User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
100 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: GGN STI vs Armageddon Z06

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben birşeyi merak ediyorum bu kesici olayı neden rollingin tekrarlanmasına sebep ? Dragta kesici olunca tekrarlanmıyor sonuçta. Düzgün vites atsın taraflar madem öyle. Olay 600 hp araba yapmak değiil bence.
    drag ile roll olayları birbirinden kural hak hukuk olarak farklı rollde eğer gerçek sonuc görmek için basılıyorsa şartlar makul derecede eşit olmalı. kesiciye girdiğinden ötürü bi yavaşlama v.s. olacakdır .

bu arada iki aracada maşallah izlen'in 2 sene önce izmitteki performansı hala aklımaddır
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drag ile roll olayları birbirinden kural hak hukuk olarak farklı rollde eğer gerçek sonuc görmek için basılıyorsa şartlar makul derecede eşit olmalı. kesiciye girdiğinden ötürü bi yavaşlama v.s. olacakdır .

bu arada iki aracada maşallah izlen'in 2 sene önce izmitteki performansı hala aklımaddır
    hacım işte ben ona karşıyım. madem maksat nihayi sonucu görmek, o zaman dbn ölçülerek yarışılsın. olay yolda görmekse bence şoför faktörü min olmamalı. burda olay sadece araba yapmak ve hangisi güçlü görmek gibi oluyor. öyleysede yola çıkarmanın mantığı yok. yola çıkarıyorsanda krallar gibi kullanıp kesici mesici sarması vs si herşeyi sonucu etkilemeli.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacım işte ben ona karşıyım. madem maksat nihayi sonucu görmek, o zaman dbn ölçülerek yarışılsın. olay yolda görmekse bence şoför faktörü min olmamalı. burda olay sadece araba yapmak ve hangisi güçlü görmek gibi oluyor. öyleysede yola çıkarmanın mantığı yok. yola çıkarıyorsanda krallar gibi kullanıp kesici mesici sarması vs si herşeyi sonucu etkilemeli.

sende haklısın onat. en temizi bu olsa gerek ama buda bizim türk kültürümüze aykırı gibi geliyo bizde arabalar yan yana gelecek (et ete değicek hesabı)
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birşeyi merak ediyorum bu kesici olayı neden rollingin tekrarlanmasına sebep ? Dragta kesici olunca tekrarlanmıyor sonuçta. Düzgün vites atsın taraflar madem öyle. Olay 600 hp araba yapmak değiil bence.
    Çünkü dragda iddia var ogünku denemede en azından bende iddia yoktu. Yukariyi okursan z06yi ilk aldığımda denedigim araç olduğu için referans olmasi için bir daha denemek istediğimi yazmıştım.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah her iki aracada.
    Drag ile rol bencede farklı,genelde arkadaşlar arasında yada arkadaşlar vasıtası ile yapılıyor rol.Naz ve rica girince devreye bir daha denenmesi normal,vites kaçışlarında ve denenmelide.
    Böyle hızlı araçların sahiplerininde hoş görüde hızlı olması lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben genelde yazmiyorum artik deneme basliklarina ama bu konuya birseyler yazma ihtiyaci duydum.

izlenin arabasi 4 yil onceki haliyle tamamen ayni, sadece ufak eksikleri tamamlandi, misal yag sogutucu, radyator.
    yakiti ve ayari degisti, tabi ki 4 yil onceki haline gore bir miktar iyi gitmesi gayet normal cunku 3 yilda cok deneyimler, tecrubeler edinildi.

en basiti izleninde ilk denemesiydi 35 li setubi ile 3 yil onceki deneme, dolayisiyla pilotajdan bile cok sey degismistir.

armagan senin arabanda iyi gidiyor, masallah. bu isin dogasinda hirs var, rekabet var kimse aylarca arabasini yatirip, binlerce dolar para harcayip, gecenin bir korunde bir suru risk alip otobana denemeye gecilmeye cikmiyor, herkez gecmek icin cikiyor. gecmekte var , gecilmekte ama denedikten sonra arzu edersen tekrar deneyelim, bir sikinti var mi dendiginde yok problem yok denildiyse burdada tebrik etmek, 3 yilda ayni setupla araba hizlanmis demekten baska birsey soylememek yakisandir.

