kadran 180 lik den degil dimi :D
senin yorumuna bişey diyemem ve her zaman saygı duyarım bilirisin abi
ama insallah deneme olursa izleyelim derim :icon_tup:
Printable View
İzlen maşallah kardeşim. Corvette de fena gidiyor.
Ben açıkcası iki tarafında istediği şekilde istediği devirde temiz bi şekilde tekrardan basması taraftarıyım. İzlenin arabayı 2.2 de merak ediyorum açıkcası :)
Tahmin yürütüyorum
Corvette nossuz 600hp STI 550hp vardır sanırım
100mph öncesi optimum şartlar olmadıkça lastik ısısı yol ısısı vb corvette ancak dans eder o lastiklerle
Halböyleyken corvette in patinaj yapıp sonrasındada yakalayamaması gayet normal geldi bana neden bu kadar sorun oldu?
Ha konu Corvette STI yı geçecekse eğer her iki arabada maksimumu yapar bir daha denerler.
Yanılmıyorsam z06de 2 stage nos var
Şanzıman ve defransiyel oranları standarttı galiba
Z06 önce kalın yanaklı bir DR alır start önceside güzel bir burnoutla ısıtır
sonra 3. vites 70mphden stage 1 150shot stage 2 150 shot şeklinde gazlarsa STI ın gt35 + nos yakıt vs de yapsa geçebileceğini sanmıyorum.
ama bu yarış için sonuç normal gibi geldi bana STI a tebrikler
Armağanla beraberdik roll öncesi, bana arabanın durumunu görmek istiyorum pist öncesi dedi, sonuçta yapılanlar araca ne kadar etki etmiş ona bakacaktı, geçtim geçildim diye bir derdi yoktu...
GGN nin 3 yıl önceki setupında olmadığını düşünüyor Armağan olay bu, sen geçtin o geçti değil, yaptıklarını tartamadığından şikayetçi... dün baya konuştuk, her iki araçta da dünya kadar emek ve para var, ikisine de maşallah diyorum...
Ortada soyle bir yanlis anlasilma soz konusu olabilir yani ben oyle anladim.
Armagan bey Izlene arabnin ayni gidip gitmedigini sormus(yani ayni setup ayni yakit ayni basinc ayni avans vs veya farkli ayar veya setupla ayni dbn sureleri vs) ama Izlen de arabnin setupinin ayni olup olmadigini sorulmus sanabilir ki bence gayet dogal.
Ki zaten turbo arabalarda setup ayni olsa bile basinc avans ve yakita gore alinan gucler turbonun geldigi yerler coooook degismektedir. Korhan abi de zamaninda bunu baska bir subaru forumunda uzun uzadiysa anlatmis ve bu algilayisa gayet sitem etmisti. Yani bi arabada gt 35 var diye illa o turbonun cfm inin 10 kati krank gucu alinmiyo o arabadan. Ayar avans basinc yakit da cok onemli.
Forumdan Halil Çakır bilir, Yiğitte bilir 2 Subarum Oldu biri 0 aldığım 2005 Legacy 3.0R 250hp bone stock bindim bitek AVK nin 336mm taktığı Brembo ön fren kiti vardı çünkü durmuyordu alet standart fren sistemi berbattı, diğeri Yiğitin forester ile aynı ve Techturkey Formundan arkadaşların Ankaradan gelip aldığı 300hp civarındaki Subaru Froster S-Turbo (project01 de yapılan) Tork garaj Korhan beyde bilir aracı saolsun bi çok parçasını Tork garaj tedarik etmişti yapılırken. Şuan 96 model Pontiac Trans-** ws-6 hoby aracım olarak duruyor, oldukça soft bi setup var üstünde K&N cold air induction kit Kooks headers compo cams cc503 egzantirikler vs atmosferik 375hp çıkarıyor, bana göre Subaru kalkarken alabilir normal ama Armağan beyin araba tutunduktan hiç bir şansı yok yüksek sürratte Corvette karşısında, muazzam olmuş bu arada Armağan bey Z06 tebrik ederim
şimdi bindigin subarularla yada guclerle ggn nın aynı marka arabaya bile girmeyecegını bılıosundur heralde.transam ın var dıye de corvet milliyetciligi yapmaya gerek yok.neye göre konustun niye konstun böyle bişeyi yap bi bilimsel bi kaç bişe bizde ogrenelım.senin arabanın fren kiti falan ne alaka konuyla
Hadi bakalım hodri meydanı vtanju okumasın anında reste rest der valla :D
Ben zaten yukardada bu yarışda subaru geçmiş bana göre geçmeside normal ama maksimum ayarlarda corvette alır diyorum.Bir nevi halamın bıyığı olsa amcam olur durumu.
