Şimdi rollerı değişelım desem kımsede yurek cıkmaz kımse bosuna cenesını yormasın sallayın
Printable View
Şimdi rollerı değişelım desem kımsede yurek cıkmaz kımse bosuna cenesını yormasın sallayın
Her iki aracada Maşallah,
Mehmet seni cesaretinden dolayı kutlarım kardeşim belli bir sürate kadar aynı gitmişsiniz galiba 180km den sonra 4 boy çok normal.
Maşallah hem araçlara hem de ortada buluşup deneyen arkadaşlara :)
Ya engın abı uzatmıyorum ızlıyorum sadece :)
2 aracada maşallah...
Bu tarz denemelerden sonra konun hep o turboydu ama ya gelmemesi lazım.Sonuçta kimin ne olduğu belli ve ona göre denenmiş.
Herhalde en hızlı atmo sensin,tadını çıkart bence:)
deneme nerde yapıldı istanbul-ankara yada orta yolmu bulundu?
burda tebrik edilmesi gene sus bana göre atmosferik araba 400 hp turbo arabaya tutunuyo çok başarılı iş çıkmış ortaya büyük emek var ikisinede maşallah
Arac ici goruntuler olsa daha iyi gorulur fark ama sonuc zaten ortada iki araca da masallah golf u ayri tebrik ediyorum
Bizim lafımızı yemeyeceğimizi herkes anlamış oldu.Korkmadan tırsmadan stepnemize kadar alarak gittik geçtik geldik.
Ünlü bir düşünür der ki ''Yapacam dedim yaptım '' :D
maşallah araçlara golfe ayrıca maşallah.
masallah sus a
harika yurumus
Alman panzerine kocaman maşallah.
Mehmet tebrik ederim seni kimsenin mukayese edip yan yana getiremiycegi iki araci sen yanyana getirdin ve sozunde durup denedin bu ikilemi cogu insan yapamaz bravo sana.
Deneyen arkadaşlar maşallah tebrik ediyorum. Ayrıca s2k ciddi güzel duruşu,gidişi Allah kaza bela vermesin..