GGN40 Nickli Üyeden Alıntı
Bak abi geçen seferki denemede de aynı seylerı yaptın , Geçen seferki denemede debriyajım kacırmıstı, kaçırdığı halde ayagımı gazdan çekip terar bastıgım halde gectim bunlaru biliyorsun?
Korhan abi görünce yazar 2.0 barda debriyaj kacırınca 1.85 e kısmiştık, fakat gene kaçırdı. İyi niyetli olarak bu denemede de sana referans olsun diye 1.85 bastım. Arabamın 2.2 bara kadar ayarı var!! Bunu herkes bilir, Eğer amaç geçmek olsaydı, brake boost da ögrendik :) Yukarıda da sana yapmıycagımı söyledim? Ayrıca aracının süresini sen kendin köprunun ustunde 5.7 dedin diye ben yazdım. Diğer konu ise; bak tam giderken ben öyle birşey demedim, uzunda fark acılınca kac boy oldugunu konusurken, video var ordan bakarız abi dedim, Sen yanlıs anlamıssın. Abi emin ol sen gercekleri görmek istemiyorsun, yoksa sende biliyorsunda neyin ne oldugunu da..Doğrular nedir Abi ? tekme tokat basıyordun? ne gaz kestin nede gec bastın? Sen iyi niyeti su istimal ediyorsun. Biz bir kerelik yarısa araba hazırlamayız. Arabam 5 senedir bu sekilde. Videolar gelsin izliyelim o zaman konusalım. eger hala bir sıkıntı olursa da, ikimiz de ankaradayız yüz yüze konusalım. Sen de nosunu doldur istersen, ben 1 saatte nos baglatırım, 2.2 bar açarım amacım geçmek olur! Telefonumu biliyorsun, arabam kapımın onunde 5 dk önce haber vermen yeter.