Trafigin daha az oldugu bir saatte ya da trafige kapalı bir alan da denerseniz yine Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Görüntü tehlikeli.
Printable View
Trafigin daha az oldugu bir saatte ya da trafige kapalı bir alan da denerseniz yine Allah'ın izniyle bir şey olmaz.Görüntü tehlikeli.
Giorgi mezardan cıkıp gelecek Veliaht'ım işte budur diyecek :D
güzel hareket :bravo:
tehlikeli işler yapma tarık :)
amg serisinden başka hiç bi merco ya yan gitmek yakışmıyor
Caktirmadan diff i mi kaynattin?
Otomatik vites ve open diff ile cok basarili, altyapisi olan bir araba kullansan duz gitmicen valla
Tebrik ederim, dikkatli ol
takaşi adamım kar yagsın beklıyorum e320yi :D
giorgi görseydi bunu oturur ağlardı valla
güzel valla helal olsun .ama gözünü seviyim dikkat et
ey maşallah. böyle birkaç video daha çekersen e36 yerini clk'ya bırakabilir tarık. çok da güzel olur.. :)
tebrikler, gemi gibi dönüyor namussuz. cidden yakışmış bu iş araca.. eline ayağına sağlık.
sizin gibi gençleri ivedik göbeğinde görmek isteriz :D
tehlikeli trafikte yapmayın bari kayıp birine vursan ne olacak ?
körfez incar videoları yok mu la diğer arabanın onlar güzeldir:D
Icerideyken baya rahatim ya "islik cala cala yanliyoruz panpa" ahaha
Ben adami cok benimsedim, ben onu gorunce "aha abim, babam, kardesim" falan oldum :D
Yok be bro keske kaynakli ve manuel olsa :)
Araya bi MINI daha koyup sonra daha musait bir araca gecicem Allah'in izniyle :icon_tup:
sene 2008'di la E320 ile ilk piste ciktigimda, hey gidi.. :hahaha:
Yok yok elimde olsa ben E36 M3 isterim, inan ne videolar cikar onunla, bununla tum kabiliyetlerini sergileyen bir video hazirlayayim, onun uzerine x2 yapilir E36 ile :D
Bir kere yagmurda yonca donerken fazla kacirip spin atmam disinda daha kontrol kaybetmedim cok sukur, her sey toleranslar dahilinde oluyor :)
Yok haci hic cekmemistim ya, akillarda kaldigimizla kalalim yeter :D
Olm körfez'de çekeydin efsane olurdu, e320 ile start finish sonu viraja koparta koparta girip gidişini unutmuyorum :D
Tabi sen düzlükten geçerken bu ne amk babasının arabasıyla gelmiş diyipte senin yanladığını görüp vay amğuuuuua diye tepki verenler hiç unutulmaz :D
Yıllarca w210 e200k kullanmış biri olarak, o direksiyon sistemi ile bu görüntüyü almak yetenekdir maşallah dostum.
E320 geldi 180bin km'ye, daha is cikmaz ondan bi bitiklik var, bakim lazim :D Lastikleri de yeni simdi, hic zevkli degil :hahaha:
Aynen kullananlar anlar sadece :o Direksiyon net olsa, araba yatmasa, salinmasa, otomatik olmasa vs vs.. :) Eldekiyle bu kadar