Pardon ya şimdi farkettim şu saatte işten gelince haliyle
kg olayını hesaba katmamışım iki tarafa da Maşallah
Printable View
Maşallah 2 aracada. Doğukan abi şaşırtmadı :)
resmen ankara taraftarı ankarayı istanbul taraftarları istanbulu tutuyor gibi bi hava var yorumlarda....
Her ikisininde emeğine sağlık ikiside bence cok iyi yürümüşler.
maşallah araçlara
ng 800 abi s2000 o kiloya düşmemştir heralde
mehmet abi sinirden geçiştirmiş bence.
MaşALLAH Her iki aracada kazasız belasız .. 3'ncü sayfaya kadar herşey iyi hoş güzel sonra yine mevzuyu didik didik etmişler ne gerek var herkez tebrik etmiş konu tartışma noktalarına gelmiş yine araç sahipleri bu şartları göze alark denemişler zaten yok hafif yok kaç kilo o kiloda olsa böyle olurdu şöyle olurdu denenmiş sonuç belli . Tekrardan her iki aracada maşALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HER İKİSİNİDE .
onu bunu bilmemde aradaki fark hiç 130hp miş gibi değil.
tebrikler 2 aracada.
golfe maşallah :) konuşulanlar belli oldu sonunda
sus s2k kocaman maşallah...
Sıkma canını hadi iyi tatiller. Sence bu halini gördükten sonra hazırlarlar mı? Bence bundan sonra arabalarında uzun süre sorun olacaktır. Cengaverlik yapıp atmosferik deniicem ankarada demede. Boraya sor S2000 atmosferik Ankarada ne hale geliyor o iyi biliyor. Biz denerken yanımızdan TIRlar kamyonlar geçiodu dio :D
Abı ben sadece mallarını hazırlasınlar dıyorum uzatmıyorum :)
Cozemedıklerı arzayı getırsınler yardımcı oluruz sonucta hepımız bu işe gonul bermısız uzerımıze dusenı yaparız :D dimiiii ama :)
ya olm gidip denizine girsene forumda ne işin var. Git buradan mehmet git buradan mehmet. Hadi denize. Yürü.
Yokdayım daha ya arabayı ben surmuyorum su an ondan :)
araçlardan cok arac sahiplerine maşallah, ikiside arabasına guvenmiş o kadar bilmem kaç km yol gitmiş yarısıp gelmişler kimsedede bi art niyet olmamıs sadece 3. şahıslar ortamı geriyo