sonuc olarak punduna getirip gecip basip gitme yok, bizde olmaz zaten oyle birsey sorariz problem var mi, deneyelim mi bir daha diye her zaman taniyanlar , deneyenler bilir.

simdi sana dusen, izlen seni nossuz niye gecti, arabanda veya sende nerde problem var onu tespit edip, gerekli gelistirmeyi yapip ayni hatayi tekrarlamamak, iste tecrube budur zaten
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü dragda iddia var ogünku denemede en azından bende iddia yoktu. Yukariyi okursan z06yi ilk aldığımda denedigim araç olduğu için referans olmasi için bir daha denemek istediğimi yazmıştım.
    armağan abi sana yazmadım yanlış olmasın ben genel olarak kurala atıfta bulundum. sizin aranızdaki mevzu zaten bana düşmez.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrarlanmasına sebepse bile tekrarlamayıp gelip burada sayılmaz ne demek
    Bidaha deneseydiniz o zaman boşuna tartışma olmazdı. Hep aynı şey oluyor otobanda muhabbet yarım kalınca forumda içini döküyor millet sonra anlaşmazlıklar oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben genelde yazmiyorum artik deneme basliklarina ama bu konuya birseyler yazma ihtiyaci duydum.

izlenin arabasi 4 yil onceki haliyle tamamen ayni, sadece ufak eksikleri tamamlandi, misal yag sogutucu, radyator.
    yakiti ve ayari degisti, tabi ki 4 yil onceki haline gore bir miktar iyi gitmesi gayet normal cunku 3 yilda cok deneyimler, tecrubeler edinildi.

en basiti izleninde ilk denemesiydi 35 li setubi ile 3 yil onceki deneme, dolayisiyla pilotajdan bile cok sey degismistir.

armagan senin arabanda iyi gidiyor, masallah. bu isin dogasinda hirs var, rekabet var kimse aylarca arabasini yatirip, binlerce dolar para harcayip, gecenin bir korunde bir suru risk alip otobana denemeye gecilmeye cikmiyor, herkez gecmek icin cikiyor. gecmekte var , gecilmekte ama denedikten sonra arzu edersen tekrar deneyelim, bir sikinti var mi dendiginde yok problem yok denildiyse burdada tebrik etmek, 3 yilda ayni setupla araba hizlanmis demekten baska birsey soylememek yakisandir.

sonuc olarak punduna getirip gecip basip gitme yok, bizde olmaz zaten oyle birsey sorariz problem var mi, deneyelim mi bir daha diye her zaman taniyanlar , deneyenler bilir.

simdi sana dusen, izlen seni nossuz niye gecti, arabanda veya sende nerde problem var onu tespit edip, gerekli gelistirmeyi yapip ayni hatayi tekrarlamamak, iste tecrube budur zaten
    Korhan orada dönen muhabbeti tam bilmiyorsun. Orada ben izlene "araban ne durumda aynı mı yürüyor, biliyorsun ben z06yı aldıktan sonra epey şey yaptım farkı görmek istiyorum" dedim. Bana dedi ki "abi herşey aynı, sadece o zaman toluen koyuyordum şimdi ethanol var, aşağı yukarı aynı gidiyor" dedi. Arabası en az 10 boy iyi gidiyor. Bu da bana referans olamadı. Eğer derdim İzleni geçmek vb olsaydı, dediğin gibi hırs yapsaydım ona göre davranırdım, emin ol o geçtikten sonra da yeniden deneme isterdim devir kesiciye sokmuşken. Benim orada kızdığım arabası bana referans olamayacak olmasına rağmen o şekilde bana söylenmesi, ikincisi de hiçbirşey yokmuş gibi buraya gelip "güzel bir deneme oldu" vb yazması. Karşındakinin kesiciye soktuğunu falan biliyorsun neye göre güzel bir deneme oluyor? Bir yerlerde bir yanlış anlaşılma var en iyi ihtimalle...