Legacy nin fren kitini bone stock olması dışında tek modifikasyonu diye yazdım çünkü diğer subarum forumdan Suat ve Fuat kardeşlerin aldğı TR de Yiğitinkiyle beraber en yüklü Forster S-Turboydu, subaru her modeliyle çok sevdiğim bir markadır, bunları yazmamdaki sebep iki markayıda uzun süre kullanmış bir insan olarak edindiğim tecrube dir, amerikanın derdi bitmez evet ama modifiye edilmiş bir LS7 yi de dediğim gibi kalkış değil ama üst sürratte impreza zor geçer, niyetim corvette milliyetçiliği yapmak değil bir tanı ortaya koymaktı,devir çeviren 7000cc lik V8 makine kolyından geçilmez , buda trans ** la ilgili ornek 1200hp Turbo T/A vs ALL - YouTube
yav tabiki ornekler olabilir tabiki hızlı gidebilir senin araban da yapılırs cok hızlı olabilir orneklerını ve vs06 yı da bilirim.corvetide bilirim ama sen direk yapıştırdın geçer diye.adam yazmış oraya 290a kadar yok hani ne zmn geçecen diye.sende uzunda geçer diyosun peşine.tabiki uzun var uzun var şanzumanı bıterse subarunun geçer.ama su an ıcın gecemıyo işte aha gordugun uzere yani
Teşekkür ederim :)
Sonuç olarak benim için orada önemli olan Z06nın ne kadar geliştiğiydi, bunu göremedim konu bundan ibaret. Gerisi benim için önemli değil, herkes gelebilir, herkesle deneyebilirim. Derdimin o gün geçilmek olmadığını hala anlamayan varsa artık yapacak birşey yok :)
İzlen herzamanki gibi iyisin kardeşim sanada GGN'ye de corvette'ye de Tork'a da kocaman maşallah emeklerinize sağlık.
Gerçekten iki aracada Maşallah giderleri konusunda hiç kimsenin söyleyeceği bir şey olmaz ama burada yanlış olan şu biri bana araçta değişiklik var mı? diye sorsa temel değişikliklerden bahsederim örneğin;turbo,yakıt,nos vs..yani izlen şöyle mi? demeliydi ''abi senin ile yarıştığımızda debriyajım kaçırıyordu şimdi kaçırmıyor falan mı?..aslında korhan kardeşim gerekli en güzel yanıtı vermiş çünkü:değişmeyen tek şey değişimdir.Bu arada yeni ölçüm tarzı subaru sti GGN :) :)
Not: tork garajda z06 gördüğümde hayran kalmıştım,tekerine taş değmesin....
Tesekkurler :) yalnız ben araçta degisiklik var mı, ayni gidiyor değil mi diye sordum z06nin eski haliyle karsilastirmak istiyorum dedim. Derdim geçmek olsa durum farklı olurdu... yani bana deseydi ki o gün debriyajım kaçırıyordu üstüne yakıt ve ayar farkı var yaklaşık 8-10 boy fark var, bu da bana yeterdi...