ben genelde yazmiyorum artik deneme basliklarina ama bu konuya birseyler yazma ihtiyaci duydum.
izlenin arabasi 4 yil onceki haliyle tamamen ayni, sadece ufak eksikleri tamamlandi, misal yag sogutucu, radyator.
yakiti ve ayari degisti, tabi ki 4 yil onceki haline gore bir miktar iyi gitmesi gayet normal cunku 3 yilda cok deneyimler, tecrubeler edinildi.
en basiti izleninde ilk denemesiydi 35 li setubi ile 3 yil onceki deneme, dolayisiyla pilotajdan bile cok sey degismistir.
armagan senin arabanda iyi gidiyor, masallah. bu isin dogasinda hirs var, rekabet var kimse aylarca arabasini yatirip, binlerce dolar para harcayip, gecenin bir korunde bir suru risk alip otobana denemeye gecilmeye cikmiyor, herkez gecmek icin cikiyor. gecmekte var , gecilmekte ama denedikten sonra arzu edersen tekrar deneyelim, bir sikinti var mi dendiginde yok problem yok denildiyse burdada tebrik etmek, 3 yilda ayni setupla araba hizlanmis demekten baska birsey soylememek yakisandir.
sonuc olarak punduna getirip gecip basip gitme yok, bizde olmaz zaten oyle birsey sorariz problem var mi, deneyelim mi bir daha diye her zaman taniyanlar , deneyenler bilir.
simdi sana dusen, izlen seni nossuz niye gecti, arabanda veya sende nerde problem var onu tespit edip, gerekli gelistirmeyi yapip ayni hatayi tekrarlamamak, iste tecrube budur zaten