Ben o gece denemek için 2 kişiyle konuştum. Birincisi SLSi olan Arel, ikincisi de Suprayla denemek için Cenk. Arel'i geçerim diye düşünüyorduk zaten onunla denemek istememdeki neden haftasonu Camaroyla SLSi denediğimiz için Camaro-Z06 karşılaştırmasını bir nebze görmekti. Cenkle de konuşmuştuk önceden denemek için sözleştik. Önceden yazdığım gibi Cenki geçmek gibi bir iddiam yoktu. Ben hız konusunda Camaroya daha çok güveniyorum. O gece Arelle deneyemedik bile....

Neyse birbirimizi anladık heralde, daha uzatmanın da alemi yok. Sonuç olarak evet, bir daha denemeye gerek yok dedim ve böylece "güzel bir deneme" olarak bu vdeoyu kabul etmiş olmuşum, bu gerçekten tecrübe oldu

STIın ayarı vb çok iyi olmuş, güzel yürütmüşsünüz maşallah

Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrarlanmasına sebepse bile tekrarlamayıp gelip burada sayılmaz ne demek
    Bidaha deneseydiniz o zaman boşuna tartışma olmazdı. Hep aynı şey oluyor otobanda muhabbet yarım kalınca forumda içini döküyor millet sonra anlaşmazlıklar oluyor.
    Tüm konuyu okudun mu? Ben sayılmaz mı demişim?

Ben o gece gsxr-1000 geçiyorum Z06yla, sonra stia geçilip sayılmaz diyorum, buna indirgiyorsun olayı... Bu kadar basit değil...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayretler içindeyim yazmıcaktım okudum şok oldum Armağan beycim! Neler yazmıssın neler.. Orda hiç öyle bi ortam yoktu ya noldu birden böyle aslan kesilmissin neden böyle yaptın sen? İzlen gereken ve yazılması gereken herşeyi yazmış yukarda Allah var beni bile şüphe ettiricen kendimden orda olmasam gözümle görmesem İzlene kızıcam niye konusturuyosun diye ama çocuğun gram suçu yok vallahi ve ben o kadar özen gösterdim ADALETLİ olsun gerçek güçleri görelim kandırmayalım birbirimizi diye hırs olsa inan o fark değişirdi. Devir konusunada deyinmek istiyorum 90 km den bastık daha napak 500 den mi basalım yani?? Duruncada konustuk zaten bahsi bile geçmedi burda yazdıklarının bi çoğunun, hatırlatmak için söylüyorum senin aracındaki go-pro nun önünde konustuk herşeyi kaydetmiştir herşeyi sen kendin bi aç izle dinle. Burda da kimsenin hiç bişeyi ıspatlama zorunluluğu yok bence mahkeme deyil burası asmazlar bizi yani biraz sakin ve dikkatli olalım derim ben! Bide şunu anlamıyorum ben birbirinize telden msj ceker gibi forumun ortasında konusuyosunuz neden ya herkes herkese ulasabilir bence, Uzatıp çirkinleştirmeyin kendinizide bu konuyuda yazmak yerine telde konusun yada bulusun biyerde böyle saatlere surmez emin olun. Herkes kocaman adam bu ne ya..
    ...HOŞÇAKALIN...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CML Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayretler içindeyim yazmıcaktım okudum şok oldum Armağan beycim! Neler yazmıssın neler.. Orda hiç öyle bi ortam yoktu ya noldu birden böyle aslan kesilmissin neden böyle yaptın sen? İzlen gereken ve yazılması gereken herşeyi yazmış yukarda Allah var beni bile şüphe ettiricen kendimden orda olmasam gözümle görmesem İzlene kızıcam niye konusturuyosun diye ama çocuğun gram suçu yok vallahi ve ben o kadar özen gösterdim ADALETLİ olsun gerçek güçleri görelim kandırmayalım birbirimizi diye hırs olsa inan o fark değişirdi. Devir konusunada deyinmek istiyorum 90 km den bastık daha napak 500 den mi basalım yani?? Duruncada konustuk zaten bahsi bile geçmedi burda yazdıklarının bi çoğunun, hatırlatmak için söylüyorum senin aracındaki go-pro nun önünde konustuk herşeyi kaydetmiştir herşeyi sen kendin bi aç izle dinle. Burda da kimsenin hiç bişeyi ıspatlama zorunluluğu yok bence mahkeme deyil burası asmazlar bizi yani biraz sakin ve dikkatli olalım derim ben! Bide şunu anlamıyorum ben birbirinize telden msj ceker gibi forumun ortasında konusuyosunuz neden ya herkes herkese ulasabilir bence, Uzatıp çirkinleştirmeyin kendinizide bu konuyuda yazmak yerine telde konusun yada bulusun biyerde böyle saatlere surmez emin olun. Herkes kocaman adam bu ne ya..
    ...HOŞÇAKALIN...
    Cemil Bey, Allahaşkınıza tüm gece İzlenin dibinde miydiniz Opette sordum İzlene en az 2 kez, sen yoktun etrafta o zaman, ayrıca köprü üstünde de sordum. Orhan da duydu hatta o da İzlenin yanındaydı ben sorduğumda. Birden aslan falan kesilmedim tabi, iki araba köprüden aşağı birlikte indikten ve sağa döndükten hemen sonra rahatsız oldum, deneme sonrası yanınıza geldiğimde de aklımdakileri söyledim zaten, deneme sonrası araban aynı mı diye sormadım, sordum da demedim hiçbir zaman o yüzden goproda çıkmaz tabi Orada sadece yeniden denemek istemedim, keşke isteseymişim.

