Golf yavaş değil S2000 çok hızlı fark o yüzden az görünüo. Reşo korkma çık dene yaw :)
Printable View
Golf yavaş değil S2000 çok hızlı fark o yüzden az görünüo. Reşo korkma çık dene yaw :)
her iki tarafada maşallah kesenize bereket
Maşallah iki aracada :)
Maşallah 2 aracada
iki aracada kocaman maşallah
Knkacım sokuk deyıp duruyorsunda sokuk olmasın turbo veya sc olmasın turbo 400 hp arabaya yakın yurusun olmaz ki bide s2000 de sokucek yer yok bnde draga gircem ne soksem dıorm sag koltuk var hardtop m yok su an tenteyide sokemem kapı dosemeleri 1 kg bile degil orjınal bagajı ve kaputu oem le aynı nerdeyse vs
Sokukte yıne agırdır yani turbo 400 hp arabayla denıyor
acıkcası sasırdım dıyebilirim ama golf mukemmel yürümüş cok değişmiş demekki :)
harbiden sökükte sökük. Toplasan 75 kg ya eder ya etmez s2000 de.
Maşallah deneyen araçlara,
Diyelim 75 kilo yaptı sökülenler,atmo bir arabayı kaç boy hızlandırır bu kilo?Merak ettiğim için soruyorum sadece.
Maşallah iki aracada bence ikisi de kategorisinde çok başarılı. Araç sahiplerini de ayrıcı tebrik ederim.
Şimdi rollerı değişelım desem kımsede yurek cıkmaz kımse bosuna cenesını yormasın sallayın
Her iki aracada Maşallah,
Mehmet seni cesaretinden dolayı kutlarım kardeşim belli bir sürate kadar aynı gitmişsiniz galiba 180km den sonra 4 boy çok normal.
Maşallah hem araçlara hem de ortada buluşup deneyen arkadaşlara :)
Ya engın abı uzatmıyorum ızlıyorum sadece :)
2 aracada maşallah...
Bu tarz denemelerden sonra konun hep o turboydu ama ya gelmemesi lazım.Sonuçta kimin ne olduğu belli ve ona göre denenmiş.
Herhalde en hızlı atmo sensin,tadını çıkart bence:)
deneme nerde yapıldı istanbul-ankara yada orta yolmu bulundu?
burda tebrik edilmesi gene sus bana göre atmosferik araba 400 hp turbo arabaya tutunuyo çok başarılı iş çıkmış ortaya büyük emek var ikisinede maşallah
Arac ici goruntuler olsa daha iyi gorulur fark ama sonuc zaten ortada iki araca da masallah golf u ayri tebrik ediyorum
Bizim lafımızı yemeyeceğimizi herkes anlamış oldu.Korkmadan tırsmadan stepnemize kadar alarak gittik geçtik geldik.
Ünlü bir düşünür der ki ''Yapacam dedim yaptım '' :D
maşallah araçlara golfe ayrıca maşallah.
masallah sus a
harika yurumus
Alman panzerine kocaman maşallah.
Mehmet tebrik ederim seni kimsenin mukayese edip yan yana getiremiycegi iki araci sen yanyana getirdin ve sozunde durup denedin bu ikilemi cogu insan yapamaz bravo sana.
Deneyen arkadaşlar maşallah tebrik ediyorum. Ayrıca s2k ciddi güzel duruşu,gidişi Allah kaza bela vermesin..
Tebrikler
https://www.youtube.com/watch?v=atet-p9-hCs
Buna benzer birşey yapılır yakında... \m/
masallah 2 aracada s2000 yeri farklı baska video yokmu arkadaslar ?
2 kisidiye tebrik ederim o kadar yoldan gelip, lafi havada birakmadiklari icin..
golf cidden guzel gidio bende o kadar fark olacagini beklemedim 200den sonra yavas yavas acar diodm icimden:)
400bg onden ceker hemde dsg olunca 4 cekere gore fark oluyor demekki..sozum meclisten disari kimse alinmasin uzerine.
maşallah araçlara
keşke bir kaç video daha olsaydı..birazda kaliteli :)