Printable View
Alıntı: Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Yok abi metoda 1deymis. aynen abıcım deneme degıldı zaten oylesıne basmıstık teche bıle gelmıs vıdeo bılal kardesımız cok sever ul yı bılırım
Alıntı: Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı maşAllah eskişehir tayfaya , videolar yenimi bazısında montla gördüm sizi sanki :D 2 sı eskı sevkıyle olan yenı hacım
Alıntı: Fatih YİGİT Nickli Üyeden Alıntı ;)Maşallah araçlara sıkıldıkça böyle deniyoruz arabalarımız hızlı sevkinin arabası giderli ama ul de öyle daha sağlıklı videolar bekliyoruz :icon_tup: Su akhisar gecsinde abi denemeler devam eder akhisara kadar deneme yok kirariz falan aman aman :) Alıntı: tdipower Nickli Üyeden Alıntı maşallah araçlara keyifli denemeler olmuş :) şevkii ankaraya gelirsen golfle sıkalım ne kadar tutunuyorum görmek istiyorum :D:D:D Geheheh sakaci cocuk senii :) basariz kanka ne kadar tutuncam bakalim sana dumanina :))
Alıntı: ccesk Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Arkadaşlar güzel denemeler olmuş zorla UK yla uğraştırcaksınız beni :) abi uğraşmadıgın hata :D :D