Derin yanımdaydı, 40-45 milden bastık diyor, yani 65-70 km, 90 değil.... Videodan da belli çok geç başlıyoruz. Ben daha 4ü bitirmeden (6000 devirde) de bitirmişiz denemeyi ne zaman arkadan gelip geçecektim.... Çok mu yüksek sürat oluyor da bırakmışız?

Neyse video gelir heralde yakında Derin bitirmek üzere bildiğim kadarıyla.

İzlenle demek ki iletişim bozukluğu oldu diyelim, ben araban aynı mı gidiyor dedim daha denemeden, o da arabam aynı setupta demek istedi heralde.... Konuyu daha da uzatmanın anlamı yok Herkese iyi akşamlar...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    armagan abi bence bişey açıklamana hiç gerek yok sti deneme sebebi ile senın deneme sebebın çok farklı yönde o aracın senı geçme sansı yok zaten bence ayrları biz gözden geçir güzel bir video yap araç içinede ve tekrar dene sonuç belli olsun ..
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    armagan abi bence bişey açıklamana hiç gerek yok sti deneme sebebi ile senın deneme sebebın çok farklı yönde o aracın senı geçme sansı yok zaten bence ayrları biz gözden geçir güzel bir video yap araç içinede ve tekrar dene sonuç belli olsun ..
    Şaka mı yapıyosun? Beni geçme şansı yokmu? İlk geçtiğimde debriyajı yaka yaka geçtim, 2 gün önce de 290 a kadar bastım, sen rahat ol. İnsanlar hayal görüyor, söylediklerini unutuyor. Herşey ortada da.. HALA SÖYLÜYORUM ALKOL HARICINDE ARACA EKSTRA BİRSEY YAPILMADI , SANA REFERANS 3-4 BOY GEÇİLMEK OLDU. sENİN KEYFİNE GÖRE REFERANS AYARI VERİCEK DEĞİLİZ. BU KADAR DERT EDİCEĞİNİ BİLSEYDİM 1.4 BARDA DENERDİM.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nos basarak demek istedin sanırım
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cemil Bey, Allahaşkınıza tüm gece İzlenin dibinde miydiniz Opette sordum İzlene en az 2 kez, sen yoktun etrafta o zaman, ayrıca köprü üstünde de sordum. Orhan da duydu hatta o da İzlenin yanındaydı ben sorduğumda. Birden aslan falan kesilmedim tabi, iki araba köprüden aşağı birlikte indikten ve sağa döndükten hemen sonra rahatsız oldum, deneme sonrası yanınıza geldiğimde de aklımdakileri söyledim zaten, deneme sonrası araban aynı mı diye sormadım, sordum da demedim hiçbir zaman o yüzden goproda çıkmaz tabi Orada sadece yeniden denemek istemedim, keşke isteseymişim.

