapsalardı onu görseydik? ya da viraj kassalardı.. çok başarılı bence x6 bu konularda..
milliyetçilik yaptıklarını sanmıyorum, diğer bir çok programlarında alman arabalarını övmüşlerdir ve programlarında bir çok defa "almanlar araba yapmayı iyi biliyor" lafını duymuşumdur. Program araba programından çok komedi şova yönelik olduğu için genel olarak bazı şeyler abartılır. Çok sevdiğim bir programdır, hiç bir bölümünü kaçırmam![]()
bu adamin egosu adamin cileden cikartiyor cidden... Range sahnesi ise tam cocuklukelbette bi land rover degil ama su adamlarin g.t kalkikligiyla genis genis, ciddiyetsiz testlerini hakli bulanlari da anlamiyorum. Sirf BMW degil cogu araca karsi boyle bir camur atma egilimleri var adamlarin. Izlemiyorum artik o yuzden
///Mürüvvette endaze olmaz.
x6 gerçekten jip gibi değil. iç kabin hacmi , kullanışlılığı falan sıfır. fakat genel tasarım olarak bakınca muhteşem duruyor. tabi bu bir jipi almak için yeterli değil.
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)