Derin yanımdaydı, 40-45 milden bastık diyor, yani 65-70 km, 90 değil.... Videodan da belli çok geç başlıyoruz. Ben daha 4ü bitirmeden (6000 devirde) de bitirmişiz denemeyi ne zaman arkadan gelip geçecektim.... Çok mu yüksek sürat oluyor da bırakmışız?

Neyse video gelir heralde yakında Derin bitirmek üzere bildiğim kadarıyla.

İzlenle demek ki iletişim bozukluğu oldu diyelim, ben araban aynı mı gidiyor dedim daha denemeden, o da arabam aynı setupta demek istedi heralde.... Konuyu daha da uzatmanın anlamı yok Herkese iyi akşamlar...
    Ben 290 takriben söylüyorum, 6 . vites 7500 devirde gazdan çektim, 3 vitesten 65 ten mi basıcam O kadar da kaale almamazlık yapmayız Ben hep aynı şeyi söyledim güç anlamında alkol den farklı birsey yok!

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya yazmak istemedim ama yaZıcam

İzlen in arabası şakaya alınacak bi araba değil şimdiye kadar gördüğüm en iyi 35li araba burdada kendisi ile deneme şansı buldum ve denedikten sonrada herkese söyledim ogünkü denemelerde iki araçtada aynı ayarda iki şöför olsa iki araçta birbirini geçemezdi

İzlen konuna yazdım aramız biraz kırık olabilir ama araban gerçekten hızlı arabada emeği olan herkesi tebrik ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam arkadaşlar konu yeniden hortlamasın tamam. İZlenin setup aynı sadece yakıt ve ayar değişik, bu yeterince açıklayıcı zaten. Orada yanlış anlaşılma oldu. Uyumam lazım yarın çok daha önemli pist günüm var
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka mı yapıyosun? Beni geçme şansı yokmu? İlk geçtiğimde debriyajı yaka yaka geçtim, 2 gün önce de 290 a kadar bastım, sen rahat ol. İnsanlar hayal görüyor, söylediklerini unutuyor. Herşey ortada da.. HALA SÖYLÜYORUM ALKOL HARICINDE ARACA EKSTRA BİRSEY YAPILMADI , SANA REFERANS 3-4 BOY GEÇİLMEK OLDU. sENİN KEYFİNE GÖRE REFERANS AYARI VERİCEK DEĞİLİZ. BU KADAR DERT EDİCEĞİNİ BİLSEYDİM 1.4 BARDA DENERDİM.
    ben sakaları severim

evet armagan abi motorla denediği sartla senle denerse 2.2 bassan seni geçer
    hayel dünyasında yaşama uc ile denemenide biliyorum uc ninde giderini biliyorum

bide denemeye 100 110 gıbı başlarsanız daha adil olur arka iterli o güçteki aracı yolla tutmak yada 2 den 3 atmak o kadar basit degil

ben armagan abinin yerinde olsam 110 aşagıya gaza dokunmam bile
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sakaları severim

evet armagan abi motorla denediği sartla senle denerse 2.2 bassan seni geçer
    hayel dünyasında yaşama uc ile denemenide biliyorum uc ninde giderini biliyorum

bide denemeye 100 110 gıbı başlarsanız daha adil olur arka iterli o güçteki aracı yolla tutmak yada 2 den 3 atmak o kadar basit degil

ben armagan abinin yerinde olsam 110 aşagıya gaza dokunmam bile
    Orçun 4 çeker bi araba 100-110 gibi basması normalmi ?
    İyi o zaman sıfırdan kalksınlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)